تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1315 از 2403 اولاول ... 31581512151265130513111312131313141315131613171318131913251365141518152315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,141 به 13,150 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

من فکر می کنم اینا خودشونم نمی دونن دارن چی کار می کنن.الان مخابرات دوباره سرعتش برگشته به اون حالت قدیمی و از 40 تا بالاتر نمیره ، هیچی ، بین 40 تا 20 در نوسانه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کلاه برداری شرکت اندیشه سبز خزر در استان گیلان

سلام آقا این چه مسخره بازیه شرکت اندیشه سبز خزر در شهرستان رودسر به مدت حداقل 3 سال داره کار میکنه و در این 3 سال حد اقل 300 تا پورت فروخته و هرکسر که در شرکت اندیشه سبز خزر ثبت نام میکنه 10 هزار تومان بابت نصب راه اندازی مخابرات میگیره این یعنی چی یعنی پول میره به حساب مخابرات ئرسته؟اما مخابرات استان گیلان اینو رد کرده و گفته هیچ پولی نمیگیریم الانم من ثبت نام کردم و 10 هزار تومان بابت راهاندازی و 5 هزار تومان بابات نصب مودم این 10 هزار تومان واقعا چیه مدیر سایت ازت خواهش میکنم این پسا حذف نکن.در آخر اینم مدرک حالا خودتون حساب کنین که چقدر کلاه برداری کرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این چه مسخره بازیه اگه کسی رو میشناسین که همین کارو با هاش کردن با شماره
    01317242420 تماس بگیرین یا به مخابرات شهرتون اطلاع بدین
    آقا از منم گرفته چی کار کنم

3. این کاربر از mori_bsb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من واسه گیم نت یه 512 مخابرات بین 6 تا سیستم شر کردم ، و مشکلی واسه بازی آنلاین ندارم
    مبخواستم بدونم اگه 512 نامحدود ضریب 1به10 بگیرم واسه آنلاین بازی کردن مشکلی پیش میاد ؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام آقا این چه مسخره بازیه شرکت اندیشه سبز خزر در شهرستان رودسر به مدت حداقل 3 سال داره کار میکنه و در این 3 سال حد اقل 300 تا پورت فروخته و هرکسر که در شرکت اندیشه سبز خزر ثبت نام میکنه 10 هزار تومان بابت نصب راه اندازی مخابرات میگیره این یعنی چی یعنی پول میره به حساب مخابرات ئرسته؟اما مخابرات استان گیلان اینو رد کرده و گفته هیچ پولی نمیگیریم الانم من ثبت نام کردم و 10 هزار تومان بابت راهاندازی و 5 هزار تومان بابات نصب مودم این 10 هزار تومان واقعا چیه مدیر سایت ازت خواهش میکنم این پسا حذف نکن.در آخر اینم مدرک حالا خودتون حساب کنین که چقدر کلاه برداری کرده
    سلام
    خب این که مشخصه اندیشه تو رشت این پول نصب و راه اندازی رو نمیگیره ولی پارس آنلاین و شاتل میگیرن وقتی هم ازشون پرسیدم چرا این پول رو میگیرین گفتن سیاست کاری شرکته!! این یه پول اضافه ست که میره تو جیب خودشون این پولی که از شما گرفتن هم یه پول الکیه

داره خودمونی میشه zikzax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شهر بارانهای نقره ای

پيش فرض

یعنی شما خودت نمیتونستی مودم رو راه اندازی کنی؟
    یعنی زوری ازتون گرفتند؟!

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

دوستانی که ۱۲۸ محدود اندیشه رشت دارن
    دانلود ۱ تا ۷ صبح.شون چطوره؟
    مال من که ناجور افتضاح هست از ۱ تا ۷ ... ۱۵کیلوبایت بیشتر نمی‌شه (۲۰۰mb تا صبح DL میکنه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    خب این که مشخصه اندیشه تو رشت این پول نصب و راه اندازی رو نمیگیره ولی پارس آنلاین و شاتل میگیرن وقتی هم ازشون پرسیدم چرا این پول رو میگیرین گفتن سیاست کاری شرکته!! این یه پول اضافه ست که میره تو جیب خودشون این پولی که از شما گرفتن هم یه پول الکیه
    ولی نمایندا رودسر داره به اسم مخابرات این پولو میزنه به جیب امروز امروز فیشم فکس کردم رشت گفتش که به اندیشه اعلام میکنم فردا هم نامه میزنم واسه مخابرات رودسر که پیگیری کنن .ولی مثلا یه شرکتی تو رودسر به نام فردانت آمار گرفتم فقط کانفیگ مودم پول میگیره

در آغاز فعالیت sokoot206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شهر زیبای رشت

پيش فرض

دوستانی که ۱۲۸ محدود اندیشه رشت دارن
    دانلود ۱ تا ۷ صبح.شون چطوره؟
    مال من که ناجور افتضاح هست از ۱ تا ۷ ... ۱۵کیلوبایت بیشتر نمی‌شه (۲۰۰mb تا صبح DL میکنه)
    سلام
    ممکنه اشکال از سایتی که دانلود میکنی باشه .. یا بخاطر این که در روز های گذشته دانلود زیادی داشتی سیستم شیرت کرده باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام باتوجه به حضور برخی افراد برای سودجویی شخصی در این انجمن با دادن اطلاعات غلط به کاربران در مورد شرکت شاتل
    از تمامی کاربران میخوام برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان و بامحدودیت های شرکت شاتل برای سرویس ها آرت و حجمی آشنا بشن
    ( در صورت داشتن چند شب دانلود شما تا اطلاع ثانوی محدود خواهید شد در این محدودیت سرعت دانلود شما 6 کیلوبایت اشتباه نکنین 6 کیلوبایت(کمتر از دیال آپ) خواهد شد آن هم در زمان دانلود رایگان / منظور 1 تا 8 صبح برای سرویس های حجمی و در تمام مدت شبانه روز برای سرویس های آرت)

11. 4 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باز باران با ترانه , با گوهرهای فراوان
    لول

13. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •