تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1316 از 2403 اولاول ... 31681612161266130613121313131413151316131713181319132013261366141618162316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,151 به 13,160 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت sokoot206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شهر زیبای رشت

پيش فرض

سلام باتوجه به حضور برخی افراد برای سودجویی شخصی در این انجمن با دادن اطلاعات غلط به کاربران در مورد شرکت شاتل
    از تمامی کاربران میخوام برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان و بامحدودیت های شرکت شاتل برای سرویس ها آرت و حجمی آشنا بشن
    ( در صورت داشتن چند شب دانلود شما تا اطلاع ثانوی محدود خواهید شد در این محدودیت سرعت دانلود شما 6 کیلوبایت اشتباه نکنین 6 کیلوبایت(کمتر از دیال آپ) خواهد شد آن هم در زمان دانلود رایگان / منظور 1 تا 8 صبح برای سرویس های حجمی و در تمام مدت شبانه روز برای سرویس های آرت)

باز خدارو شکر شرکت شاتل برای دانلود بیش از حد چنین قانونی رو گذاشته تا همه از سرعت یکسانی بهره ببرن . شرکت های دیگه که ماشالا سرعتمون رو نپرسیده و نخواسته تقسیم میکنن به چند نفر !!! شاتل عملکردش خوبه چرا چون کسی که دانلود زیاد نداره رو خوب ساپورت میکنه و سرعت مناسبی رو بهش ارائه میده . ( من خودم شبی به صورت متوسط فقط 500 مگا بایت دانلود دارم و هیچ افت سرعتی هم نداشتم ) 500 مگابایت هم چیزی نیست و کار منو راه میندازه و اشتهای زیادی برای دانلود هر چیزی در اینترنت ندارم - برای همین همیشه سرعت اینترنتم در شب از ساعت 1 تا 8 حدود 60 ودر روز حدود 200 تا 250 هستش .. این سرعت برای سرویس 128 واقعا خوبه .. من که واقعا راضی هستم - در ضمن شما روز بذار واسه دانلود اگه کسی ترو جریمه کرد بعد بگو ( پول بده بخاطر گیگ مصرفیت ) .. شما میخوای رایگان دانلود بیش از اندازه کنی خب معلومه که باید چوبشو هم بخوری) توی ایران حتما باید بین کسی که دانلود بیش از حد میکنه و کسی که دانلود نمیکنه فرق باشه . واقعا عدالته شما دانلود کنی سرعت من کم بشه ؟!! کاری که تو شرکت های دیگه داره انجام میگیره اون هم با قانون زیبای شیِِِییییر کردن !!!!

2. این کاربر از sokoot206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مخابرات ساعت یک شب ترکیده بازم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کلاه برداری شرکت اندیشه سبز خزر در استان گیلان

سلام آقا این چه مسخره بازیه شرکت اندیشه سبز خزر در شهرستان رودسر به مدت حداقل 3 سال داره کار میکنه و در این 3 سال حد اقل 300 تا پورت فروخته و هرکسر که در شرکت اندیشه سبز خزر ثبت نام میکنه 10 هزار تومان بابت نصب راه اندازی مخابرات میگیره این یعنی چی یعنی پول میره به حساب مخابرات ئرسته؟اما مخابرات استان گیلان اینو رد کرده و گفته هیچ پولی نمیگیریم الانم من ثبت نام کردم و 10 هزار تومان بابت راهاندازی و 5 هزار تومان بابات نصب مودم این 10 هزار تومان واقعا چیه مدیر سایت ازت خواهش میکنم این پسا حذف نکن.در آخر اینم مدرک حالا خودتون حساب کنین که چقدر کلاه برداری کرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این چه مسخره بازیه اگه کسی رو میشناسین که همین کارو با هاش کردن با شماره
    01317242420 تماس بگیرین یا به مخابرات شهرتون اطلاع بدین
    تا اونجایی که من می دونم اندیشه چنین پولی نمیگیره فقط می پرسه به نصب احتیاج دارین یا نه . اگه جواب مثبت باشه 10 هزار تومان هزینه نصب میگیره
    مخابرات هم چیز جدایی نیست همین قوانین اندیشه روش اعمال میشه
    حالا اینکه یه نماینده یه جایی چنین کاری می کنه خیلی نمیشه به کل شرکت ایراد گرفت

5. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کلاه برداری شرکت اندیشه سبز خزر در استان گیلان

تو رشت اندیشه هرگز همچینکاری نکرده همین هفته یکی از اشناهامون با ده تومن یه 128 یک گیگ گرفت مودم از بیرون تهیه کرد و دیگه هیچی

دوستان توی تایپیک گشتم سرعت نامحدود 256 رو الان کسی میدونه؟
    خیلی وقت پیش 55 بود و قیمشت 35 تومن

در آغاز فعالیت Sp@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود.
    چه شرکت هایی پیش شماره 422 رو پوشش میدن؟ ( اطراف دانشگاه آزاد پل طالشان)
    سرعت 128 محدود شرکت هایی که این منطقه رو پوشش میدن چقدره؟؟( در طول روز)

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

باز خدارو شکر شرکت شاتل برای دانلود بیش از حد چنین قانونی رو گذاشته تا همه از سرعت یکسانی بهره ببرن . شرکت های دیگه که ماشالا سرعتمون رو نپرسیده و نخواسته تقسیم میکنن به چند نفر !!! شاتل عملکردش خوبه چرا چون کسی که دانلود زیاد نداره رو خوب ساپورت میکنه و سرعت مناسبی رو بهش ارائه میده . ( من خودم شبی به صورت متوسط فقط 500 مگا بایت دانلود دارم و هیچ افت سرعتی هم نداشتم ) 500 مگابایت هم چیزی نیست و کار منو راه میندازه و اشتهای زیادی برای دانلود هر چیزی در اینترنت ندارم - برای همین همیشه سرعت اینترنتم در شب از ساعت 1 تا 8 حدود 60 ودر روز حدود 200 تا 250 هستش .. این سرعت برای سرویس 128 واقعا خوبه .. من که واقعا راضی هستم - در ضمن شما روز بذار واسه دانلود اگه کسی ترو جریمه کرد بعد بگو ( پول بده بخاطر گیگ مصرفیت ) .. شما میخوای رایگان دانلود بیش از اندازه کنی خب معلومه که باید چوبشو هم بخوری) توی ایران حتما باید بین کسی که دانلود بیش از حد میکنه و کسی که دانلود نمیکنه فرق باشه . واقعا عدالته شما دانلود کنی سرعت من کم بشه ؟!! کاری که تو شرکت های دیگه داره انجام میگیره اون هم با قانون زیبای شیِِِییییر کردن !!!!
    عزیز من فلسفه ی استفاده از اینترنت چیه؟ غیر از رد و بدل کردن اطلاعات هستش ؟ بنده میرم نت نامحدود میگیرم ، پولشم دارم میدم ، دوست دارم بیش از حد دانلود کنم.شرکت باید این وسط جون بکنه و تمام کاربران خودشو ( چه محدود و نامحدود ، چه اونی که دانلودش زیاده و چه اونی که اصلا دانلود نداره ) رو راضی نگه داره .اصلا ما چیزی به عنوان سرویس محدود نداریم که اینا تو ایران جا انداختنش.شرکت که نباید سهل انگاری خودشو بندازی رو گردن دانلود زیاد کاربران. مثلا فکر کردن که خیلی زرنگ تشریف دارن. شما دانلود نداری و احتیاج شما پایینه. همه که مثل شما نیستن.

آقا یه سا*کس با پدر مادر به ما معرفی کنید لطفا. ماشاالله تو این زمینه هم دزدی زیاد شده جدیدا.
    Last edited by TimeWarp; 18-07-2012 at 18:32.

9. 4 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو رشت اندیشه هرگز همچینکاری نکرده همین هفته یکی از اشناهامون با ده تومن یه 128 یک گیگ گرفت مودم از بیرون تهیه کرد و دیگه هیچی

دوستان توی تایپیک گشتم سرعت نامحدود 256 رو الان کسی میدونه؟
    خیلی وقت پیش 55 بود و قیمشت 35 تومن
    256نامحدود شرکت اندیشه سبز خزر 26500تومان که با که با مالیات و عوارض میشه 27800 در ماه
    سرعتش هم که بچه ها گفتن 45هستش

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

این تاپیک مخصوص عزیزان گیلانی هستش و نه مخصوص شرکت شاتل
    پس ترجیحا پاسخ شما رو در تاپیک شاتل مینویسم تا موضوع تاپیک منحرف نشه هرچند قسمتی از جواب بالا هست .

12. 3 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان.چرا داخل سرویس مخابرات سرعت torrent پایینه؟

در آغاز فعالیت sokoot206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شهر زیبای رشت

پيش فرض

سلام
    شرکت شاتل رو من میدونم 422 رو پوشش میده .
    اما یخورده طول میکشه تا بهتون پورت داده بشه فکر کنم 10 تا 15 روز. سرعت دانلود با دانلود منیجر معمولا روی 200 تا 250 گاهی کمتر گاهی بیشتر میمونه .
    یکی از دوستام برای 512 محدود خودش ( البته یه شرکت اندیشه سبز خزر ) چند روز بود که مبلغ اینترنت رو شارژ نکرده بود بعد از 6 روز که تماس گرفت بهش گفتن پروت شما جمع شده ..
    این موضوع نشون میده شرکت های دیگه هم در کد 422 و درکل گاز به پل تالشان متقاضی زیاده و خیلی دیر پورت اختصاص داده میشه و اگه زود هم شارژ نشه سریع جمع میکنن.
    این دوستم که گفتم اندیشه داشت . اصلا هم راضی نبود . سرعتش بین 150 تا 200 بوده . البته گفتم برای 512 محدود .

15. این کاربر از sokoot206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •