كسي ويرايش نميكنه. هيچكس نبايد آدرس سايت هاي ديگه رو بزاره. وگرنه تبليغات ميشه. به همين دليل آدرس اصلي خودش ويرايش ميشه. توي پيغام خصوصي هم همينجوري شد. فارسيشو بگيد خودم مينويسم.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
كسي ويرايش نميكنه. هيچكس نبايد آدرس سايت هاي ديگه رو بزاره. وگرنه تبليغات ميشه. به همين دليل آدرس اصلي خودش ويرايش ميشه. توي پيغام خصوصي هم همينجوري شد. فارسيشو بگيد خودم مينويسم.
ممد شر و ور زياد ميگه شما جدي نگير!!آهان. داشتم نا اميد ميشدم.
===
بالاخره لباسه رو خريدم!! ادم خوبه پول داشته باشه!!
برنامه پاس اوت داريد بگيد در خدمتم!!
يه سوال: من الان با يكي از شما ها دوئل كنم مشكلي پيش مياد؟! بن و ...؟!!!
عجب گيري افتاديم!!كسي ويرايش نميكنه. هيچكس نبايد آدرس سايت هاي ديگه رو بزاره. وگرنه تبليغات ميشه. به همين دليل آدرس اصلي خودش ويرايش ميشه. توي پيغام خصوصي هم همينجوري شد. فارسيشو بگيد خودم مينويسم.
آقا اصلا شما توي گوگل سرچ كن اموزش بازي the west حله!!
قبل اينكه شما بگي كردم چيزي پيدا نشد. من ميگم شما اون قسمت كه سانسور شده رو فارسي بگيد. يا حروفشو جدا بنويسيد.
پي سي پدياقبل اينكه شما بگي كردم چيزي پيدا نشد. من ميگم شما اون قسمت كه سانسور شده رو فارسي بگيد. يا حروفشو جدا بنويسيد.
اگه به کسی که آتاک می دی دارای سلاح و یا لباس نداشته باشه اختمال بن شدنت خیلی زیاده طبق قوانین جدید که خیلی از چینی ها به خاطر اون بن شدند حیلی هاشونم به خاطر ایجاد کردن یوزر جدید برای فورت![]()
من رفتم همون يارويي كه شما نتونسته بودين بزنين رو بزنم!! خدا به خير بگذرونه!!!
در مورد این که از پروتوتایپ فاندرش بوده مطمئننی ؟؟ اگه مطمئن هستی ازش بپرسم میونم از وقتی که بهش هزار تا شعر عاشقونه گفتم خوبه![]()
جناب ماركوس ماكسيموس فوندر پروتوتايپ بوده! يه زماني به من ميل داد(وقتي تو كورش بوديم) كه بياين با ما مرج شين!! منم بهش گفتم ما اگه بخوايم با كسي مرج شيم ميريم با سيلور مرج ميشيم نه با شما!! متن تلگرامش هم موجوده!در مورد این که از پروتوتایپ فاندرش بوده مطمئننی ؟؟ اگه مطمئن هستی ازش بپرسم میونم از وقتی که بهش هزار تا شعر عاشقونه گفتم خوبه![]()
فوندر الان پروتو كه" افتر لايف "هست چينيه!! در اين شكي ندارم!! اگه بخواد آدرس پروفايلش توي فروم چيني ها رو هم ميتونم بزارم!!!
اگه نتونستی بزنیش بگو منم بیام کمک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)