تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1317 از 1635 اولاول ... 317817121712671307131313141315131613171318131913201321132713671417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,161 به 13,170 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من منظورتونو درست متوجه نشدم این ویدئوها رو هم ندیدم اما ویدئوی HD و Full HD از دوربین های زیادی دیدم هیچکدوم موقع پخش پرش ندارن
    اگر موقع پخش این مشکل رو دارین:
    1) سیستمتون ضعیفه و جوابگوی پخش این ویدئوها نیست
    2) کدک های لازم رو ندارین
    اگر HDTV دارین روی اون نگاه کنین مطمئن باشین موقع پخش پرشی وجود نخواهد داشت

داره خودمونی میشه arash 10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوربین بدی نیست شما چقدر می خواهید هزینه کنید؟
    تا 260 نهايت تا 290..
    حالا قيمت اين دوربين چند هستش؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من منظورتونو درست متوجه نشدم این ویدئوها رو هم ندیدم اما ویدئوی HD و Full HD از دوربین های زیادی دیدم هیچکدوم موقع پخش پرش ندارن
    اگر موقع پخش این مشکل رو دارین:
    1) سیستمتون ضعیفه و جوابگوی پخش این ویدئوها نیست
    2) کدک های لازم رو ندارین
    اگر HDTV دارین روی اون نگاه کنین مطمئن باشین موقع پخش پرشی وجود نخواهد داشت
    من سیستمم رو دو سال پیش خریدم که خیلی ضعیفه متاسفانه
    cpu-corei7 860
    ram-8gig
    vga-gtx460-4gig

کدک های لازمه رو هم رو سیستمم ندارم فقط اینارو نصب کردم جواب ندادن:
    jet video
    kmplayer
    divix pl
    power dvd
    win dvd
    real player
    داخل خوده پریمیر cs5 نسخه ی 64 بیت هم پخشش کردم که یک فریمش رو به حالت عکس گذاشتم اینجا
    فقط این سیستم تی وی رو تست نکردم
    میشه از استدلال استنتاجی ثابت کرد که بر روی hdtv هم جواب نخواهد داد چون دو مورد قبلی خیلی ارجحیت دارند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک دوربین عکاسی NIKON D5100 گرفتم. می خواستم یک کیف مناسب این دوربین که برای کیت لنز خودش 18-55 مناسب باشه معرفی کنین واینکه من فعلاٌ قصد اضافه کردن لنز و ندارم و تصمیم دارم مدتی با همین لنز سر کنم با دونستن این مطلب کیف دوربین و بهم معرفی کنین و دیگه 3 پایه مناسب این دوربین با همین لنز و پیشنهاد بفرمایین.
    و اینکه زیر بدنه دوربین نوشته NIKON CORP.JAPAN
    MADE IN THAILAND افرادی که حرفه ای هستند لطفا بفرمایید آیا باید همین جور باشه یا به صورت دیگه منظورم اینه که آیا باید بنویسه MADE IN JAPAN و اینکه من این دوربین و از اینترنت خریدم اما دفترچه نداشت آیا باید داشته باشه؟ و آیا سیم رابطش یا شارژرش چینی هستش یا مال فلاند یا ژاپن؟
    فوری جواب بدین ممنون میشوم

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان شما سریال ایرانی "مهمان ویژه "از شبکه 5 را دیدید؟ نوع یا سبک فیلم برداریش چطوریه؟ منظورم اینه که رنگ فیلم یه جور خاصیه. خیلی زیباست

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من سیستمم رو دو سال پیش خریدم که خیلی ضعیفه متاسفانه
    cpu-corei7 860
    ram-8gig
    vga-gtx460-4gig

کدک های لازمه رو هم رو سیستمم ندارم فقط اینارو نصب کردم جواب ندادن:
    jet video
    kmplayer
    divix pl
    power dvd
    win dvd
    real player
    داخل خوده پریمیر cs5 نسخه ی 64 بیت هم پخشش کردم که یک فریمش رو به حالت عکس گذاشتم اینجا
    فقط این سیستم تی وی رو تست نکردم
    میشه از استدلال استنتاجی ثابت کرد که بر روی hdtv هم جواب نخواهد داد چون دو مورد قبلی خیلی ارجحیت دارند
    دوست عزیز سعی ما برطرف کردن مشکل همدیگه هستش نیازی نیست به کسی که سعی داره بهتون کمک کنه با این لحن پاسخ بدید بدهکار کسی نیستیم که میایم جوابشو میدیم!
    این چیزی هم که شما میگی دوربینی با حداقل سرعت 300 فریم به بالا میخواد و از دوربین 800 تومنی انتظار دوربینی مثل RED رو دارین!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک دوربین عکاسی NIKON D5100 گرفتم. می خواستم یک کیف مناسب این دوربین که برای کیت لنز خودش 18-55 مناسب باشه معرفی کنین واینکه من فعلاٌ قصد اضافه کردن لنز و ندارم و تصمیم دارم مدتی با همین لنز سر کنم با دونستن این مطلب کیف دوربین و بهم معرفی کنین و دیگه 3 پایه مناسب این دوربین با همین لنز و پیشنهاد بفرمایین.
    و اینکه زیر بدنه دوربین نوشته NIKON CORP.JAPAN
    MADE IN THAILAND افرادی که حرفه ای هستند لطفا بفرمایید آیا باید همین جور باشه یا به صورت دیگه منظورم اینه که آیا باید بنویسه MADE IN JAPAN و اینکه من این دوربین و از اینترنت خریدم اما دفترچه نداشت آیا باید داشته باشه؟ و آیا سیم رابطش یا شارژرش چینی هستش یا مال فلاند یا ژاپن؟
    فوری جواب بدین ممنون میشوم
    مبارکتون باشه لنزش براتون بچرخه
    تنوع کیف بسیار زیاده توصیه میکنم برای خرید حضوری اقدام کنین از مارک های معتبری مثل Case Logic یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] owepro یا Benro خرید کنین
    برای خرید سه پایه و هد بودجتون رو بفرمائید
    دوربین و لنز باید Made In Thailand باشن و شماره سریال دوربین و لنز با جعبه و احیانا گارانتی بخونه
    دفترچه ندارن ولی اگر تمایل به خرید دارین میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید کنین البته D5000 رو دارن که فرق کمی با دوربین شما داره اما توصیه من اینه دفترچه انگلیسیش رو بخونین بهتره
    سیم های رابط و شارژر و باتری چین هستن
    موفق باشید

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز سعی ما برطرف کردن مشکل همدیگه هستش نیازی نیست به کسی که سعی داره بهتون کمک کنه با این لحن پاسخ بدید بدهکار کسی نیستیم که میایم جوابشو میدیم!
    این چیزی هم که شما میگی دوربینی با حداقل سرعت 300 فریم به بالا میخواد و از دوربین 800 تومنی انتظار دوربینی مثل RED رو دارین!!!
    ممنون از پاسخهاتون ولی جسارتا با پاسخ های شما از مشاوره ی اصلی خیلی فاصله گرفتیم .این بحث میتونست تو همون تاپیکی که معرفی کردم ادامه پیدا کنه و اونجام گفتم که قویترین کدک هارو تست کردم.قویترین کدک هام تو یه سیستم ضعیف هیچگاه نصب نمیشن چه برسه که اجرام بشن.اینجام فقط نوشتم دوربینی میخوام که این مشکلو نداشته باشه.به عنوان نمونه گفتم نیکون j1 چطور دوربینی هست؟ آیا این انتظار رو تامین میکنه؟ تا یک و نیم هم میتونم بودجه اختصاص بدم.اما...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان شما سریال ایرانی "مهمان ویژه "از شبکه 5 را دیدید؟ نوع یا سبک فیلم برداریش چطوریه؟ منظورم اینه که رنگ فیلم یه جور خاصیه. خیلی زیباست
    برای من هم سواله؟...............
    با این دوربین های عکاسی رده متوسط میشه اینطوری فیلمبرداری کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

10

مبارکتون باشه لنزش براتون بچرخه
    تنوع کیف بسیار زیاده توصیه میکنم برای خرید حضوری اقدام کنین از مارک های معتبری مثل Case Logic یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] owepro یا Benro خرید کنین
    برای خرید سه پایه و هد بودجتون رو بفرمائید
    دوربین و لنز باید Made In Thailand باشن و شماره سریال دوربین و لنز با جعبه و احیانا گارانتی بخونه
    دفترچه ندارن ولی اگر تمایل به خرید دارین میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید کنین البته D5000 رو دارن که فرق کمی با دوربین شما داره اما توصیه من اینه دفترچه انگلیسیش رو بخونین بهتره
    سیم های رابط و شارژر و باتری چین هستن
    موفق باشید
    سپاس از راهنماییتون
    خیلی مفید بود.راستی جایی سراغ دارین منصف باشند برای خرید کیف و 3 پایه؟ البته اگه تو اینترنت هم سایتی مناسب می شناسید معرفی بفرمایین ممنون میشوم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •