باید بنویسه lte
اگه برنامه signal check را نصب کنه با این برنامه هم میتونه بفهمه به 3g وصله یا 4g
باید بنویسه lte
اگه برنامه signal check را نصب کنه با این برنامه هم میتونه بفهمه به 3g وصله یا 4g
کسی هست تو رشت 4G دیده باشه و تست گرفته باشه.اینجا بزاره.من چند تا جا دیدم ولی آنتن ضعیف بود تست هم نمیشد گرفت.اگه هر کی دیده و تست گرفته بزاره.مرسی
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو بگردی بنده چند بار تست گذاشتم..تقریبا همه جای رشت هم 4G پوشش داره
کجای رشت آخه.بیشتر جا ها تست کردم آنتن خالی بود یا یکی آنتن داشت بزور.سیگنال هم -114 یا 104- dbm بود.خودم جانبازان هستم اینجا 1 دونه آنتن داره 110- dbm هست.دکل هم اینور نیست که 4G ساپورت باشه
اینم عکس دکل ما 3G ساپورته اما روش تجهیزات 4G نیست
دوست گرامی شما کجای رشت تشریف داری.اونجا دکل 4G هست نزدیکت یه عکس ازش میزاری بی زحمت
این دکل رایتل محل ما عکسش هست
این هم همراه اول دکلش تو محل ما.حالا من از پیمانکارش پرسیدم میگه 3G هست اما یکم ازش دور میشم آنتنش ضعیف میشه.نمیدونم چرا اینجوری هست پشت سکتور rru نداره گفت 3G هست.روبروش آنتن پره اما یکم میرم عقب کم و زیاد میشه.واسم جای تعجبه
این هم همراه اول هست 3G rru هم داره اما اون عکس قبلی رو که گذاشتم پیمانکارش گفت 3G هست.میخواستم بدونم فرقش چیه.اون اولیه rru نداره گفت 3G هست.ولی اینی که گذاشتم rru یکی داره.اما این عکس دکلش آنتن فول هست سیگنالش خوبه.اون اولی سیگنال ضعیف آنتن ضعیف.دلیلش چیه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)