از دوستان کسی از 01 نیست اینجا ؟ این مرخصی که دادن میان دوره هستش یا نه ؟ یه تعطیلی هم 10 بهمن داریم که فکر کنم قبل یا بعدش رو تعطیل کنند ! ( امیدوارم این رو به عنوان میان دوره تعطیل کنند )![]()
از دوستان کسی از 01 نیست اینجا ؟ این مرخصی که دادن میان دوره هستش یا نه ؟ یه تعطیلی هم 10 بهمن داریم که فکر کنم قبل یا بعدش رو تعطیل کنند ! ( امیدوارم این رو به عنوان میان دوره تعطیل کنند )![]()
سلام به دوستان عزیز.
من تو پادگان شهید مدرس کرج دارم آموزش میبینم.قبل از اومدن به آموزشی خیلی نگران بودم و تو همین صفحه هم از بعضی از دوستان راهنمایی گرفتم.
ولی الان خیلی داره بهم خوش میگدره اونجا...اصلا نمی تونید تصورشو بکنید که آموزش 45 روزه تو مدرس یعنی چی...
لامصب هتل 8 ستاره اس. نمیخام کامل توضیح بدم.
شب ها ساعت 10:30 می خوابیم و صبح ها ساعت 6:30 بیدار میشیم و میریم نمازمونو تو همون آسایشگاه می خونیمو میریم صبونه میخوریمو میریم سر صف و بعدش کلاس.
نه رژه داریم نه ورزش...نه اینکه نداریما اما اونقدر مهربون هستن مربی ها که نمیشد قبل از رفتن تصورشو کرد.
البته ما اعزام نخبگان هستیمو برای همین شرایطمون اینجوریه. امیدوارم برای بقیه ی دوستانی که الان آموزش هستند شرایط روبه راه باشه.
در هر صورت پادگان فقط شهید مدرس کرج...![]()
سلام
تا اینجا که 22 روز گذشته بدترین پادگان ممکن شهید بیگلری مشگین شهره
بیداری طبق برنامه سین 4.30 ما 4 بیدار میشیم ... فشار روانی زیاد
رژه تو سرما - دویدن فراوان - بدو به ایست انقدر هست که 80 درصد گروهان ما سرما خوردن
نمیدونم شاید ماه های قبل خوب بوده ولی ایندوره اصلا خوب نیست
دوستان من 19/11 اعزامم میخوام 1 ماه بندازم عقب یعنی 19/12 اعزام شم ... باید چی کار کنم؟
از طریق پلیس+10 پیگیری کنید.
هر چی هم زود تر بری بهتره اینطوری امکان داره بخوری به سال 92 ممکنه قانون ها از این هم که هست بدتر بشه!
میتونم بپرسم هدف شما از دادن این پست چی بود؟
با سلام
درسته که آموزشی برای همه سخت نیست.
ولی هدف اصلی ایشون این خط بود :همین...البته ما اعزام نخبگان هستیمو برای همین شرایطمون اینجوریه. امیدوارم برای بقیه ی دوستانی که الان آموزش هستند شرایط روبه راه باشه.
با سلام
دوستان به دلیل اینکه ممکنه بخشی از سربازی من بیافته ماه رمضون و از اونجا که من یکم ناراحتی معده دارم ( رفلاکس و غیره ) آیا گرفتن روزه تو دوره اجباریه ، در ضمن آیا همچنان فعالیت های سخت بدنی مثل دویدن ها و نرمش ها و رژه ها و سایر فعالیت ها سرجاشون هستند یا تغییراتی در این ماه میکنند ( زیر نور آفتاب، چله تابستون، تلفات انسانی) ؟ لطفا خصوصا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند.
![]()
سلام
ماه رمضون بهترین ماه برای آموزشی هست!!
رژه کلا تعطیل میشه !! و به جای رژه کلاس تئوری میرید (( بیشتر عقیدتی))
فعالیت های سخت بدنی کلا تعطیل میشه و...
البته قبل و بعد از ماه رمضون عوض هاش رو در میارن!
بهترین موقع برای اعزام نوزدهم ماه قبل از ماه رمضان هست شما حدود 12 روز کلاس های عملی رو طی میکنید بعدش میخورید به ماه رمضون 30 روز ماه رمضون هم راحت سپری میشه میمونه حدود 12 روز دیگش که بازم کلاس های عملی شروع میشه.![]()
سلام رجوع شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)