کسی جواب منو نمیده ؟؟؟
در ضمن دوستان من به زودی xbox می خرم و لطا اگه راهنمایی در هنگام خرید و بعد از خرید هست (بن نشدن ، کپی خور کردن ،فریم ور نصب کردن ، اپ دیت کردن و ..) بگید ممنونتون میشم
کسی جواب منو نمیده ؟؟؟
در ضمن دوستان من به زودی xbox می خرم و لطا اگه راهنمایی در هنگام خرید و بعد از خرید هست (بن نشدن ، کپی خور کردن ،فریم ور نصب کردن ، اپ دیت کردن و ..) بگید ممنونتون میشم
Last edited by huggy; 09-04-2010 at 20:00.
دوست عزیز در تاپیک زیر به صورت کامل توضیح داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کار برای کسی هست که میخواد dvd رو رایت کنه یا هر کسی که بازی میخره باید این کار رو انجام بده ؟؟
با ABGX 360 تست بگیرید... فرقی هم نداره در هر دو صورت باید چک کنید![]()
فکر کنم یا من منظر شما رو اشتباه فهمیدم یا شما ...
این کار به چه دردی میخوره ؟؟
در ضمن دوستان من به زودی xbox می خرم و لطفا اگه راهنمایی در هنگام خرید و بعد از خرید هست (بن نشدن ، کپی خور کردن ،فریم ور نصب کردن ، اپ دیت کردن و ..) بگید ممنونتون میشم
Last edited by huggy; 09-04-2010 at 20:48.
برنامه ABGX 360برای چک کردن فول استیلث بودن پچ دیسک و برای پچ کردن دیسک بازی به تاپیک زیر مراجعه کنید.
خوب همونطور که امروز گفتم قسمتی از سایت XBOX که اپدیت ها در اون قرار میگرفت به دلیل قرار دادن اپدیت جدید بسته شده بود و الان لینک اپدیت جدید ( درستش) را میتونین دانلود کنید :
ببینم من که از LIVE گرفتم واسم فرقی نمیکنه که؟
نه همونه هیچ فرقی با هم ندارن.
من از اسپم دادن خوشم نمیاد ولی کارم ضروریه:
دوستان من به زودی xbox می خرم و لطفا اگه راهنمایی در هنگام خرید و بعد از خرید هست (بن نشدن ، کپی خور کردن ،فریم ور نصب کردن و اینکه از کجا بگیرمو چجوری نصب کنم ، اپ دیت کردن و ....) بگید ممنونتون میشم
Last edited by huggy; 09-04-2010 at 22:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)