من فکر می کنم اینا خودشونم نمی دونن دارن چی کار می کنن.الان مخابرات دوباره سرعتش برگشته به اون حالت قدیمی و از 40 تا بالاتر نمیره ، هیچی ، بین 40 تا 20 در نوسانه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من فکر می کنم اینا خودشونم نمی دونن دارن چی کار می کنن.الان مخابرات دوباره سرعتش برگشته به اون حالت قدیمی و از 40 تا بالاتر نمیره ، هیچی ، بین 40 تا 20 در نوسانه.
آقا از منم گرفته چی کار کنم
من واسه گیم نت یه 512 مخابرات بین 6 تا سیستم شر کردم ، و مشکلی واسه بازی آنلاین ندارم
مبخواستم بدونم اگه 512 نامحدود ضریب 1به10 بگیرم واسه آنلاین بازی کردن مشکلی پیش میاد ؟
سلام
خب این که مشخصه اندیشه تو رشت این پول نصب و راه اندازی رو نمیگیره ولی پارس آنلاین و شاتل میگیرن وقتی هم ازشون پرسیدم چرا این پول رو میگیرین گفتن سیاست کاری شرکته!! این یه پول اضافه ست که میره تو جیب خودشون این پولی که از شما گرفتن هم یه پول الکیه![]()
یعنی شما خودت نمیتونستی مودم رو راه اندازی کنی؟
یعنی زوری ازتون گرفتند؟!
دوستانی که ۱۲۸ محدود اندیشه رشت دارن
دانلود ۱ تا ۷ صبح.شون چطوره؟
مال من که ناجور افتضاح هست از ۱ تا ۷ ... ۱۵کیلوبایت بیشتر نمیشه (۲۰۰mb تا صبح DL میکنه)
ولی نمایندا رودسر داره به اسم مخابرات این پولو میزنه به جیب امروز امروز فیشم فکس کردم رشت گفتش که به اندیشه اعلام میکنم فردا هم نامه میزنم واسه مخابرات رودسر که پیگیری کنن .ولی مثلا یه شرکتی تو رودسر به نام فردانت آمار گرفتم فقط کانفیگ مودم پول میگیره
سلام
ممکنه اشکال از سایتی که دانلود میکنی باشه .. یا بخاطر این که در روز های گذشته دانلود زیادی داشتی سیستم شیرت کرده باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
سلام باتوجه به حضور برخی افراد برای سودجویی شخصی در این انجمن با دادن اطلاعات غلط به کاربران در مورد شرکت شاتل
از تمامی کاربران میخوام برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان و بامحدودیت های شرکت شاتل برای سرویس ها آرت و حجمی آشنا بشن
( در صورت داشتن چند شب دانلود شما تا اطلاع ثانوی محدود خواهید شد در این محدودیت سرعت دانلود شما 6 کیلوبایت اشتباه نکنین 6 کیلوبایت(کمتر از دیال آپ) خواهد شد آن هم در زمان دانلود رایگان / منظور 1 تا 8 صبح برای سرویس های حجمی و در تمام مدت شبانه روز برای سرویس های آرت)
باز باران با ترانه , با گوهرهای فراوان
لول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)