اون دزدی که ما می گیم یه چیز دیگه ستاینی که ساعت قطع ارتباط رو اشتب زده ایراد سیستمشونه زنگ بزن بگو برگردونن . البته 50 مگ چیزی نیست
![]()
اون دزدی که ما می گیم یه چیز دیگه ستاینی که ساعت قطع ارتباط رو اشتب زده ایراد سیستمشونه زنگ بزن بگو برگردونن . البته 50 مگ چیزی نیست
![]()
این ترفند شبانه برای اصفهان هم برقراره؟؟؟
بابا بیخیال چون می سوزم وقتی شبانم شده داغون بعدش اینطوری هم ازیت میکنه!!! اصلا من حالا زنگ بزنم روزی 200 مگابایت مصرفمه بعد زنگ بزنم 20 دقیقه باید پشت تلفن بمونم برم یک گیگ بخرم به صرفه تر از موندن پشت تلفن هست!!!!
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
از اینکه با گذاشتن دانلود شبانه ام باعث تشویش اذهان شدم عذرخواهی میکنم![]()
اون تصویری که گذاشتم جعلی و فتوشاپی بود با توجه به سرد شدن هوا و به گند کشیده شدن پارس آنلاین و انجماد تاپیک گفتیم گرمایی به تاپیک بتابانیملطفا" فحش ندید
دانلود واقعی اینه که 3 رو با یک 5 ناقابل عوض کردم
![]()
این یکی واقعی واقعیه ها![]()
اينجوري كه اعتمادي باقي نمي مونه. يكي 3 رو ميكنه 5 يكي 1 رو ميكنه 3 يكي ...!
به نظرم براي جلب اعتماد از اين به بعد هر كي خواست دانلود شبانه اش رو بذاره يوزر و پسوردش رو اينجا بذاره خودمون چك كنيم
يا ساعت 2 شب از سروري كه ما ميگيم (مثلا توي آفريقاي جنوبي) تست ميذاره از speedtest.
شما احتمالا اون شب كه 5 گيگ دانلود داشتي 2 گيگ پلاگين فوتوشاپ دانلود داشتي!!!
مقام اول دانلود فعلا دست منه :
![]()
ولی فوتوشاپ کار ماهری هستیااصلاً قابل تشخیص نیست
![]()
دوستان من مودمم ppop تنظیمه ، برا دانود رایگان از 35 12 تا 7 حتما باید Bridge باشه؟؟؟؟؟ یا اگه خاموش روشن کنم اوکیه ؟؟؟؟
برادران عزیز برنامه ای هست که تو ساعت مشخص اینترنت رو وصل کنه ؟
این تایم اوتای پارس آنلاین نمیخواد فیکس بشه؟!
دهن مارو اینجا صاف کرده!
برای اینکه مطمئن بشم خطم نویز نداره و مشکل از خودم نیست، کل سیمکشی های تلفن رو قطع کردم و الان از دمه در سیم مستقیما میرسه به PC و تازه پریزش رو هم برداشتم و سیم لخت رو به دوشاخه زدم!
کل دانلود رایگان دیشبم 380مگ بوده! (یک ماهی میشه که هم پینگ و هم دانلود شبانه ریده!)
در حالی که قبلنا با همین سرویس 1.75گیگ دانلود شبانه داشتم!
---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
برنامه Auto Connect هست که دردسر داره و اگه PPOE تنظیم کنی مودمو راحتتری.برادران عزیز برنامه ای هست که تو ساعت مشخص اینترنت رو وصل کنه ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)