بچه ها واسه من بعد پچ 4.12 آخر بازی نمی نویسه victory یا defeat و همینجوری تو اون صفحه میمونه. |:
واسه کسی اینجوری شده؟
بيشتر تو spectate اينجوري ميشه.
بچه ها واسه من بعد پچ 4.12 آخر بازی نمی نویسه victory یا defeat و همینجوری تو اون صفحه میمونه. |:
واسه کسی اینجوری شده؟
بيشتر تو spectate اينجوري ميشه.
Last edited by shervin legend; 19-07-2014 at 12:49.
ای بابا این چت بن کشت منو اولش یه 60 تا بود بعد همون بین رسید به 100 تا باز یه نودتا اومد الانم این
پشت به پشت میان من به کجا باید بگم چه وضعشه؟؟؟؟؟
عاقا یه سوال. می شه چمپی رو که خریدی بفروشیش؟ یا نه؟![]()
اگه khazix رو یکبار دیگه نرف کنن حذف بکنن سنگین ترن چیزی دیگه نمی مونه ازش بعد من اصلا قبول ندارم چمپ های assassin نوب هستن اتفاقا خیلی سختر هم هست چون معمولا تو جنگ ها زود تر از ADC ها میمیرن باید خیلی تاکتیکی تر باشن
راستی اهنگ صفحه لوگین رو کجا میشه دانلود کرد؟ خیلی قشنگه
لگ نیست
drop h.ack چند وقته بیشتر گیما همینن یه سرچ کنی میفهمی
گقتن پی گیری دارن میکنن ولی همچنان همونجوریه stream اگه ببینی از هر 3 تا گیمشون یکیش هکر هست win rate هکر ها هم 100% اگه بری ببینی
Last edited by egorlord; 19-07-2014 at 12:37.
آقا پس این drop ha.ck وجود داره ! ;(
یه بار با Fiddle کلی کیل داشتم و دیگه زود تر از همه داشتم Ful build میشدم تیم هم که ضعیف بودن خیلی برد به من بستگی داشت تا اینکه یهو DC شدم سریع رفتم دیدم که تایم اوت هم ندارم رفتم یه سایت و باز کردم دیدم باز میشه از یکی از بچه ها پرسیدم DC میشه گفت نه از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن dc نمیشن
گفتم اگه ریست کنم adsl رو درست میشه اینکارم کردم درست نشد لول رو بستم باز کردم هر کاری کردم درست نشد تو گیم میرفت میدیدم تیم رو ولی دوباره دی سی میشد فکر کردم از Riot عه ولی همه ی تیم اوکی بودن فقط من دی سی شده بودم
آخرین لحظه که base داشت ضربه میخورد درست شد!
اره دارن همینجوریه پی گیری میکنن دفه اول نیست اینجوری میشه 2 تا S قبلی ها هم همین بود ولی درست کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داری میبری مثلا میزنن یا Team fight یا سر baron یهو میبینی پینگ میره رو فضا یا کلا میپرو بازی... این چند وقته اخیر پر شده دیگه کسی رانک نمیره طرف اینجوری شده challenger
winrate 100%
Last edited by egorlord; 19-07-2014 at 13:53.
Drop HAack باشه آدم میفهمه آخه کل بازی Resume میخوره و همه دی سی میشن اگه دراپ هــک باشه اونی که داره استفاده میکنه دیسکانکت نمیشه . در صورتی که دیروز هممون دیسکانکت میشدیم.
پینگم دیروز تو بازی شده بود 11500 یه Fiddle داشتیم بدبخت جانگل بود 4 بار تو جانگل از لگ مرد. کلا یا زیر Turret میمردیم یا همینجوری میزدیم یا می مردیم یا میکشتیم![]()
اون drop ---- که میگی قدیمیه این جدیده یه نفرو اینجوری میکنه اگه بخواد کله تیمو میکنه معمولا carry رو اینجوری میکنن الا منو یه سری بچه های دیگه هم همینیم اخرش که دارن نکسوس رو مزنن میبینم 2 نفر فقط دارن میزنن...فعلا باید صبر کنیم تا پچ جدید
----
پینگ میره بالا اره
دوستان یه چمپ قوی و سخت میخوام بهم معرفی کنید
جدا از این blitz خوبه؟
خیلی حال میده میکشیش
بعد دریون چمپ نو ب ها نیست؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)