سلام.من يه امپ 3500 پايونير مونده رو دستم گفتم اگه بخوام سيستم ببندم از چه باندى استفاده کنم تا بيس قوى و نرمى داشته باشه؟![]()
سلام.من يه امپ 3500 پايونير مونده رو دستم گفتم اگه بخوام سيستم ببندم از چه باندى استفاده کنم تا بيس قوى و نرمى داشته باشه؟![]()
باند فابریک خود پراید هست دیگه ... والا من سر در نمیارم... الان عوض کنم باند رو؟ یه پراید ارزشش رو برای من نداره که دیگه بالای 400 برا صداش هزینه کنم.... باند های خودش چجوریاست؟ این کمپانی اصلا برام ضبط نذاشته که صدا رو چک کنم....ببینید دوستان یعنی تا 400 هم نمیشه یه پخش با 2 تا باند با کیفیت پیدا کرد؟
Last edited by hasanoooooooo; 01-11-2013 at 21:57.
خواهش، زیر هر پست هست، اگه نیومد 1 بار صفحه رو رفرش کن
نه که نشه اما اگه مطمئنی آمپ میبندی یه کواک آمپ خور بگیر بعدا هم آمپ رو ردیف کن ، مادامی که آمپ نداری از کواک های توان بالا صدای جالبی نمی شنوی چون کواک های توان بالا قدرت ورودی بالا هم میخوان که پخش نمی تونه به تنهایی براشون فراهم کنه اما با آمپ کلا کیفیت و تفاوت صدا مخصوصا تو صداهای بیشتر مشخص میشه
خواهش میکنم مهران جان، شما هر چیزی نظرته می تونی ببندی ، پخشت قابلیت بستن سیستم رو داره و از نظر خروجی مشکلی نداری
اگه کیفیت میخوای بنظرم از کامپ و ساب استفاده کن البته بیشتر از 1 تومن هزینه میشه ولی واقعا l90 جون میده واسه سیستم بستن
اگه نظرت تا همون 1 تومنه میتونی کواک و آمپ دو کانال استفاده کنی، یا کواک کیفیتی و ساب . حدود قیمت رو اینه تقریبا:
آمپ دو کانال حدود 300، 4 کانال 400 به بالا و عمدتا حدود و 600 و بالاتر، ساب از حدود 200 به بالا ، کامپ از حدود 380 به بالا، اکسسوری و غیره هم بست به سیستم
سناریو زیاده، نظر خودت چیه؟
کل داستان سیستم اینه
1) جلو و عقب کامپ + ساب
2) عقب کواک + جلو کامپ + ساب
3) عقب کواک + جلو کامپ ، بدون ساب
4) عقب کواک + جلو کواک + ساب
5) عقب کواک + جلو کواک، بدون ساب
6) جلو کامپ + ساب
بنظرم من گزینه 1 خیلی خوب و حرفه ای هست و البته بودجه خوبی میخواد
کم هزینه ترینش که کیفیتی هم باشه گزینه 6 هستش که البته بیشتر برای سرنشین های جلو خوبه
حالا هر چی مد نظرته قیمت تقریبیشو میشه برآورد کرد
من قبلا هم پست شما رو دیدم اما چون صدا کلا سلیقه ای هست جوال ندانم.والا باندهای mtx کیفیت و بیس مناسب نه خیلی سنگین دارند. یه سرچی بکن
شما اول یه پخش بنداز صدای باندهای فابریکو گوش کن تا بتونی با صداهای دیگه مقایسه کنی ، اگه خودتون هم امکانشو ندارید تو ماشین فامیلی دوستی ، همسایه ای حتما صدای فابریکی رو گوش کنید. اگه بنظرتون خوب بود کار تمومه فقط یه پخش تهیه کنید اکه نبود داستان شروع میشه ...
سلام
میشه یه چن تا کواک کیفیتی بهم معرفی کنین؟
میخوام با ساب ببندم
ممنون
سلام
اينفينيتي كاپا 693.9i قيمت 350
هرتز HCX 690 قيمت 390
'گليدن آديو سيستم CO 609 Plus قيمت 455 تومن
من صدایه 100 مدله کواک رو شنیدم همشون نه صدایه قشنگی داشتن نه دلنشین... همشونم زود صداشون تیز میشه صدایه خواننده کم هست و زود صدا قاطی میشه... فقط واسه کسی خوبه که ساب نداره که من اگر باشم سابم نداشته باشم بازم فقط کامپوننت میگیرم... چون هیچ کواکه کیفیتی یی به پایه کامپوننت نمیرسه از نظره کیفیت و صدایه خواننده... چون ماهیته کواک اینه که فرکانس هایه پایینم اجرا کنه واسه همین بقیه رو خوب نمیزنه و کله صدا تو یه محور هست...
من نمیدونم چرا همه فکر میکنن با ساب باید کواک ببندن...اگر فرقه کواک رو با کامپوننت بدونن اصلا با ساب کواک نمیبندن...با اجازه حمید جان (حمید اقا همه اینارو 1000000 دفعه گقته ولی کو گوشه شنوا...)
همه اینارو میگیم بازم میرن بعضی ها یه جفت 6975 رو بازم با 2 تا سابه 15 میبندن...
Last edited by rroohhaamm; 02-11-2013 at 11:57.
سلام حميد جان. كامپ DLS مدل
Reference RS6A رو ميشه جايي پيدا كرد و بي زحمت قيمتش رو هم بفرماييد!
با سلام من قراره یک هد یونیت مدل Pioneer 355BT بخرم.تا اینجاش همه چی آرومه
اما یک جفت باند هم میخوام که کیفیت خوبی بهم بده .قصد خرید امپلی و.... ندارم.حالا هرکی یک چیز بهم معرفی میکنه.
این گزینه ها پیشنهاد شده به نظر شما کدوم یکی مناسب تره.با تشکر
1.Pioneer 6985S
2.Kenwood KFC-6934a
3.Kenwood 6974
4.آلپاین J69C
5. 9633 اینفینیتی
6.gto 938 jbl
حالا بیابید گزینه مناسب را![]()
Last edited by saeed_vb_vb; 02-11-2013 at 13:30.
دوستان قصد خرید یک عدد RC دارم، بنظرتون از بین این گزینه کدوم مدل پیشنهاد میشه در حال حاضر.
RCA گليدن سري Z-CH ECO
CONEECTION-FS2.550
CONEECTION-FT2.550
فرق بین این دو مدل CONEECTION در چیست؟
سلام اساتید
میخوام یه سیستم کیفیتی و البته تا حدودی قدرتی جمع کنم البته می خوام به دلیل کمبود بودجه در چند مرحله اینکارو بکنم
الان می خوام یه اسپیکر 639.9 کاپا بگیرم که البته چند سوال دارم
1- بیس این اسپیکر چطوره؟آیا در حد باند الانم پایونیر 6964 هست چون فعلا نمیتونم ساب ببندم چون ماشینم هاجبکه اما چند ماهه دیگه می خوام ماشین و عوض کنم اون موقع حتما ساب میبندم اما تا اون موقع می خوام اندازه باند های الانم بیس بده
2- با توجه به اینکه 2 اهمی تا یه دو سه ماهی که امپلی بخرم (چون بودجه فعلا اندازه خرید اسپیکره) به پخشم فشار نمیاره؟(7016)
3- آیا این اسپیکر برای سیستم کیفیتی و تا حدودی قدرتی اصلا مطلوبه؟کیفیت برام خیلی مهمه؟
شرمنده اگر طولانی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)