به بعضیا چند روز پیش اضافه شد، به ما هم تازه دادن 1گیگو 1 ماه، احتمال داره باز ماله شما بیوفته واسه چند روز دیگه![]()
به بعضیا چند روز پیش اضافه شد، به ما هم تازه دادن 1گیگو 1 ماه، احتمال داره باز ماله شما بیوفته واسه چند روز دیگه![]()
درپست های قبلی یکی از بچه ها راه حل گفت راه دیگه هم اینه که با نرم افزار net limiter چک کنی کلیه فرایند هاییی ویندوز رو نشون میده که در طی چه بازه زمانی از ایترنت و به چه مقدار در حال استفاده هستن بچه هایی که همه متاسفانه حجمی هستید مث خود منبا این نرم افزارحتما چک کنید و هوای گیگ هاتونو داشته باشین تا به وضوح ودقت ببینیدکه حتی یه سرچ ساده در عرض چند ثانیهه چندین مگ کم می کنه و پی ببریم که اگر تعداد شکایت ها در مورد این قانون اپلودی 25% یا کل رایگان هم زیاد بشه شاید قانونش رو به درستی اجرا کنن همون طور که عده زیادی در مورد قطعی خرداد شکایت کردیم و حداقل یه ذره حجم دادن
در مورد ضعف این سیستم گلد نت و یا این که این شرکت با مخابرات همدستن یا نه رو نمی دونم اما هر چی که هست کسی مسئول نیس حدود سال پیش برای چند ماه متوالی( همان مرداد 92 به بعد که حجمی شدیم تا ماه اذر) هر شب راس یک و یک دقیقه میزان حجم رو یادداشت می کردم و روز بعد قبل اینکه از اینترنت استفاده کنم مجدد سراغ چک کردن حجم می رفتم مشاهده می کردم که مثلا شب اگه این میزان حجم هست3 گیگ و 450 مگابایت اول روز بعد گیگ رو زده 3 گیگ و 441 مگابایت و همین طوری هر شب در حد چند مگ میزانی که شب نشان می داد با میزان روز بعدی فرق داشت و کم میشد گاهی این اختلاف سه مگ بود گاهی 15 مگ به طور متوسط هم 9 مگ، خوب اگه اسم این کار دزدی نیس پس چیه
حساب کنید برای یک کابرر روزی 8 یا 9 مگ در عرض یک و چند ماه میشه چه قدر ! اگه اسم این کار دزدی نیس پس چیه دزدی ذره ذره !
این قدر عصبانی شدم که تا یه مدت اصلا گیگ رو شبانه روزانه چک نمی کردم
ولی فک کنم این مشکل بعدا برطرف شد اما به هر حال هر چی که بود مقصر هر کس که بود مگ های من به راحتی خورده می شد ذره ذره
Last edited by sky1sky; 08-08-2014 at 14:24.
منم پاییزه طلایی ام ولی برای من اضافه شده![]()
....................
به منم اضافه شده اما چون طرح کمپینم سر برج که میخاد طرحم تمدید شه با این 1 ماه اضاقه منطبق میشه و این یک ماه از دستم میره. دقیقا این اتفاق اواخر پارسالم افتاد. هر چی هم داد زدم که این کار به علت ضعف سیستم نرم افزاری شماست (مخابرات)، کسی کاری نکرد.
برای پس پرداخت باید حضوری بری
کمپین تابستانه
دوستانی که کمپین تابستانه با مودم گرفتن لطفا بگید مدل و اسم مودم رایگانش چییه؟؟ آیا مودمش خوبه ؟؟؟
کمپین تابستانه
سلام یکی از دوستام کمپین تابستانه ۲مگ ۳گیگ و۱۴۰۰۰هزار تومان گرفته از یک نماینده که گو شی فروشی بوده قیمت یک ساله بهش۱۸۲۰۰۰هزار تومان داده و گفته بیا مودمش رو از خودم بگیر من می گم اگه مخابرات مودم خوب بده این طرف مودم خوبه رو بگیره یک مودم بد به دوست ما بده قیمتش رو که به نظر من زیاد داده لطفا جواب بدید
قیمتش میشه همون 181440 که ایشون رند کرده و 182 گرفته...
مودم های مخابرات هم همیشه ثابت نیست. یه وقتایی دی لینک و تی پی لینک داده ، یه وقتایی زایکسل داده و این اواخر هواوی هم داده به مشترکینش ، پس نمیشه مطمئن بود که چی میده ولی در کل همه قیمت و کیفیتشون توی یک سطح هست و جای نگرانی نیست.
سلامدوستانی که کمپین تابستانه با مودم گرفتن لطفا بگید مدل و اسم مودم رایگانش چییه؟؟ آیا مودمش خوبه ؟
در حال حاضر مودم هایی که مخابرات میده زایکسل تک پورت هستش،قیمتش هم حدودا 60 تا 65
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)