خدا پدر مادر اين ماكرو رو بيامرزه . saveهارو از هارد قبلي منتقل كردم به هارد جديد خيالم راحت شد
خدا پدر مادر اين ماكرو رو بيامرزه . saveهارو از هارد قبلي منتقل كردم به هارد جديد خيالم راحت شد
نه دوست غزیز الان به خاطر ixtreme lt بهترین درایو benq & lite on هست درایو بنکیو که هرف نداره
دوستان مشکل دسته حل شد ممنونم
الان من کنسولم کپی خور نیست بازی هام هم اورجینال هست می خوام بدونم اگه الان وارد لایو بشم
و کنسول رو اپدیت کنم و بخوام بازی کنم بعد کنسول رو کپی خور کنم و وارد لایو بشم به شرطی که
با بازی اورجینال وارد بشم امکان بن شدنم هست ؟
با کنسول کپی خور همیشه امکان بن شدن هست ! ولی خیل کم با این اوصافی که شما گفتید .
این اکتیو کننده ویو 4 چیه که نیاز به آپدیت درایو به ixtreme LT نداره. اگه فایلش واسه دانلود هست بذارین.
اون برنامه رو دانلود کردم و بازیهام رو چک کردم . فیفا مشکلی نداشت و فول استیلث بود اما بازی bad company 2 بیشتر گزینه هاش قرمز در اومد و به نظر مشکل داره. من الان حدود دو هفته ای میشه دارم bad company 2 رو با همین DVD که فول استیلث نیست بازی می کنم یعنی کار از کار گذشته و Flag شدم؟؟ MS سریعا شناسایی می کنه یا اینکه شانسیه؟؟
با این بازی توی لایو هم بازی کردید ؟
چه جوری میشه متوجه شد فول استیلث هست یا نه؟
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تایپک زیر توضیحات رو کامل مطالعه کن تا متوجه بشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
آره لایو هم باهاشون بازی کردم البته فقط دو هفته! یعنی شناسایی شدم؟ اگر آره پس دیگه چون کار از کار گذشته نیازی نیست بازیها رو پچ کنم ؟؟؟و با همین روال به بازی کردن ادامه بدم تا وقتی که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)