به به داش وحید چه خبر ؟ نبودی یه مدتی
در مورد امتحان ها هم نه داداش همش الکی هست واصولا هیچ ارتباطی بین تقسیم سرباز و نمره امتحانش نیست
فرمانده ها از امتحان ها به عنوان یه عامل برای ترسوندن سرباز ها استفاده میکنند
راستی منشی شدی یا شدی سرباز حاج اقا![]()
به به داش وحید چه خبر ؟ نبودی یه مدتی
در مورد امتحان ها هم نه داداش همش الکی هست واصولا هیچ ارتباطی بین تقسیم سرباز و نمره امتحانش نیست
فرمانده ها از امتحان ها به عنوان یه عامل برای ترسوندن سرباز ها استفاده میکنند
راستی منشی شدی یا شدی سرباز حاج اقا![]()
Last edited by SNOW PATROL; 11-01-2013 at 10:26.
سلام دی جی جان خوبی ؟ اره نبودیم رفته بودیم صفا سیتی
اره در مورد امتحانات هم شنیدم که فقط نقش ارزشیابی برای یگان ها رو داره و عملا نقش انچنانی برای تقسیم نداره مخصوصا برای اونایی که شرایط خاص و امریه دارن !
نه والا ما دیر رسیدیم و همه این موارد تموم شده بودولی راضی هستم در کل خوب میگذره خدا رو شکر
راستی یه شایعه ای بین بچه ها بود که قراره 22 بهمن خدمت دوباره 18 ماهه بشه ؟!! البته من که اصلا امیدوار نیستمیه مورد جالب دیگه خوندن خاطرات و مواردی هستش که زیر تخت های بچه های دوره های قبلی نوشتن
ایشالا بعد دوره بتونم دوستانت رو راهنمایی می کنم![]()
سلام
من بخوام برم گواهینامه رانندگی ام رو بگیرم. اگه ببینند داخل کارت معافیم نوشته مشکل چشم داشته گیر میدن؟
یا پیش پزشک معمولی میبرن برای معاینه و خیلی گیر نمیدن؟
فقط بگم کارت معافی دارم همچی درسته؟ یا خودشون وارد جزئیات میشن و می بینند که چطوری معاف شدم؟
سلام دوستان...
واسه من هم 22 روز با همه سختی ها و بدیهاش گذشت...من تو 02 هستم..به یکی از گردانها میان دوره دادن و از پنج شنبه تا دوشنبه صبح تعطیل هستن ..البته بعضی از بچه های گردان ما هم بهشون نگهبانب نخورد و تا دوشنبه تعطیل هستن ولی من و بقیه یکشنبه اماده باش خوردیم و بعضیها هم نگهبان عادی شدن...میخوام بدونم که به ما دیگه میان دوره نمیدن بعد از تلوووووو؟؟؟؟چرا یکشنبه رو پادگان تعطیل کرده؟؟؟
با حرف اون دوستمون که گفت واسه تهرانیا هتل هستش موافقم..هر شب میتونن برن خونه ولی ما که جایی رو نداریم باید بمونیم تو اون خراب شده...غذاهاش که خیلی خیلی خیلی مزخرفه....
سلام
هیچ جای کارت معافیت شما قید نمیشه که چه مشکلی داشتی اینطور مینویسن
معافیت ماده 33 بند الف (( تقریبا اینطور چیزی مینویسن))
که شما میتونی بگی من به خاطر مشکل پای پرانتزی معاف شدم مثلا .! کسی پیگیر نمیشه .
و برای گواهینامه هم باید بری دکتر معمولی ازت تست چشم میگیره و برگ معاینه ات رو مهر میکنه.
این قضیه 18 ماه شدن دوباره خدمت چیه؟
چند روزه دوباره داغ شده
یکی از دوستام از خدمت امده و میگه فرماندشون قسم خورده گفته 18 ماه میشه!
کسی میدونه این شایعات از کجا امده؟!
کسی رو نمیدونم
ولی من نه بسیجی دارم نه جبهه
بالای 18 ماه هم خدمت نمیکنم!! .... حالا قانون هر چی میخواد باشه!! ... ما در جهت مخالف آب شنا میکنیم![]()
میگن هرکی گواهی آمادگی دفاعی مدرسهشو ببره دو ماه کسری میگیره. توی پادگان ما هم شایعه شده.
دوست من همینکه ارتش هستی و خیالت راحته بعد آموزشی جای خوبی میفتی خدا رو شکر کن. ما که بعد آموزشی نقطه ی صفر مرزی میفتیم باید ناراحت باشیم. تازه همین آموزشیش هم مثل جهنمه برامون.
هنوز اجرایی نشده
به امید خدا تا به خواد اجرایی بشه خدمت منو شما مدت هاست که تموم شده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)