تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1316 از 2014 اولاول ... 3168161216126613061312131313141315131613171318131913201326136614161816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,151 به 13,160 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نوری : در پرسپولیس هیچگاه نیمکت نشین نبوده ام

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:طي چند سال اخير هيچ وقت در پرسپوليس نيمكت نشين نشده بودم و همين مسئله باعث شد تا كمي از اين موضوع احساس ناراحتي كنم ولي در كل نيمكت نشيني هم قسمتي از فوتبال است. پژمان نوري عنوان كرد:گاهي اوقات بازيكنان در عصبانيت حرف هايي را مي زنند كه احتمال دارد جنجال بزرگي براي تيم رقم بخورد.من از اينكه گفتم در پايان فصل از پرسپوليس جدا مي شوم قصد بدي نداشتم و فقط از نيمكت نشيني ناراحت بودم.هنوز هم مي گويم كه هيچ وقت دوست ندارم نيمكت نشين باشم و در اين مورد بازيكن كم تحملي هستم. وي ادامه داد: من براي تيم حاشيه درست نمي كنم و هيچ وقت هم در كار سرمربي دخالت نمي كنم ولي نمي توانم اين شرايط را تحمل كنم.در اين مدت تمام تلاشم را براي موفقيت تيم انجام داده ام و انتظار دارم در تركيب ثابت باشم.
    نوري گفت: سايپا تيم بسيار خوبي است و در حال حاصر نيز با سرمربي جديدش دچار تغييرات زادي شده كه هيچ وقت نبايد آن را دست كم گرفت.هنوز نمي دانم در اين بازي در تركيب ثابت حضور دارم با نه ولي مي دانم پرسپوليس در اين ديدار مي تواند نتيجه پيروزي را به دست بياورد.

هافبك پرسپوليس خاطرنشان كرد: در تمرينات تمام تلاشم را انجام مي دهم و پابه پاي ساير بازيكنان مي دوم چون فوتباليست جاه طلبي هستم؛ به همين دليل هم است كه هيچ وقت نمي توانم حضور روي نيمكت را تحمل كنم و اين موضوع اعصابم را به هم مي ريزد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيرواني: نيمكت‌نشيني نيكبخت و نوري ربطي به مسئله حاشيه‌اي ندارد

کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نيمكت‌نشيني نيكبخت و نوري ربطي به مسئله حاشيه‌اي ندارد؛ بلكه به دلايل فني ذخيره بودند. افشين پيرواني پس از پيروي 2 بر يك مقابل راه‌آهن شهر ري اظهار داشت: براي رسيدن به گل، شيوه‌هاي مختلفي داشته‌ايم. يك تاكتيك سانتر از جناحين و ديگري كارهاي تركيبي بود كه روي كارهاي تركيبي به گل رسيديم. خوشحالم كه 3 امتياز بازي از آن پرسپوليس شد. وي افزود: تيم من بهترين نيمكت فوتبال ايران را دارد. بايد به راه‌آهن و محمود ياوري تبريك بگويم چون همانطور كه تصور مي‌كرديم، بازي خيلي خوبي را مقابل ما انجام داد و بارها ما را آزاد دادند. به 3 امتياز اين مسابقه احتياج داشتيم. در هر شرايطي بايد راه‌آهن را شكست مي‌داديم.
    وي درباره نيمكت نشيني دو بازيكن كليدي‌اش، عنوان كرد: عليرضا نيكبخت واحدي و پژمان نوري ذخيره بودند چون بايد 11 بازيكن را به ميدان مي‌فرستادم. تشخيص دادم كه اين دو بازيكن نيمكت نشين باشند. اين موضوع ربطي به مسئله حاشيه‌اي ندارد؛ بلكه به دلايل فني ذخيره بودند. از خبرنگاران خواهش مي‌كنم كه بحث‌هاي حاشيه‌اي را به تيم انتقال ندهند.

پيرواني در مورد كسب 3 پيروزي در مسابقات اخير با مربيگري خود، گفت: سال‌ها كاپيتان پرسپوليس بوده‌ام و از مشكلات كوچك و بزرگ اين تيم باخبر هستم. پس از رفتن قطبي و سرمربي شدن، شعاع حركتي بازيكنان را بيشتر كرده و به مدافعان آموزش بيشتري دادم. پيش از اين، از خط دفاع ايراد مي‌گرفتند؛ اما براي تيم گل 3 امتيازي به ثمر مي‌رسانند.

وي افزود: راه‌آهن بهترين خط حمله ايران را دارد؛ اما در روزي كه محكوم به شكست بود، مقابل ما بازي كردند و فقط از روي يك ضربه پنالتي به گل رسيدند. اين شرايط نتيجه تلاش احمد‌رضا عابدزاده، محمود خوردبين و همه مسئولان است.

افشين پيرواني راجع به انتخاب كمك مربي در پرسپوليس عنوان كرد: بايد در اين زمينه كسي را انتخاب كنم كه با من همفكر باشد. در كوتاه مدت نمي‌توان چنين تصميمي گرفت. اين انتخاب به سرنوشت تيم بستگي دارد؛ اما قبل از ديدار با سايپا به احتمال زياد دستيارم را انتخاب خواهم كرد. در روزنامه‌ها تعدادي از اسامي مربيان داخلي منتشر مي‌شود كه شايد درست باشد؛ اما خواهش مي‌كنم كه مرا در مقابل كسي قرار ندهيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخرين تمرين پرسپوليس برگزار شد

کانون هواداران پرسپولیس : آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پيش از ديدار مقابل سايپا صبح امروز با حضور داريوش مصطفوي برگزار شد. فارس، اين تمرين از ساعت 11:20 صبح امروز در زمين شماره 2 راه‌آهن برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان به حركات استقامتي، سانتر از جناحين ، شوت به دروازه و مرور كارهاي تاكتيكي در هنگام حمله و دفاع پرداختند.
    * در تمرين امروز داريوش مصطفوي به مدت 50 دقيقه حضور پيدا كرد و با بازيكنان و كادر فني به گفت وگو پرداخت.
    * پژمان نوري در تمرين امروز بسيار آماده و با انگيزه نشان داد.
    * يك راس گوسفند زير پاي بازيكنان ذبح شد.

* مهدي واعظي تمرينات ويژه‌اي را به صورت اختصاصي با فشار بيشتر زير نظر زرينه برگزار كرد.

* حدود 150 هوادار به شدت در تمرين امروز افشين پيرواني و داريوش مصطفوي را تشويق كردند و عليه امير قلعه‌نويي مانند روزهاي گذشته شعار سر دادند. مديرعامل پرسپوليس از هواداران خواست از اين كار خودداري كنند.
    * در پايان تمرين امروز بازيكنان ضربات كاشته و پنالتي تمرين كردند.

* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 12:40 دقيقه به پايان رسيد و بازيكنان براي تشكيل اردو راهي هتل المپيك شدند.

*‌به دستور كادر فني كليه بازيكنان حتي آنهايي كه از ليست 18 نفره خارج شدند فردا بايد در ورزشگاه آزادي حضور پيدا كنند.
    Last edited by Blue_Ray; 08-12-2008 at 18:49.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصطفوي: هيچ بازيكني از پرسپوليس جدا نمي‌شود

کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت:‌براي حضوري پرقدرت در بازي‌هاي آينده، هيچ بازيكني در نيم‌فصل از پرسپوليس جدا نخواهد شد. داريوش مصطفوي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: تيم پرسپوليس در حال حاضر روند رو به رشدي را طي مي‌كند و فكر مي‌كنم با اين قدرت در صورت حتي يك بازي معمولي مي‌تواند سايپا را شكست بدهد.
    وي افزود: سايپا در حال حاضر مربي بسيار خوبي مانند مايلي‌كهن را به خدمت گرفته و ما بايد مراقب اين تغيير و تحولات باشيم. مصطفوي همچنين در خصوص جلسه امروزش با بازيكنان گفت: در اين جلسه حرف خاصي نزدم و فقط خواستم حرف‌هاي بازيكنان و كادر فني را گوش بدهم. خوشبختانه يكدلي را در بين همه ديدم.

مصطفوي در خصوص خروج برخي از بازيكنان در نيم فصل از پرسپوليس گفت: با توجه به بازي‌هاي سخت آينده مخصوصا در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا هيچ بازيكني از ليست پرسپوليس خارج نمي‌شود چون براي تك تك آنها برنامه‌ريزي كرديم. من وظيفه دارم به عنوان مديرعامل تمام تلاشم را انجام دهم كه خوشبختانه تا اين لحظه مشكلي به وجود نيامده است.

وي افزود: خوشبختانه نيمكت پرسپوليس در حال حاضر بسيار پرقدرت است و اميدوارم بتوانم به يكي از آرزوهايم يعني موفقيت پرسپوليس در آسيا برسم تا دل ميليون‌ها هوادار و مسوولين را خوشحال كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باقری : سايپا با مايلي كهن تغيير مي كند

کانون هواداران پرسپولیس : كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پرسپوليس بايد سايپا را شكست دهد تا شروع قدرتمندي در ابتداي نيم فصل دوم داشته باشد.
    كريم باقري عنوان كرد: پرسپوليس در شرايط بسيار خوبي به سر م يبرد و تمرينات منظمي را برگزار كرده است كه از هر نظر براي شكست دادن سايپا آمده است.فكر مي كنم تغيير سيستم در پرسپوليس پاسخ مثبتي داشته است و بايد همين روند را حفظ كنيم. وي ادامه داد: سايپا تيم خوبيست كه در اين فصل نتايج خوبي كسب نكرده اما اين تيم با حضور مايلي كهن به شرايط آرماني نزديك مي شود و از انتهاي جدول فاصله خواهد گرفت. باقري خاطرنشان كرد: اميدوارم هواداران پرسپوليس مثل نيم فصل اول تحت هر شرايطي از تيم حمايت كنند تا ما به هدفمان كه دفاع از عنوان قهرماني است دست پيدا كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رضایی: خط دفاع پرسپولیس بدون اشتباه كار مي‌كند

کانون هواداران پرسپولیس : رحمان رضايي گفت: تمرينات آماده‌سازي را با انگيزه بالا دنبال مي‌كنم و تاحدودي خود را نيز با ساير نفرات هماهنگ كرده‌ام اما اگر مربيان صلاح بدانند روي نيمكت نيز مي‌نشينم. رضايي، تصريح كرد: پرسپوليس مجبور است كه بازي‌هاي فشرده و سنگيني را انجام دهد اما واقعيت اين است كه با انگيزه نفرات تيم مي‌تواند عملكرد موفقي داشته باشد. وي تاكيد كرد: از اين‌كه مي‌بينم تيم پرسپوليس بازي‌هاي قابل قبولي را از خود به نمايش مي‌گذارد بسيار خوشحال هستم اما بايد متذكر شوم كه در اين مسابقات اخير خطر دفاع پرسپوليس بسيار خوب كار كرده و تقريبا بدون اشتباه كار كرده است. رضايي گفت: تصميم دارم كاملا در خدمت پرسپوليس باشم فوتبال حرفه‌اي دنيا مي‌گويد كه بازيكن بايد تابع سرمربي باشد و در اين خصوص هيچ انتقادي ندارم و هرزمان لازم باشد تيم را ياري مي‌كنم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه بخوایم از نتایج لیگ ایران باخبر بشیم باید چکار کنم؟؟؟
    سایت بخصوصی هست
    یه چیزی مثل livescore اگه باشه خوبه....

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

نوری : در پرسپولیس هیچگاه نیمکت نشین نبوده ام

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:طي چند سال اخير هيچ وقت در پرسپوليس نيمكت نشين نشده بودم و همين مسئله باعث شد تا كمي از اين موضوع احساس ناراحتي كنم ولي در كل نيمكت نشيني هم قسمتي از فوتبال است. پژمان نوري عنوان كرد:گاهي اوقات بازيكنان در عصبانيت حرف هايي را مي زنند كه احتمال دارد جنجال بزرگي براي تيم رقم بخورد.من از اينكه گفتم در پايان فصل از پرسپوليس جدا مي شوم قصد بدي نداشتم و فقط از نيمكت نشيني ناراحت بودم.هنوز هم مي گويم كه هيچ وقت دوست ندارم نيمكت نشين باشم و در اين مورد بازيكن كم تحملي هستم. وي ادامه داد: من براي تيم حاشيه درست نمي كنم و هيچ وقت هم در كار سرمربي دخالت نمي كنم ولي نمي توانم اين شرايط را تحمل كنم.در اين مدت تمام تلاشم را براي موفقيت تيم انجام داده ام و انتظار دارم در تركيب ثابت باشم.
    نوري گفت: سايپا تيم بسيار خوبي است و در حال حاصر نيز با سرمربي جديدش دچار تغييرات زادي شده كه هيچ وقت نبايد آن را دست كم گرفت.هنوز نمي دانم در اين بازي در تركيب ثابت حضور دارم با نه ولي مي دانم پرسپوليس در اين ديدار مي تواند نتيجه پيروزي را به دست بياورد.

هافبك پرسپوليس خاطرنشان كرد: در تمرينات تمام تلاشم را انجام مي دهم و پابه پاي ساير بازيكنان مي دوم چون فوتباليست جاه طلبي هستم؛ به همين دليل هم است كه هيچ وقت نمي توانم حضور روي نيمكت را تحمل كنم و اين موضوع اعصابم را به هم مي ريزد.
    یعنی پژمان این حرفارو زده واقعا؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كريمي : پيروزي مقابل سايپا آسان نيست

کانون هواداران پرسپولیس :
    هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تمام تمركزمان گرفتن 3 امتياز بازي با سايپا است اما اين اتفاق به آساني رخ نخواهد داد.
    علي كريمي در گفت‌وگویی اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبي به سر مي‌بريم و آماده هستيم تا با حمايت هوادران به صدر جدول نزديك‌تر شويم.
    كريمي ادامه داد: سايپا بازيكنان خوبي دارد و تا حدودي آنها را مي‌شناسم اما ما نبايد توجه به اسم حريفان كنيم بلكه فقط بايد به تيم خودمان در زمين فكر كنيم.
    وي در پايان خاطرنشان كرد: خوشبختانه در چند بازي گذشته با حضور توره تقريبا مشكل گلزني ما حل شده و اميدوارم در برابر سايپا هم در ضربات آخر با دقت با تيم من هم اگر فرصت پيدا كردم قول مي‌دهم از آن به خوبي استفاده كنيم.

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

ان شاءالله امروز در برابر سایپا میبریم
    راستی عیدتان مبارک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •