تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1318 از 2550 اولاول ... 31881812181268130813141315131613171318131913201321132213281368141818182318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,171 به 13,180 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مشکل افت سرعت شبانه همارا کی درست میشه؟ دیگه تحمل کردنم حدی داره!!! هر روز که میگذره وضعیت سرویسم بدتر میشه!!! سرعتم حداکثر تا 40 کیلو بالا میره! با کلاسیک سرعتم بالاتر بود!
    یکی از دوستام یه سال پیش کلاسیک همارا خریده سرعتش تا 250 بالا میره! اونوقت من با توریو سرعتم 170 بیشتر نمیشه!

پشتیبانی هم که فقط بلدن بهونه الکی بیارن!!! لعنت به این همارا! اعصاب برام نذاشته!!!
    فعلا که زیر ساخت زده ریده به اینترنت و از دست همارا هم کاری بر نمیاد

2. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فعلا که زیر ساخت زده ریده به اینترنت و از دست همارا هم کاری بر نمیاد
    شما هم که داری حرفای پشتیبانی رو میزنی! اینا همشون بهونه میارن!
    پس چرا بقیه این مشکلو ندارن؟ چندتا از دوستام دارن از همارا استفاده میکنن ولی هیچکدوم مشکل قطعی و افت سرعت ندارن! خیلی هم از سرویسشون راضین!
    سیاست همارا همینه! وقتی میبینن یه نفر همیشه سرویسشو به موقع تمدید میکنه و پول مفد بهشون میده میزنن سرویسشون داغون میکنن! وقتی هم که ازشون شکایت میشه همین حرفای تکراری ( مشکل سراسریه و زیرساخت عوض شده و خط شما مشکل و نویز داره و ....... ) بهشون میگن!

4. 3 کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پس چرا بقیه این مشکلو ندارن؟ چندتا از دوستام دارن از همارا استفاده میکنن ولی هیچکدوم مشکل قطعی و افت سرعت ندارن! خیلی هم از سرویسشون راضین!
    سیاست همارا همینه! وقتی میبینن یه نفر همیشه سرویسشو به موقع تمدید میکنه و پول مفد بهشون میده میزنن سرویسشون داغون میکنن! وقتی هم که ازشون شکایت میشه همین حرفای تکراری ( مشکل سراسریه و زیرساخت عوض شده و خط شما مشکل و نویز داره و ....... ) بهشون میگن!

منم این مشکل رو دارم،ولی به نظر شما چه کار میشه کرد؟

6. 3 کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

قارداش
    مرض ندارم که الکی از اینا دفاع کنم
    خداوکیلی این مورد دست اینا نیست
    اکثر دوستان تو شهرهای دیگه هم اختلالات شدید دارن ، تنها ما نیستیم

8. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه عادت بدی که دارن نمیگن مشکل از فلان جاس هر چی میپرسی میگن مشکلی نیست باید به زور از دهنشون حرف کشید که آقا کار زیر ساخته .. اکثرا 80 در صد مدت صحبت دارن ماست مالی میکنن اینم اعصاب آدمو بیشتر خورد میکنه .. بابا بگو اون فلان فلان شده ها ریدن تو سیما و خلاص

10. 4 کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

یه عادت بدی که دارن نمیگن مشکل از فلان جاس هر چی میپرسی میگن مشکلی نیست باید به زور از دهنشون حرف کشید که آقا کار زیر ساخته .. اکثرا 80 در صد مدت صحبت دارن ماست مالی میکنن اینم اعصاب آدمو بیشتر خورد میکنه .. بابا بگو اون فلان فلان شده ها ریدن تو سیما و خلاص
    دقیقا منم هم از همینشون بدم میاد

12. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حدود سه ماه پیش رفتم سرویس توربو مخابرات گرفتم بعد از سه روز که سرویس وصل شد در کمال تعجب دیدم همارا بستن الان 5 روز به اتمام سرویس مونده میخوام اولترا مخابرات یا طرح تابستونی ثبت نام کنم.لطفا بچه هایی که سرویس مخابرات گرفتن و بعد سرویس مخابرات رو واقعا واسشون بستن یه جایی رو معرفی کنند منم برم اونجا بگیریم

14. این کاربر از behnam84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

حدود سه ماه پیش رفتم سرویس توربو مخابرات گرفتم بعد از سه روز که سرویس وصل شد در کمال تعجب دیدم همارا بستن الان 5 روز به اتمام سرویس مونده میخوام اولترا مخابرات یا طرح تابستونی ثبت نام کنم.لطفا بچه هایی که سرویس مخابرات گرفتن و بعد سرویس مخابرات رو واقعا واسشون بستن یه جایی رو معرفی کنند منم برم اونجا بگیریم
    شما از هر جایی بگیری از مخابرات میبندن چون که همارا اونقدر پهنای باند نداره که شیر فلکه رو برای همشون باز کنه و 9 تومن 4 مگ بده
    قطعا اولترا رو فقط مخابرات میده
    خیالت تخت برو از هر جایی میخوای بگیر

16. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه مشکل وکلاه برداری از من شد دیروز امتیاز من تو هماراسیستم 244 بود که 6امتیاز برای دریافت هدیه لازم داشتم که من هم تمدید آنلاین کردم و23 امتیاز گرفتموامتیازم باید می شد267 که نشده واون قسمتی که تو اطلاعات کاربر امتیازم را نشون می داد حذف شده وکسی پاسگو نیست به نظر دوستان چی کار کنم از من کلاه برداری کرده اند؟

18. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

یه مشکل وکلاه برداری از من شد دیروز امتیاز من تو هماراسیستم 244 بود که 6امتیاز برای دریافت هدیه لازم داشتم که من هم تمدید آنلاین کردم و23 امتیاز گرفتموامتیازم باید می شد267 که نشده واون قسمتی که تو اطلاعات کاربر امتیازم را نشون می داد حذف شده وکسی پاسگو نیست به نظر دوستان چی کار کنم از من کلاه برداری کرده اند؟
    مال منم ایطوری شد 1 ماه پیش
    حال نداشتم پیگیری کنم(6 ماه اینترنت بخر با کلی گیگ اضافه که چی !!! بهد از این همه مدت 1 گیگ اضافه به من بده نخواستم باباگور باباشون ، گدا خودشه)

20. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •