تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1316 از 2199 اولاول ... 3168161216126613061312131313141315131613171318131913201326136614161816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,151 به 13,160 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

اپدیت کردن مودم چه ثاثیری روی ان میگذاره ایا کسی تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این مودم‌های وای فای مبین نت کدومش بهتره ؟؟ چه فرقی با هم دارن ؟
    BM632W و SWC9200 و DX350

من 632 دارم راضیم
    350 هم خوبه یه مقدار بزرگتره واسه همین جا به جاییش سخت تره
    من 632 رو تو کیف لپ تاپم میذارم میبرم این ور اونور....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من فریمورم رو چک کردم نیازی به آپدیت نداشت
    مودم 632 یک سال پیش گرفتم
    اول چک کن ببین میخواد
    فایل راهنماش تو سایت مبین نت هست
    اون عدد اخری که گفته چک کنید ببینید اپدیت شده رو با مودم خودت چک کن شاید صلا نخواد

داره خودمونی میشه gigabyte2052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

512 بندرعباس سرعت دانلود از جاهای خوب 95-110
    ولی باز خوبه..

5. این کاربر از gigabyte2052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    اقا عرض کنم خدمتتون که من طبق اموزش دوستمون میخواستم انتن بهتر رو مانند عکس زیر ست کنم رو مودم!اما در این بخش که وارد میشم در کمال تعجب دیدم فقط یک انتن موجوده اونم همونی که بهش متصل هستم و سه فیلد دیگه کلا خالی هستش!ایا این طبیعیه؟یعنی نزدیک محل سکونت من فقط یک انتن فعاله؟من در پوشش داخلی قوی هستم پس چطور این اتفاق افتاده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یه جاهای خ وندم که بچه ها گفته بودن اگر مشکل ینداری اپدیت نکن!بعضا با اپدیت تازه مشکلدار هم شده بودن!اما شخصا مودم dx350 رو اپدیت کردم و قبل و بعد از اپدیت اتفاق خاص و ویژه ای نیفتاد و سطح سیگنال و نویز هم واسم تغییری نکرد

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام
    اقا عرض کنم خدمتتون که من طبق اموزش دوستمون میخواستم انتن بهتر رو مانند عکس زیر ست کنم رو مودم!اما در این بخش که وارد میشم در کمال تعجب دیدم فقط یک انتن موجوده اونم همونی که بهش متصل هستم و سه فیلد دیگه کلا خالی هستش!ایا این طبیعیه؟یعنی نزدیک محل سکونت من فقط یک انتن فعاله؟من در پوشش داخلی قوی هستم پس چطور این اتفاق افتاده؟
    مرسی
    شما احتمالا همون ی دونه bts دور و ورتونه چند خط انتن دارید؟ ی اموزش گذاشتم برای تقویت سیگنال با فویل الومنیومی اونو تست کنید باید بهتر بشه سیگنالتون بعد شاید Bts ای بیشتری پیدا کنه البته سعی کنید مودم از خودتون یکم دور بزارید من تو بالکن گذاشتم چون یکم سیگنال ا زیاد میشه خطرناک میشه!

تقریبا میشه گقت اپدیت های این مودم های وایمکس بی تاثیره حتی یک توضییح ندادن ببین چی تغییر کرده اینا کاربر رو معلوم نیست چی فرض کردن:| من اومدم تست کنم اپدیت کنم دیدم بروزه مودم انجام ندادم
    Last edited by gigabyte2052; 11-12-2012 at 14:31.

9. 2 کاربر از gigabyte2052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما احتمالا همون ی دونه bts دور و ورتونه چند خط انتن دارید؟ ی اموزش گذاشتم برای تقویت سیگنال با فویل الومنیومی اونو تست کنید باید بهتر بشه سیگنالتون بعد شاید Bts ای بیشتری پیدا کنه البته سعی کنید مودم از خودتون یکم دور بزارید من تو بالکن گذاشتم چون یکم سیگنال ا زیاد میشه خطرناک میشه!

تقریبا میشه گقت اپدیت های این مودم های وایمکس بی تاثیره حتی یک توضییح ندادن ببین چی تغییر کرده اینا کاربر رو معلوم نیست چی فرض کردن:| من اومدم تست کنم اپدیت کنم دیدم بروزه مودم انجام ندادم
    خیلی ممنون بابت پاسخ!راستش من چندروزی تو خونه 2 خط انتن داشتم که یهو تبدیل به صفر شد و الان بیش از 3 هفته هست دیگه تو خونه و در همون شرایط قبلی انتن ندارم و بیرون از خونه پشت پنجره گذاشتم که 2 خط انتن میده!
    پس طبق عکسی که گذاشتید مودم رو کاملا فویل پیچ کنم؟یک لایه یا دولایه بپیچم فرقی میکنه یا خیر

اگر نتیجه دلخواه نداد بهتر نیست یه مودم 632 بگیرم که انتن میخوره و یک انتن 5 یا 8 dB واسش ببندم؟

مرسی

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ممنون بابت پاسخ!راستش من چندروزی تو خونه 2 خط انتن داشتم که یهو تبدیل به صفر شد و الان بیش از 3 هفته هست دیگه تو خونه و در همون شرایط قبلی انتن ندارم و بیرون از خونه پشت پنجره گذاشتم که 2 خط انتن میده!
    پس طبق عکسی که گذاشتید مودم رو کاملا فویل پیچ کنم؟یک لایه یا دولایه بپیچم فرقی میکنه یا خیر

اگر نتیجه دلخواه نداد بهتر نیست یه مودم 632 بگیرم که انتن میخوره و یک انتن 5 یا 8 dB واسش ببندم؟

مرسی
    به نظر من که بهتره مودم بیرونی (ترجیحا ox330p که جدیدتره) بگیری که خوب آنتن بده

12. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مرسی
    من یک لایه گذاشتم اما سعی کن شعاعش یکم زیاد باشه مثلا از هر طرف حداقل 4-5 سانتیمتر بزنه بیرون

تعویض مودم و گرفتن مودم داخلی دوباره تغییر زیادی نداره تا انجایی که میدونم dx350 از همشون بهتره یعنی شبکه پایدارتری داره من bm632 دیدم خیلی بالا پایین میشه انتنش اون انتشنم برای وای فای هست نه وایمکس فک کنم انتنشم خیلی سخت گیر میاد تو دیجی کالا هست ولی در کل dx350 از بقیه تا حدودی بهتره و بهتره دیگه پول خرج نکنین بابت خرید مجدد مودم
    من 3خط انتن دارم 95% مواقع
    تو صفحه مودم با یوزر پسورد زیر وارد بشید ببینید تا چقدر اون خط سبز پر شده
    user:user
    pass:user
    192.168.1.1
    با توجه به اینکه شما 2 خط انتن داری خوبه ولی یکم ارتفاع رو زیاد کنی یا تغییر مکان بدی شاید بشه 3 مثل من با 20 درجه چرخش و یکم افزایش ارتفاع شد 3 انتنش
    میتونین تو بالکن هم نصب کنید اگه بالکنتون به طرف دکله بعد با کابل شبکه وصل ش کنید به پی سی تون کابل شبکه من 20 متره تا 90 متر هیچ افتی از هر لحاظی نداره من خودمم تو بالکن نصب کردم
    خواهش میکنم موفق باشید
    Last edited by gigabyte2052; 11-12-2012 at 15:20.

14. 2 کاربر از gigabyte2052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •