یا PSP معمولی هم میشه توی ژاپن تلویزیون دید . توی بعضی کشور های اروپایی هم میشه فقط کافیه کدک ----T اون کشور با ژاپن یکی باشه .
یا PSP معمولی هم میشه توی ژاپن تلویزیون دید . توی بعضی کشور های اروپایی هم میشه فقط کافیه کدک ----T اون کشور با ژاپن یکی باشه .
سلام بر اساتید عزیز و گنده!....
اخیراً نمیدونم چکار کردم با این PSP که هر وقت میخوام یه بازی بریزم توش باید حتماً یه Homebrew مثل IR Shell هم تو مموری باشه....فکر میکنم از Config های IR Shell باشه ولی نمیدونم کدوم قسمت...موقع خروج از بازی هم نمیره روی XMB میره تو IR Shell که یعنی IR Shell الان Boot کننده اس...
اساتید نظرشون چیه؟
PSP ایم هم اضافه وزن داره! 1000 تا....فیرم ویر 5.50 Prometeus (آخریش)
دلم تنگ شده بود واسه اینجا...
آقا ما آپدیت کردیم با اینترنت حالا شده 6.31 ولی کپی خور نیست؟
حالا چیکار کنیم؟
می دونین کی کرک براش میاد؟
آفرین به شما !!!
شما با این کار به قانون کپی رایت کمک کردید .
شما هیچ راهی جز خرید بازی اصل ندارید .
هیچ راه برگشتی هم نیست . مگه اینکه PSP شما از این مدل های قدیمی باشه که با پاندورا کپی خور شده .
دم شما گرم
حالا واسه ما psp 1000 است، میشه کاریش کرد؟
بلهمیشه با پاندورا فک کنم
خوشبختانه می تونید PSP رو به حالت کپی خور برگردونید .
آموزشش توی فروم هستش - دست به کار شید !!!
آقا دم شما هم گرم
من یه خورده گیجم
اون راه آسونه و راه اصلیه که سریع کپی خور شه رو میشه برام بذاری
جون من
psp 3000 من وقتی که روی sleep می ذارم بعد که دوباره می خوام روشنش کنم، چراغ سبز میشه اما صفحه سیاهه.بعد از حدود 7-8 ثانیه اون چراغ سبز هم خاموش میشه. بعد که باز دوباره روشن می کنم کپی خور دیگه نیست و باید از اول کپی خور کنم. حالا من چیکار کنم؟؟؟ در ضمن 5.03 gen-c هستش
سلام پی اس پی من 1000 هست و کپی خور هم است،ولی مموری پی اس پیم شکست و میخوام یه جدید بخرم.میخوام بدونم برای اینکه بازی های غیر اصل که دانلود میکنم رویه psp اجرا بشه،باید تغییری تویه مموری بدم یا نه؟
ممنون میشم کمک کنید!!
version of psp:5.50 gen d3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)