تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1318 از 2014 اولاول ... 3188181218126813081314131513161317131813191320132113221328136814181818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,171 به 13,180 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میرقربانی: کل دنیا می دانند دفاع پرسپولیس ضعیف است.

صابر میرقربانی بازیکن فوق العاده ای است. کارشناسان معتقدند که اگر صابر قدر خودش را بداند و انتخاب هایش درست باشد، جایش حضور ثابت در تیم ملی است اما میرقربانی فعلاً در سایپاست و به خاطر اتفاقاتی که در این تیم افتاده، فقط ۳ گل زده و دستش از تیم ملی کوتاه است.
    • حضور مایلی کهن در سایپا تاثیر مثبت داشته یا منفی؟
    - قطعاً تاثیر مثبت داشته و انگیزه ما را به مراتب بالا برده است، حداقل بچه ها با انگیزه بیشتری تمرین می کنند. ما می خواهیم با قدرت مقابل پرسپولیس قرار بگیریم. اگر خوب کار کنیم و اگر بچه ها خودشان را نشان بدهند، می توانیم پرسپولیس را ببریم.
    • اما بازی، بازی سختی است؟
    - بله بازی سنگینی است اما برای شروع لیگ باید برنده شویم.
    • نظرت راجع به نقطه ضعف پرسپولیس چیست؟
    - کل دنیا می دانند پرسپولیس در خط دفاعی ضعف دارد اما چون خط حمله و خط هافبک این تیم قوی است، شاید خیلی از تیم ها نتوانند روی دروازه پرسپولیسی ها فشار بیاورند.
    • گل می زنی؟
    - اگر در ترکیب باشم سعی خودم را می کنم تا گل بزنم. این بازی برای من خیلی مهم است.
    • ... و اگر نباشی؟
    - نظر مربی است و احترام می گذارم. حاجی مایلی کهن آدم بزرگی است و هر کاری را که صلاح تیم بداند انجام می دهد و بچه ها نباید خرده بگیرند.
    • یعنی مایلی کهن می تواند حاشیه های تیم را جمع و جور کند؟
    - شک نکنید، حاجی مایلی آدم مقتدری است.
    • خیلی ها اما معتقدند به خاطر کارنامه ضعیفی که در سال های اخیر داشته در حد تیم سایپا نیست؟
    - یک عده همیشه ساز مخالف می زنند. جواب آنها را ندهیم بهتر است.

منبع : ابرار ورزشی
    Last edited by h_starboy; 09-12-2008 at 12:42.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حیدری:آقای گلی این فصل از آن بازیکنان پرسپولیس است!

مدافع تیم پرسپولیس درباره بازی این تیم با سایپا گفت: با پیروزی در مقابل سایپا پاداش صبر هواداران را می دهیم.
    سپهر حیدری خاطر نشان کرد: فشردگی بازی ها در لیگ امسال باعث شده تا تلاش بازیکنان هم بیشتر شود و برای رسیدن به صدر جدول باید سایپا را شکست دهیم.
    وی ادامه داد: پرسپولیس تازه بردهای خود را شروع کرده و دوست نداریم که دوباره دچار شرایط ناخوشایندی شویم. به جرات می توانم بگویم نوار پیروزی های پرسپولیس بیش از پیش ادامه خواهد داشت.
    وی در این رابطه افزود: موتور پیروزی های ما تازه روشن شده و حرکت تیمی بازیکنان نیز بازی به بازی بهتر می شود. در نیم فصل گذشته امتیازاتی از دست دادیم که باید در این نیم فصل آن را جبران کنیم.
    مدافع پرسپولیس عنوان کرد: از طرفی باید بگویم پرسپولیس تازه دل هوادران خود را بدست آورده است و این تیم نمی خواهد دوباره هواداران خود را ناراضی ببیند. پس باید به خاطر هواداران در بازی های خود پیروز شویم.
    حیدری در خصوص گلزنی دوباره در مقابل سایپا به ایسکانیوز گفت: من بیشتر دوست دارم در دفاع به تیمم کمک کنم و اگر هم کاری در حمله از دستم بر آید آن را انجام می دهم و مهم این است که پرسپولیس در دیدارهای خود برنده باشد.
    وی درباره خط دفاعی پرسپولیس عنوان کرد: در طی چند هفته اخیر هیچ مشکلی از بابت خط دفاعی نداشتیم و همان طور هم که می دانید پنالتی مقابل راه آهن هم به اشتباه گرفته شد.
    وی درباره مهاجمین پرسپولیس اظهار داشت: درست است که مهاجمان ما در هفته گذشته گلزنی نکردند ولی این چیز مهمی نیست و قول می دهم که آقای گل امسال قطعا یکی از نفرات پرسپولیس خواهد بود.
    حیدری در پایان در خصوص پیروانی اضافه کرد: پیروانی با عملکرد خود در هفته های اخیر نشان داد که مربی با دانشی است و اگر به او زمان داده شود می تواند پرسپولیس را قهرمان هر سه جام کند.

منبع: خبرگزاری ایسکا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به امید برد در این بازی
    این میر قربانی هم خیلی زیادی حرف میزنه
    مایلی کهن حسابی حالشو میگیره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نیکبخت: به قهرمانی نیم فصل جام نمی دهند

كانون هواداران پرسپوليس : نيمكت نشينى ات مقابل راه آهن عجيب بود
    نظر سرمربى بود كه من از روى نيمكت بازى را دنبال كنم. تصميم گيرنده افشين پيروانى است و او بهتر مى داند كه چه كسى بايد از اول بازى كند.

اما ظاهراً اين نيمكت نشينى تنبيهى بوده براى نرفتن ات به سمنان.
    متاسفانه خبرنگاران، رسانه ها و مطبوعات در طول هفته گذشته آن قدر نوشتند كه نيكبخت غيبت كرده، نيكبخت فلان كرده و... كه نتيجه اش نيمكت نشينى من شد.به نظرم اين ها ساخته ذهن افرادى است كه اطلاع چندانى از شرايط تيم ما ندارند.

يعنى پيروانى تحت تأثير روزنامه ها تو را روى نيمكت نشاند
    نه اينكه بگويم پيروانى تحت تأثير قرار گرفته اما وقتى بحث روز اين است كه مى گويند نيكبخت كارى خلاف مقررات انجام داده و دائما روى اين موضوع تأكيد دارند روى هر كسى مى تواند تأثير بگذارد نمى گويم كه پيروانى تحت تأثير بوده ولى به او حق مى دهم چون در طول هفته بازيكنش در رديف اول حواشى قرار داشته.

فكر نمى كنى با غيبت در آن سفر اشتباه كردى!
    به هيچ عنوان. من محروم بودم و نمى توانستم بازى كنم. چرا بازيكنى كه نمى تواند بازى كند بايد همراه تيم سفر كند.

چون سرمربى اين طور مى خواهد.
    اما سرمربى از من نخواسته بود همراه تيم باشم.

براى نرفتن از پيروانى اجازه گرفته بودی؟
    چند بار بايد بگويم كه اجازه گرفته بودم اصلاً پيروانى خودش گفت چون نمى توانى بازى كنى به سمنان نيا. متاسفانه بعضى ها زيادى به من لطف دارند و اذيتم مى كنند.

تغييرات در كادر فنى تيم چه تأثيرى داشته
    در اين مورد من نبايد نظر بدهم. قطبى زحمت خودش را كشيد ولى پيروانى هم به عنوان مربى جوان اما باتجربه موفق نشان داده كه قدرت مربيگرى در تيم بزرگى مثل پرسپوليس را دارد.

بازى نكردن مقابل راه آهن فاصله ات را از گلزنان برتر زيادتر كرد.
    من به نظر افشين پيروانى احترام مى گذارم چون آقاى گلى من در مقابل قهرمانى و موفقيت پرسپوليس هيچ ارزشى ندارد.

پس به آقاى گل شدن فكر مى كنى!
    فعلاً كه برهانى در صدر جدول گلزنان قرار دارد ولى تا آخرين روز ليگ برتر بايد صبر كرد. من براى آقاى گلى ليگ برتر تلاش مى كنم و حتما به هدفم مى رسم.

عملكرد پرسپوليس را در نيم فصل اول چه طور ديدى
    پرسپوليس فقط با صدر جدول ۴ امتياز اختلاف دارد كه اين هم به خاطر اشتباهاتى بوده كه اتفاق افتاده.

چه اشتباهاتی؟
    باز من حرف بزنم يك حاشيه اى درست مى شود اما به نظرم اين ۴ امتياز به خاطر اشتباهات داورى بوده.

به هر حال فعلاً ذوب آهن صدرنشين است.
    براى قهرمانى نيم فصل به كسى جام نمى دهند، آخرفصل مهم است.

فكر مى كنى چه تيمى قهرمان مى شود
    پيش بينى اش سخت است اما احساس قلبى ام مى گويد كه پرسپوليس قهرمان مى شود.

اين هفته با توجه به حضور مايلى كهن روى نيمكت سايپا بازى دشوارى پيش رو داريد.
    مايلى كهن مربى خوبى است و حتما سايپا حالا با تغييرات زيادى از نظر روحى و روانى مواجه شده. سايپا انگيزه هاى زيادى براى شكست پرسپوليس دارد. ولى در نهايت اين پرسپوليس است كه ۳ امتياز را كسب مى كند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حضور مصطفوی در آخرين تمرين پرسپوليس قبل از دیدار با سایپا

كانون هواداران پرسپوليس : آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پيش از ديدار مقابل سايپا صبح امروز با حضور داريوش مصطفوي برگزار شد. اين تمرين از ساعت 11:20 صبح امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه راه‌آهن برگزار شد.
    در تمرين امروز بازيكنان به حركات استقامتي، آقا وسط، سانتر از جناحين، شوت به سمت دروازه و مرور كارهاي تاكتيكي در هنگام حمله و دفاع پرداختند. داريوش مصطفوي به مدت 50 دقيقه در کنار سرخپوشان حضور یافت و با بازيكنان و كادر فني به گفت وگو پرداخت.
    · پژمان نوري در تمرين امروز بسيار آماده و با انگيزه نشان داد.· سید مهدي واعظي تمرينات ويژه‌اي را به صورت اختصاصي با فشار بيشتر زير نظر زرينه برگزار كردند.

· حدود 150 هوادار به شدت افشين پيرواني و داريوش مصطفوي را تشويق كردند.

· در پايان بازيكنان ضربات كاشته و پنالتي تمرين كردند.

· تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 12:40 دقيقه به پايان رسيد و بازيكنان براي تشكيل اردو راهي کمپ تیمهای ملی شدند.

· ‌به دستور كادر فني كليه بازيكنان حتي آنهايي كه از ليست 18 نفره خارج شده بودند فردا بايد در ورزشگاه آزادي حضور پيدا كنند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حیدری: پاداش صبر هواداران را می دهیم

كانون هواداران پرسپوليس : ‌مدافع تیم پرسپولیس درباره بازی این تیم با سایپا گفت: با پیروزی در مقابل سایپا پاداش صبر هواداران را می دهیم.
    سپهر حیدری در گفتگویی خاطر نشان کرد: فشردگی بازی ها در لیگ امسال باعث شده تا تلاش بازیکنان هم بیشتر شود و برای رسیدن به صدر جدول باید سایپا را شکست دهیم.
    وی ادامه داد: پرسپولیس تازه بردهای خود را شروع کرده و دوست نداریم که دوباره دچار شرایط ناخوشایندی شویم. به جرات می توانم بگویم نوار پیروزی های پرسپولیس بیش از پیش ادامه خواهد داشت. موتور پیروزی های ما تازه روشن شده و حرکت تیمی بازیکنان نیز بازی به بازی بهتر می شود. در نیم فصل گذشته امتیازاتی از دست دادیم که باید در این نیم فصل آن را جبران کنیم.

مدافع پرسپولیس عنوان کرد: از طرفی باید بگویم پرسپولیس تازه دل هوادران خود را بدست آورده است و این تیم نمی خواهد دوباره هواداران خود را ناراضی ببیند. پس باید به خاطر هواداران در بازی های خود پیروز شویم.
    حیدری در خصوص گلزنی دوباره در مقابل سایپا گفت: من بیشتر دوست دارم در دفاع به تیمم کمک کنم و اگر هم کاری در حمله از دستم بر آید آن را انجام می دهم و مهم این است که پرسپولیس در دیدارهای خود برنده باشد. در طی چند هفته اخیر هم هیچ مشکلی از بابت خط دفاعی نداشتیم و همان طور هم که می دانید پنالتی مقابل راه آهن هم به اشتباه گرفته شد.
    وی درباره مهاجمین پرسپولیس اظهار داشت: درست است که مهاجمان ما در هفته گذشته گلزنی نکردند ولی این چیز مهمی نیست و قول می دهم که آقای گل امسال قطعا یکی از نفرات پرسپولیس خواهد بود.
    حیدری در پایان در خصوص پیروانی اضافه کرد: پیروانی با عملکرد خود در هفته های اخیر نشان داد که مربی با دانشی است و اگر به او زمان داده شود می تواند پرسپولیس را قهرمان هر سه جام کند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

رحمان رضایی: سایپایی ها انگیزه زیادی دارند

كانون هواداران پرسپوليس :‌ تجربه اولين حضور در پرسپوليس چه طور بود ؟
    خيلى خوب بود. فكر مى كنم راضى كننده كار كردم. اگر كادر فنى در بازى هاى بعدى هم به من فرصت بدهد مطمئن باشيد خيلى بهتر از اين بازى مى كنم.

با اين انگيزه اى كه دارى فكر مى كنى حضورت چقدر به پرسپوليس كمك كند ؟
    خودم كه خيلى اميدوارم. مى خواهم بهترين بازى هايم را براى پرسپوليس انجام بدهم و بازيكن مثمرثمرى باشم. پرسپوليس تيم بزرگ و پرطرفدارى است و به نظرم هر كسى به اين تيم مى آيد بايد تا پاى جان بجنگد.

شرايط فعلى پرسپوليس را چطور مى بينى ؟
    تيم خوبى داريم، همه چيز خوب پيش مى رود و ديديد كه بازى به بازى بهتر مى شويم. با اين وضعيت معتقدم مى توانيم از در هر سه جام مدعى باشيم.

به نظر مى رسد در اين يكى دو هفته مشكلات دفاعى تيم خيلى كمتر شده.
    من فقط دو بازى كنار تيم بودم و نمى توانم اظهارنظر درستى داشته باشم ولى با اين بازيكنان با تجربه و بزرگ فكر نمى كنم مشكل دفاعى داشته باشيم.

بازى با راه آهن را از روى نيمكت تماشا كردى. به نظرت بازى چطور بود
    در آن بازى ما بايد سه امتياز را مى گرفتيم البته من شناختى از حريف نداشتم ولى پرسپوليس را خوب مى شناختم و مى دانستم حتما مى بريم. راه آهن تيم جوان و با انگيزه اى بود ولى پرسپوليس خيلى منطقى و هجومى بازى كرد و فكر مى كنم هواداران هم از تماشاى آن بازى لذت بردند.

در جام حذفى به سپاهان خورده ايد. حتما مى دانى كه پرسپوليس و سپاهان در اين چند ساله رقابت سختى با هم داشته اند.
    بله خبر دارم و درباره بازى هاى دو تيم در سال هاى قبل خيلى شنيده ام ولى قرار نيست آنها در تهران ما را ببرند. پرسپوليس مدعى قهرمانى است، ميزبان هم هستيم و مى خواهيم با استفاده از اين امتياز، با يك نتيجه سنگين سپاهان را از دور حذف كنيم.

بى تجربه بودن پيروانى در سرمربيگرى مشكل ساز نمى شود
    چه مشكلى او همه چيز فوتبال ايران را مى شناسد و مديريت خوبى دارد. فقط بايد به او كمك كرد. پیروانى هم مثل هر شخص ديگرى در اولين تجربه سرمربيگرى اش نياز به حمايت دارد. با پشتكارى كه او دارد اگر حمايت هم شود شك ندارم به موفقيت مى رسد.

پرسپوليس امسال ستاره هاى زيادى دارد و ممكن است در هر بازى به اجبار يكى دو نفر از آنها روى نيمكت بنشينند. اينجور مسائل تيم را به حاشيه نمى برد؟
    من فقط درباره خودم مى توانم حرف بزنم و بهتر است درباره بقيه حرفى نزنم. تا امروز هيچوقت به خاطر اسمم فوتبال بازى نكرده ام. چون ياد گرفته ام كه در فوتبال حرفه اى براى بازى كردن هميشه بايد آماده بود. الان هم به لحاظ روحى و بدنى در بهترين شرايط هستم و مطمئنم اگر بازى ام بدهند به خاطر آمادگى ام است، نه به خاطر اسمم.

فردا بايد با سايپا بازى كنيد. فكر مى كنى پرسپوليس مى تواند از اين بازى هم به سلامت عبور كند
    شناختى از تيم سايپا ندارم ولى مايلى كهن مربى خيلى خوبى است كه اين تيم را حتما احيا خواهد كرد. البته سايپا در اين چند هفته ناكام بوده است. ولى دليل نمى شود ما بگوييم راحت آنها را مى بريم. آنها حتما براى جبران همه چيز انگيزه دارند. ولى ما هم خيلى با انگيزه ايم و مى خواهيم با گرفتن سه امتياز اين بازى نيم فصل دوم را شروع كنيم تا روحيه مان بالاتر برود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آتسو: نیمکت نشینی ام مهم نیست

كانون هواداران پرسپوليس :‌ مدافع پرسپولیس درباره نیمکت نشینی خود گفت: برای من نیمکت نشینی مهم نیست و مهم اجرای دستورات سرمربی تیم است و به وقتش در ترکیب هم قرار می گیرم.
    فرانک آتسو خاطر نشان کرد: من تمرینات خود را زیر نظر مربیان انجام می دهم و شرایط بسیار خوبی هم دارم. برای بازی مقابل حریفان آماده هستم اما اینکه بازی کنم فقط بسته به نظر سرمربی تیم یعنی پیروانی است که من به آن در هر صورت احترام می گذارم.
    وی ادامه داد: پرسپولیس در هفته های گذشته نتایج بسیار خوبی را کسب کرده است و ما در دو بازی پیروز میدان شدیم که باعث شد روحیه تیم افزایش پیدا کند. شرایط در پرسپولیس خوب است و من هیچ مشکلی ندارم و امیدوارم با پیگیری تمرینات خود و بازی کردن در مقابل حریفان بتوانم برای پرسپولیس موثر باشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آتسو: نیمکت نشینی ام مهم نیست

كانون هواداران پرسپوليس :‌ مدافع پرسپولیس درباره نیمکت نشینی خود گفت: برای من نیمکت نشینی مهم نیست و مهم اجرای دستورات سرمربی تیم است و به وقتش در ترکیب هم قرار می گیرم.
    فرانک آتسو خاطر نشان کرد: من تمرینات خود را زیر نظر مربیان انجام می دهم و شرایط بسیار خوبی هم دارم. برای بازی مقابل حریفان آماده هستم اما اینکه بازی کنم فقط بسته به نظر سرمربی تیم یعنی پیروانی است که من به آن در هر صورت احترام می گذارم.
    وی ادامه داد: پرسپولیس در هفته های گذشته نتایج بسیار خوبی را کسب کرده است و ما در دو بازی پیروز میدان شدیم که باعث شد روحیه تیم افزایش پیدا کند. شرایط در پرسپولیس خوب است و من هیچ مشکلی ندارم و امیدوارم با پیگیری تمرینات خود و بازی کردن در مقابل حریفان بتوانم برای پرسپولیس موثر باشم.

من نمی دونم چرا این اتسو مثل فصل قبل بازی نمی کنه فصل قبل خوب بازیکنی بود نمیزاشت توپ ازش رد شه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اولیایی: علوی دلش با پرسپولیس است!

كانون هواداران پرسپوليس : مدیر عامل باشگاه پاس همدان گفت: انتخاب برای ماندن در پاس یا رفتن به پرسپولیس را رسما به علوی واگذار کرده ام و اگر خواست برود به وی کمک می کنم.
    کاظم اولیایی خاطرنشان ساخت: علوی بازیکن بزرگ و با تجربه ای است که در ابتدای فصل با تمایل شخصی خود به پرسپولیس رفت ولیکن بعد از نیمکت نشینی های مکرر در این تیم و به بن بست رسیدن با قطبی تصمیم به حضور مجدد در پاس گرفت و با ما قرارداد امضاء کرد.
    وی اضافه کرد:همه چیز در خصوص رفتن به پرسپولیس را به خود علوی واگذار کرده ام و به هیچ وجه قرارداد باشگاه پاس مانع حضور وی در پرسپولیس نخواهد شد. احساس می کنم علوی دلش با پرسپولیس است و اطمینان دارم بازیکنی که بخواهد با لاجبار در پاس بازی کند به درد ما نمی خورد.
    وی با اشاره به کنار گذاشتن مکانی گفت:سوشا در اردوی کردان کرج با یکی از بازیکنان دیگر درگیر شد و با نظر سرپرست تیم هم اکنون از ترکیب کنار گذاشته شده ولی طی روز های آتی در خصوص وضعیتش در کمیته انضباطی باشگاه تصمیم گیری می شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •