تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1315 از 4105 اولاول ... 31581512151265130513111312131313141315131613171318131913251365141518152315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,141 به 13,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

دوست من. شما یا خدمت نرفتی یا تو ناجا خدمت نکردی.
    تو ناجا من سربازهایی رو دیدم مخصوصاً تو راهور و پلیس دیپلماتیک که با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد به مراتب سخت تر از سرباز سیکل که تو قسمت اداری کار میکنه صبح میاد 3 میره خدمت می کنه.
    تو ناجا فرقی بین سیکل دیپپلم کارشناسی و کارشناسی ارشد نیست. الا تو راهور با مدرک فوق 4-4 پست میدن. پست ویژه هم دارن.
    پس خواهشا نگو سرباز صفر خیلی سخت تر از فوق لیسانس خدمت میکنه.
    البیه بهتون حق میدم. چون یا خدمت نرفتی یا تو ناجا خدمت نکردی.
    عزیز چرا جوش میزنی ؟؟ دلیل نمیشه که خدمت توی همه ارگان های نظامی مثل هم باشه!! اگر این طور بود که یه ارگان نظامی میزدن به نام سرباز فقط سرباز رو 21 ماه توش الاف میکردن!!
    خب چه حساب و کتابی داره که سرباز سیکل داره توی بخش اداری خدمت میکنه و شمای فوق لیسانس داری پست میدی ؟؟(( جسارت نباشه اگر اینطوری باشه که شما میگی بر میگرده به عرضه خودتون!!))
    عزیز چیزی که من دارم با چشمای خودم میبینم اینه که سرباز صفر توی سپاه خیلی سختی میکشه!! ... ولی فوق لیسانس نه!! . کاری هم به ناجا ندارم.
    جواب جمله آخرتون رو هم اول دادم! دلیل نمیشه که همه مثل هم خدمت کنن!! یا همه سربازا رو توی یه ارگان نظامی دور هم جمع کنن!! ولی من به نظرم میرسه که شما که چند صفحه پیش میگفتی نبود 33 روز دیگه!!... هنوز به اندازه یه سرباز که 4 ماه هست داره خدمت میکنه!! ... قلق خدمت دستت نیومده! که بر میگرده به خودت!! ... اگر بازم ناجا رو بهونه نمیکنی!

2. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان لطفا این بحث ها رو بیخیال بشید
    اینکه قانون باید چی باشه و چی بوده دست ما نیست
    کسی کی میره خدمت باید پی همه چی رو بتنش بماله
    قانون خدمت مشخص هست شما دفترچه رو
    که فرستادی یعنی قبولش کردی دیگه بجث نداره
    تو خدمت اگه بهتون دستور دادن بمیر باید بگی قبرم کجاست !

sent from my open source device

4. 10 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

حرف شما کاملا متینه
    ولی من با جمله آخرتون زیاد موافق نیستم! چون بدبختی های سرباز دقیقا از همین مسئله هست ... و همیشه سربازانی که از این قائده پیروی کردن به نحوی ضرر کردن .؛؛ من توی آموزشی با خودم گفتم اینجا از تجدید دوره و هزار کوفت و زهر مارش میترسم ولی توی یگان عوض همش رو در میارم والانم دقیقا همین طور شده.

6. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

dg1 عزیز آخه این دوستمون تو سپاه داره خدمت می کنه و نمیدونه که تو ناجا به آدم چی میگذره. اگر تو کلانتری خدمت می کرد 90 روز کامل باید پست میداد 10 روز میرفت مرخصی. دیگه اینجوری بحث راه نمی انداخت.
    در ضمن noproblem عزیز راست گفتم الان تو پایان دوره ام و 1/11 خدمتم تمومه. 1 ماه هم اضافه خدمت داشتم. با فوق لیسانس پشت کامپیوتر بودم صبح تا ساعت 16 . ماهی 5 روز هم شیفت داشتم. خدا رو شکر خیلی هم سخت خدمت نکردم. خودمو نگفتم بچه های کلانتری و راهوررو گفتم که خیلی سختر از سرباز صفر خدمت میکنن. ادعایی ندارم ولی بی عرضه هم نیستم.
    آره دلیل نمیشه که همه ارگانها مثل هم باشه ولی دلیل هم نمیشه که یه عده مثل شما با پارتی بیفتادن سپاه .
    گفتم که حدسم درست بود تو ناجا خدمت نکردی. dg 1 عزیز بخدا بین سپاه و ناجا خیلی فرق هست. قبول دارم خدمت در کل تو هر ارگانی سخته ولی سپاه خیلی راحت تر از جاهای دیگست.
    noproblem عزیز حداقل سپاه اینه که به لیسانس و فوق لیسانس احترام میذارن. تو ناجا با لیسانس بهت توالت شویی هم میدن.
    پس نتیجه میگیریم بین ناجا و سپاه برای تحصیل کرده چقدر فرق میذارن. همین الان بورو تو خیابونا ببین چقدر ستوان3 ظیفه دارن پست میدن. روز شب نصفشب تعطیلی و ... ندارن. پس نگو دلیل نمیشه همه ارگانها مثل هم باشن. پس او کسی که مدرکه ارشد داره حداقل باید از تو راحت تر خدمت کنه.
    وسلام

8. 3 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حرف شما کاملا متینه
    ولی من با جمله آخرتون زیاد موافق نیستم! چون بدبختی های سرباز دقیقا از همین مسئله هست ... و همیشه سربازانی که از این قائده پیروی کردن به نحوی ضرر کردن .؛؛ من توی آموزشی با خودم گفتم اینجا از تجدید دوره و هزار کوفت و زهر مارش میترسم ولی توی یگان عوض همش رو در میارم والانم دقیقا همین طور شده.

داداش من منظورم قوانین هست شما که در برابر قوانین که نمیتونی مقاومت کنی
    بله اگر بهتون زور گفتن باید اعتراض کنید
    اما قانون رو نمیشه تغییر داد لاافل تو ناجا!!

dg1 عزیز آخه این دوستمون تو سپاه داره خدمت می کنه و نمیدونه که تو ناجا به آدم چی میگذره. اگر تو کلانتری خدمت می کرد 90 روز کامل باید پست میداد 10 روز میرفت مرخصی. دیگه اینجوری بحث راه نمی انداخت.
    در ضمن noproblem عزیز راست گفتم الان تو پایان دوره ام و 1/11 خدمتم تمومه. 1 ماه هم اضافه خدمت داشتم. با فوق لیسانس پشت کامپیوتر بودم صبح تا ساعت 16 . ماهی 5 روز هم شیفت داشتم. خدا رو شکر خیلی هم سخت خدمت نکردم. خودمو نگفتم بچه های کلانتری و راهوررو گفتم که خیلی سختر از سرباز صفر خدمت میکنن. ادعایی ندارم ولی بی عرضه هم نیستم.
    آره دلیل نمیشه که همه ارگانها مثل هم باشه ولی دلیل هم نمیشه که یه عده مثل شما با پارتی بیفتادن سپاه .
    گفتم که حدسم درست بود تو ناجا خدمت نکردی. dg 1 عزیز بخدا بین سپاه و ناجا خیلی فرق هست. قبول دارم خدمت در کل تو هر ارگانی سخته ولی سپاه خیلی راحت تر از جاهای دیگست.
    noproblem عزیز حداقل سپاه اینه که به لیسانس و فوق لیسانس احترام میذارن. تو ناجا با لیسانس بهت توالت شویی هم میدن.
    پس نتیجه میگیریم بین ناجا و سپاه برای تحصیل کرده چقدر فرق میذارن. همین الان بورو تو خیابونا ببین چقدر ستوان3 ظیفه دارن پست میدن. روز شب نصفشب تعطیلی و ... ندارن. پس نگو دلیل نمیشه همه ارگانها مثل هم باشن. پس او کسی که مدرکه ارشد داره حداقل باید از تو راحت تر خدمت کنه.
    وسلام
    بله داداش من موافقم مشکل ناجا اینه که کارمند خیلی داره
    و جا برای سرباز برای پست اداری خیلی کم داره
    تو یگان خودمون ستوان دو وظیفه شده بود ابدارچی فرمانده
    خدا شاهده من خجالت میکشیدم

10. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستان یه سوال. تقسیم ناجا (مرزبانی) از تهران صورت میگیره یا توی پادگان هم میشه تغییرش داد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال. تقسیم ناجا (مرزبانی) از تهران صورت میگیره یا توی پادگان هم میشه تغییرش داد؟
    از ستاد ناجا واقع در میدان ونک صورت میگیره. اگر تو پادگان پارتی داشته باشی که به ستاد ناجا وصلت کنه میشه تغییر داد.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

اون دسته از دوستانی که نمیتونن یا نمیخوان احترام متقابل رو در بحث ها و گفتگوها رعایت کنن :

ما جایی برای بی احترامی به کاربران صرف مخالف بودن نظرشون نداریم ( حداقل در انجمن متفرقه این رفتارها قابل قبول نیست اصلا ) ؛

پس لطفا و حتما احترام متقابل رو حفظ کنید و در صورتی که نظرات یک نفر باب میلتون نیست از لیست سیاه پروفایلتون استفاده کنید .

14. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

از ستاد ناجا واقع در میدان ونک صورت میگیره. اگر تو پادگان پارتی داشته باشی که به ستاد ناجا وصلت کنه میشه تغییر داد.
    اره منم از موقعی که فهمیدم مرزبانی افتادم رفتم دنبال اینکه از بند پ استفاده کنم،فهمیدم یا بایستی با مقامات بالای پادگان آموزشی آشنا باشی یا یه پارتی کت و کلفت تو تهران داشته باشی تا از شر مرز راحت شی و بپیوندی به شر کلانتری ها

16. 2 کاربر از masoud05 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوباره به دوستان عزیز

انگار همین دیروز بود از دوستان داشتیم راهنمایی می گرفتیم برای اعزام و ...

22 روز از دوره اموزشی ما تو 01 گذشت ! طبق چیزی که دوستان می گفتند هتل و ... من جمع بندی که رسیدم بهش این بود که 01 برای تهرانی واقعا هتل هستش اما برای شهرستانی ها و اونایی که از شهر های دور هستند مسافر

خونههم نیست ! تا به اینجای کار سخت ترین موردی که اذیت کرده ما رو سردی هوا بوده ( هر چند تمرینات رژه و ورزش و ... بعضی ها رو اذیت کرده یه جورایی ) اما برای من بزرگترین مشکل سردی بوده تا به الان !

خدا عاقبت ما رو تو تلو بخیر کنه تو این سرما !

راستی میگن این امتحانات که میگیرن در تقسیم سرباز بعد اموزش خیلی تاثیر داره و اگه نمرت کمتر از 60 بشه تجدید دوره میشی و یا امریه ات باطل میشه !

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •