بعد ما میگفتیم خطمون تا 24 مگ هم میکشه .........
256 هم زیاده![]()
بعد ما میگفتیم خطمون تا 24 مگ هم میکشه .........
256 هم زیاده![]()
در جواب الون استار بله حق با شماست این ساعات زمان مرده است وتنها سود جویی شرکت که چنین تصمیم میگیره اما.فیکس 15 برای همه واقعا انقدر صبانت از خودش مطمئن که با همچین سرعتی بازهم مشتری هاش از دست نمیده؟
Last edited by sleeplessness; 02-09-2014 at 23:32.
اون موقه ای که شما صبانتی ها محدود نبودین و هر شب ده بیست تا لینک همرمان هرکدوم با32 تا کانکشن میزاشتید دانلود سرعت شبانه ما کاربرای مرکز مخابرات خیلی ضعیف میشد البته منظورم مشترکین مشهده.حالا که شما ها محدود شدید به جاش سرعت ماها قوی شده سرعت دانلود من که همزمان با شروع تایم رایگان از نهایت پهنای باند استفاده میکنه![]()
آقا من هیچ جایگزنی پیدا نکردم ! چه غلطی بکنم ؟ من شیرازم ! سرعت روزانم تو دانلود منیجر 1.5 مگابایت هست شبانه هم همینطور البته امشب شبه آخره و فردا باید تمدید کنم ... چیکار کنم ؟؟؟ من اینترنت شبانه میخوام !!!!!!!!!!!
فک کنم باید تمدید کنم گلوي ما چند سال زير تيغه داداش. پس بده شبانه ی بد بيخ ريش صاحابش
من بدبخت که اینترنت لازمم هم میخام تمدید کنم 10 گیگ
نهایتش 20 گیگ شبانه ست دیگه
پسرفت بسیار عظیمی بود![]()
رفیق به نظرم یه یه ماهه از مخابرات بگیر مثلا دومگ که حداقل سرعت اسمی رو بهت میده و شبانش خوبه بعد ببین کدوم isp بهتره اگه از همون مخابرات راضی بود که تمدیدش کن اگه نبودی یه isp دیگه.در ضمن تا یه ماه دیگه وضعیت صبانت هم مشخص میشه که میخاد چه کنه؟
خوشم میاد چوب بی لیاقتی بعضی ها رو خوردین ... من دو ماه پیش جار زدم که بابا نیاین این تاپیک پز سرعت و دانلود هاتون رو بدین.
گفتم یا نگفتم ! گفتم یا نگفتم .... ( از زبان جیگر)
این انجمن زیر تیررس مدیرای صبانت بود ... شک ندارم این جا رو رصد میکردن.
برای ما این تاپیک شده بود ستاد مشخص کردن خط ها برای کشیدن 12 مگ ... واقعا مغز بعضی ها معیوب بود.
برای ما یه عده شده بودن تکنسین مخابرات ...
به این یکی میگفتن 12 مگ میکشی به اون یکی میگفتن تو 24 مگ هم میکشی
صبا نت گذاشت تو کاسه همه .. خوش باشیم با 15 کیلوبایت .
به اون بابا گفتم آقا این قدر نگین آی فغان مردم بیاین صبانت برای دانلود شبانه گفتم بیچاره میکنین خودتون رو ولی کو گوش شنوا ؟
فقط حق یه مشت جوون که تو این زندگی نکبتی تنها شوق زندگیشون دانلود بود رو گرفتین. 4 تا جوون که یه فیلمی موزیکی دانلود میکردن سرگرم میشدن رو ضد حال اساسی زدین.
همه گیتون خسته نباشین
دوستان یک سوال.اگر کسی بره 3 گیگ روزانه بگیره بعد بدون اینکه از 6 گیگ شبانش استفاده کنه اون 3 گیگ رو تموم کنه و باز مثلا بره 5 گیگ دیگه روزانه بگیره اونوقت اون 6 گیگ شبانش واسش ذخیره میشه یا میسوزه؟
من تجربه این کار را در شاتل داشتم
یهتان یک نصیحت می کنم جای شکایت (هیچ فایده ای ندارد) دنبال شرکت جایگزین باشید
فقط اگر پیدا کردید به همه خبر دهید
راستی بین موارد ذیل پیشنهاد می کنم بگردیم و یکی جایگزین پیدا کنیم
پارس آنلاین-مخابرات-(داده گستر عصر نوین)-فن آوا-پیشگامان
آقا جاهای خودتون رو لو ندین مث صبانت میشه بابا برید از یه جا بگیرین دیگه تمرکز نکنین که بپیچه فلان جا خوبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)