سلام منم از روزی که مودم گرفتم تا حالا دو بار تونستم برم تو اینترنت دیگه هم وصل نمی شه
خودم فکر می کنم از نویز باشه چون طبقه ششم هستیم
مخابرات اصفهان ppoe
asus aam 6010 ev
نویز از کجا می شه فهمید
![]()
سلام منم از روزی که مودم گرفتم تا حالا دو بار تونستم برم تو اینترنت دیگه هم وصل نمی شه
خودم فکر می کنم از نویز باشه چون طبقه ششم هستیم
مخابرات اصفهان ppoe
asus aam 6010 ev
نویز از کجا می شه فهمید
![]()
دوستان چطور میشه مودم رو به حالت bridge گذاشت ؟
من تو ادمین مودم میرم ولی نمیدونم کجاش برم.
مودم رو دستی تنظیمش کردم.البته بعد از تعویض ویندوز از فایر به اولتیمیت مشکل کاملا حل شد.
QUOTE="AmirHesam";6797346]دوستان چطور میشه مودم رو به حالت bridge گذاشت ؟
من تو ادمین مودم میرم ولی نمیدونم کجاش برم.[/QUOTE]
از راهنمای زیر استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ahmad.daneshjoo; 25-01-2012 at 18:24.
من مودم رو که روشن می کنم خودکار به اینترنت وصل میشه واسه همین نمی تونم شبانه استفاده کنم چی کار کنم که یوزر و پسورد بخواد؟
یه توضیح کامل می خوام یکی گفت که باید bridge بشه ولی من نمی دونم چطوری
سلام.
آره باید Bridge باشه. زنگ بزن پشتیبانی وظیفشه که راهنماییت کنه.
اگه اوکی نشد، مدل مودمت رو اینجا بنویس تا من یا بقیه بچه ها راهنماییت کنیم.
سلام دوستان...من يه مودم ADSL D-link 2730U دارم و ميخوام تنظيمش كنم...ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
با تشكر...
سلام دوستان
من از مخابرات سرویس دارم و تا چند روز پیش به اینترنت وصل می شدم و هیچ مشکلی نبود ولی به علت تمام شدن شارژم دو روزی قطع بود و بعد از اینکه دوباره شارژ کردم دیگه وصل نمیشه و ارور 619 میده و هر کاری هم کردم درست نشد فقط مونده ویندوزم رو عوض کنم می خواستم بپرسم راهی دیگه به غیر از عوض کردن ویندوز نیست؟
در ضمن رو سیستم دیگه به راحتی وصل میشه نمی دونم حالا مشکل از کجاست
لطفا کمکم کنید که واقعا نمی دونم چی کار کنم
ممنون
سلام دوستان
طبق راهنمایی دفترچهء مودم تون در لینک زیر:
- با زدن عدد 192.168.1.1 در آدرس بار مرورگر وارد تنظیمات مودم بشین (Username = Password=admin)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق صفحهء 28 به بعد:
2- در منوها ، WAN Service رو انتخاب کنید.
3- اگر مودمتون از قبل تنظیمات داره ، در جدولی که ظاهر میشه، یک سری تنظیمات هست که باید گزینهء Edit رو بزنین ، در غیر اینصورت روی گزینهء ADD کلیک کنید. (ص 28)
4- صفحهء 30: اگه میخواید با روشن شدن مودم ، خودش به اینترنت وصل شه گزینه PPPoE و اگه میخواید فقط با کلیک کردن روی آیکون مربوطه به اینترنت وصل شد گزینه Bridge رو انتخاب کنید. (توجه داشته باشید که در حالت Bridge ، سیستم هایی که از طریق Wireless به مودم وصل هستتن ، اینترنت نخواهند داشت)
در ادامه من فرض میکم که شما PPPoE رو انتخاب کرده باشید:
5- صفحه 31: نام کاربری و رمز عبور مربوط به ISP رو وارد کنید و مابقی موارد رو به حال خودش رها کنین.
6- صفحه 32: از این گزینه ها عبور کنید.
7- در نهایت دگمهء Add/Save رو بزنید تا مودم ریست و به ISP متصل شه.
---------------------------------------------------------------
مدل مودم و ویندوزتون رو هم بفرمائید تا دوستان بهتر راهنمایی تون کنن.
موفق باشید
در هنگامیکه مشکل ایجاد شد ping گرفتم و time out می داد. من از پارس آنلاین adsl گرفتم dns رو چند باید set کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)