اين محمدو ميشناسم. توي همينجا بوده بعد بنش كردن.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اين محمدو ميشناسم. توي همينجا بوده بعد بنش كردن.
بهش تلگرام دادم که یکی از اعضای شهرم بهم تلگرام داد که این مارکوس یک زمانی فاندر پروتوتایپ بود و بعدش چینی ها شهرش را از دستش گرفتند و از فاندر بودن درش آوردند آیا این موضوع حقیقت داره یا نه ؟؟
قطعا رد ميكنه!! البته اين يه حدسه (ولي نزديك به حقيقت!) هيچ چي قطعي نيست! يهو ديدي طرف خودش چيني از آب در اومد!!!بهش تلگرام دادم که یکی از اعضای شهرم بهم تلگرام داد که این مارکوس یک زمانی فاندر پروتوتایپ بود و بعدش چینی ها شهرش را از دستش گرفتند و از فاندر بودن درش آوردند آیا این موضوع حقیقت داره یا نه ؟؟
اگه رد كرد زياد اصرار نكن!!
بعده بن شدن ديگه يوزر نساخت؟(!!!)اين محمدو ميشناسم. توي همينجا بوده بعد بنش كردن.
ببین می تونی یک مدرک برام پیدا کنی اگه اینطور باشه مطمئن باش لیدر بعدی سیلور اسنیکی ها یک ایرانی یعنی خیار خواهد بود![]()
سام ، اون محمد که با خط خرچنگ غورباقه هست ، گیمر ، همشون یکین !!![]()
مدرك براي اين كه اين يارو فوندر پروتوتايپ بوده و مدرك براي اين كه فونهدر الان پروتوتايپ چينيه ، بله!! ولي براي اين كه از شهر انداختنش بيرون و ... خير! چون حدس زدم!! البته مي توني بگي كه چرا شما كه يه زماني فوندر پروتو بودي الان نيستي؟!ببین می تونی یک مدرک برام پیدا کنی اگه اینطور باشه مطمئن باش لیدر بعدی سیلور اسنیکی ها یک ایرانی یعنی خیار خواهد بود![]()
الفاتحه مع الصلوات ...!!!
اين يارو ايمش چنده؟!!!
مدرک به اینکه فاندر پروتوتایپ بوده و یا یک زمانی اون شهر بوده بعدش مدرک به اینکه فاندر این شهر چینی هست
اگر نتونم ثابت کنم که یک زمان اون شهر بوده خیلی مهم نیست که فاندر الان برای اون شهر چینی یا نه
ضمنا این شهر در ظاهر دشمن چینی ها هست ؟؟
كدوم گيمر؟ اينجا ديگه يوزر داره؟
خب هيچي بحثو منحرف نكنم. شهرتونو چجوري ميتونم پيدا كنم؟
به خاطر ایم نیست به خاطر تاکتیکش هستکه ایم تو را از بین می بره چون تو اپرنس زیاد نداری تا تاکتیکش را خنثی کنی این به درد من می خوره که تاکتیکش را نابود کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)