تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1317 از 4751 اولاول ... 31781712171267130713131314131513161317131813191320132113271367141718172317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,161 به 13,170 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سرعت افتضاحه
    با اکانت پرمیوم رپیدشیر سرعتم 5 کیلوبایت مثلا اکو 512 گرفتیم.
    فقط 5 دقیقه صبر کردم تا این صفحه رو باز کرده.
    فاید نداره دیگه این شاتل درست بشو نیست. میخوام سرویسم رو عوض کنم. موندم از کدوم شرکت بگیرم. شما چی پیشنهاد میکنید؟
    کدوم شهر هستی دوست عزیز؟ ممکنه ایراد از مرکز مخابراتتون باشه. با پشتیبانی تماس گرفتی؟ اینجا که خیلی خوبه(اصفهان). این دانلود دیشب منه.1200مگ.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    من اکو 128 در اصفهان دارم حالا شب ها هم سرعتش حدود 10 است
    این جوری پیش می یاد دانلود شب را دیگر رها کنم
    آیا برای بقیه اکو 128 ها در اصفهان سرعت دانلود شب این قدر پایین است

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    من اکو 128 در اصفهان دارم حالا شب ها هم سرعتش حدود 10 است
    این جوری پیش می یاد دانلود شب را دیگر رها کنم
    آیا برای بقیه اکو 128 ها در اصفهان سرعت دانلود شب این قدر پایین است
    بله دوست عزیز 128 اصفهان ترکیده شب ها از من هم همین 10 تا 16 هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان كسي جواب اين مشكل من رو نمي دونست ؟

من از تهران آرت يك دارم و حدود يك هفته است كه اصلا << وي p ان*>> وصل نميشه !

به پشتيباني فني هم گفتم ، ولي جواب چرت و پرت ميده !

بقيه دوستان هم همين مشكل رو دارند يا اينكه فقط مال من اينجوري شده ؟ وي پي.ا ..ن.. رو از سايت وي..پي^ا.ن باز.# خريدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان كسي جواب اين مشكل من رو نمي دونست ؟

من از تهران آرت يك دارم و حدود يك هفته است كه اصلا << وي p ان*>> وصل نميشه !

به پشتيباني فني هم گفتم ، ولي جواب چرت و پرت ميده !

بقيه دوستان هم همين مشكل رو دارند يا اينكه فقط مال من اينجوري شده ؟ وي پي.ا ..ن.. رو از سايت وي..پي^ا.ن باز.# خريدم
    تا جایی که من میدونم مخابرات این هفته بخا طر 16 آذر (وي p ان*) بسته! کی وصل میشه نمیدونم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مخابرات به مشترکان اینترنت پرسرعت بدهکار است
    معاون سازمان تنظیم مقررات با بیان اینکه مصوبه کاهش تعرفه سیم مسی از سه هزار به هزار تومان برای اجرا ابلاغ شده است، گفت: با این مصوبه کاربران اینترنت پرسرعت که از سال گذشته مبلغ سه هزار تومان بابت آبونمان این سرویس پرداخت‌می‌کردند، بستانکار شرکت مخابرات‌ می‌شوند.

موبنا- حسن رضوانی در پاسخ به این سوال که آیا این مصوبه را شرکت‌های مخابراتی اجرا‌ می‌کنند، گفت: سازمان تنظیم مقررات این مصوبه را ابلاغ کرده و لازم‌الاجرا ست.

وی گفت: به دلیل تاخیر دو ساله اجرای این مصوبه، شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت از شرکت‌های مخابرات استانی مبالغی بستانکار هستند که تسویه حساب خواهد شد.

رضوانی با بیان اینکه مشترکان بابت دریافت هزینه اضافی از سرویس اینترنت پرسرعت، بستانکار مخابرات ‌می‌شوند، گفت: این بستانکاری در قبوض آینده مشترکان این سرویس لحاظ خواهد شد.

تا قبل از شهریورماه امسال مبلغ سه هزار تومان از پولی که کاربران اینترنت پرسرعت ماهانه بابت خط اینترنت خود پرداخت ‌می‌کردند به آبونمان مخابرات اختصاص داشت و مخابرات از تمام کاربران اینترنت پرسرعت ماهیانه سه هزار تومان پول بابت تعرفه خدمات اینترنت دریافت ‌می‌کرد.

اما طبق اخبار منتشره مشخص شد این تعرفه را دو سال پیش سازمان تنظیم مقررات از سه هزار تومان به هزار تومان کاهش داده. اما مخابرات با نادیده گرفتن این مصوبه همچنان ماهیانه دو هزار تومان بیش‌تر از کاربران اینترنت پرسرعت ایران پول آبونمان دریافت ‌می‌کرد. شکایات شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت (PAPها ) برای کاهش این تعرفه باعث شد سازمان تنظیم مقررات بار دیگر این مصوبه را ابلاغ کند.

طبق برآوردهای انجام شده به نظر‌می‌رسد در عرض این دو سال هر کاربر اینترنت پرسرعت حدود 50هزار تومان پول اضافی به مخابرات پرداخت کرده که در صورت وجود 500هزار مشترک اینترنت پرسرعت در کشور – طبق آمارهای غیررسمی – مخابرات یک میلیارد تومان در ماه و در عرض این دو سال رقمی بالغ بر 25 میلیارد تومان از مشترکان هزینه اضافی بابت آبونمان دریافت کرده است.

منبع خبر: آی‌تی ایران تاریخ خبر: 1388/09/18

7. 3 کاربر از bobobahman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سرعت افتضاحه
    با اکانت پرمیوم رپیدشیر سرعتم 5 کیلوبایت مثلا اکو 512 گرفتیم.
    فقط 5 دقیقه صبر کردم تا این صفحه رو باز کرده.
    فاید نداره دیگه این شاتل درست بشو نیست. میخوام سرویسم رو عوض کنم. موندم از کدوم شرکت بگیرم. شما چی پیشنهاد میکنید؟
    نمیدونم سیاست شاتل در سرویس دهی چیه ؟
    اما چیزی که من تو این 2 ماه فهمیدم اینه که تو شهر های بزرگ و مهم ( تبریز - لصفهان - شیراز - مشهد - تهران - و ...) داره کوبنده کار میکنه که خوب کاملا دلیلش مشخص هست !
    اما برای شهر های دیگه اونم باز متغیر کیفیتش از ضعیف تا ابر افتضاح رده بندی داره به خصوص شهر هایی که تازه اونجا فعالیتش رو شروع کرده

باز خوبه شما میتونی isp عوض کنی خیلی ها همین یک انتخاب رو دارن !

9. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

نمیدونم سیاست شاتل در سرویس دهی چیه ؟
    اما چیزی که من تو این 2 ماه فهمیدم اینه که تو شهر های بزرگ و مهم ( تبریز - لصفهان - شیراز - مشهد - تهران - و ...) داره کوبنده کار میکنه که خوب کاملا دلیلش مشخص هست !
    اما برای شهر های دیگه اونم باز متغیر کیفیتش از ضعیف تا ابر افتضاح رده بندی داره به خصوص شهر هایی که تازه اونجا فعالیتش رو شروع کرده

باز خوبه شما میتونی isp عوض کنی خیلی ها همین یک انتخاب رو دارن !
    پدرام جان! شما مرکز مخابراتیت مشکل داره فکر میکنی کیفیت شاتل مشکل داره در صورتی که منم مثل شما ساکن آمل هستم و چون مرکز مخابراتیم مشکلی نداره شب و روز سرعتم بین 55-65 متغیر هست! به عنوان مثال دیشب به فایل 250mb رو تو 58 دقیقه دانلود کردم اونم در شرایطی که استارت دانلودم رو ساعت 1:30 که اوج ترافیک هست زدم!!! ضمنا فقط من نیستم! خیلی از دوستای من که تو آمل و بابل از شاتل سرویس میگیرن هیچ مشکلی ندارن!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

پدرام جان! شما مرکز مخابراتیت مشکل داره فکر میکنی کیفیت شاتل مشکل داره در صورتی که منم مثل شما ساکن آمل هستم و چون مرکز مخابراتیم مشکلی نداره شب و روز سرعتم بین 55-65 متغیر هست! به عنوان مثال دیشب به فایل 250mb رو تو 58 دقیقه دانلود کردم اونم در شرایطی که استارت دانلودم رو ساعت 1:30 که اوج ترافیک هست زدم!!! ضمنا فقط من نیستم! خیلی از دوستای من که تو آمل و بابل از شاتل سرویس میگیرن هیچ مشکلی ندارن!
    خوب شما خودت فراموش کردی که یک مدت شدید مشکل داشتی ؟

دوستان منم تو همین مرکز مخابراتی شما و مراکز 01 و 06 و و 05 و 07 افتضاحه اوضاعشون در حدی که دیگه شارژ نکردن و 12 نفری میشن

تو یک مرکز مخابراتی وقتی یکی راضیه یکی ناراضی اینم از مخابراته ؟

الان با پشتیبانی حرف زدم دیگه واقعا شاکی بودم :

محتوای مخفی: ! 

بین خودشون هم هماهنگی نیست
    یکیشون میگه مشکل از سیستمه
    یکی میگه مشکل از شاتله
    یکی میگه از مرکزه

یکی هم که همونطور که تو عکس اشاره کرده بهم می گفت داری با 4 کیلو بیشتر از اشتراکت دان میکنی و باید 16 باشی به جای 19

خوب پس خداروشکر که شما راضی هستی انشا الله بهتر بشه سرویست
    Last edited by pedram_sad; 10-12-2009 at 15:22.

12. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چرا بعضی دوستان که 128 دارن این قدر پر توقع هستند که مثل 512 دانلود داشته باشند؟امیدوارم این تبعیض کلا برداشته شود.

به امید حق.یا حسین م ح

14. 2 کاربر از iransat2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •