اگه از نوع ایمیج باشه باید از برنامه هایی نظیر daemon tools و clone dvd برای باز کردنش استفاده کنی....
اگه از نوع ایمیج باشه باید از برنامه هایی نظیر daemon tools و clone dvd برای باز کردنش استفاده کنی....
سلام
من میخام نرم افزار GAME GAIN رو نصب کنم ولی بعضی ها میگن برای CPU ضرر داره
حالا من چکار کنم
MER 30
سلام دوستان .
اقا یه مشکلبا این بازی دارم کات گرافیکم 5770 1 gig مارک سفایر هست تو همه بازی رو اخرین ریزولیشن جواب میده حتی کرایسیس
ولی تو این نه داره تیک میزنه چه گرافیک رو بالا میزارم چه پایین حالا من فکر کنم ماله فیزیگس هست که این کارتای ATI ندارن و من اشتباه کردم خریدم. چون فیزیکس نداره از سیپیو هم خیلی کار میکشه رو 70 تا 80 درصد لود میکنه به نظرتون سی پی یو رو اور کنم خوب بشه؟ ایا کسایی که کارت ATi دارن این مشکل رو دارن؟
موقع نصب بازی Civilation V این ارورر میده لطفا راهنمایی کنید
[
![]()
بعضی ها اشباه میگن. اگه سی پی یو و گرافیک رو واقعی معرفی کنید به برنامه مشکلی پشی نمیاد. درضمن این برنامه فقط واسه بازی های خیلی خیلی سنگین خوبه.
میشه بگی تو کدوم بازی ؟ کرایسیس ؟
من خودم ATI 5670 دارم که قدرتش 60 درصد 5770 هستش ولی تاحالا بازیها واسم مشکل نداشته و فریمشون پایین تر از 30 نیومده
خوب به احتمال زیاد بازی ناقصه...خودش که داره اینجور میگه!!
حالا برای برای اطمینان شما بگرد ببین بازی فایل setup دیگه ای برای نصب نداره....
سلام
من بازی F1 2010 رو نصب کردم
بعد از ریختن DIRECT X و کرک وقتی بازی رو اجرا می کنم ارور می ده :
system Error
the program can`t start because OpenAL32.dll is missing from your computer . try reinestalling the progran to fix this problem.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)