تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1314 از 1421 اولاول ... 314814121412641304131013111312131313141315131613171318132413641414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,131 به 13,140 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یه سوالی داشتم من الات 20 گیگ ترافیکم مونده و فردا دوباره باید تمدید کنم آیا ترافیکم به ماه بعد انتقال میکنه یا نه ؟؟؟
    من سرویسم 2 مگ بود الان 5 مگ دارم , برای آزمایش 100 مگ رو گذاشته بودم کنار تا ببینم وقتی سرویس جدید میگیرم چجوری مشه که دیدم کلا حذف شد
    بنظرم همه رو دانلود کن بره ریسکش زیاده که نگهداشته باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.من 13ام این ماه همین طرح رو البته پیش پرداخت گرفتم شبانه رایگان هست.
    کاربر saeed هم گفتند 6 ماهشون شبانه رایگان نداره ! من از مرکز مخابراتی این سوال و پرسیدم و اونا گفتند که دیگه شبانه ی 6 ماهه ها رو برداشتند . علی ای حال این بحث الکی کش دار شد اون دوستایی که فکر میکنن 6 ماهه شبانه رایگان داره برن بخرن خب .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز منظورت از تک لینک و چند لینک چیه ؟ یعنی چند فایل رو هم زمان میزاری دانلود؟ جنین کاری سرعت رو کمتر نمی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آره سرعت تک لینک به شدت پایین اومده . برای بهره گیری از نهایت سرعت شما الان باید حداقل 4-5 لینک به صورت همزمان بزارید . دیشب سرعت تک لینک من 220 بود اما 5 لینک همزمان سرعتم حدود 650-660 بود ( 5 مگ )
    دوست عزیز منظورت از تک لینک و چند لینک چیه ؟ یعنی چند فایل رو هم زمان میزاری دانلود؟ جنین کاری سرعت رو کمتر نمی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.
    من قائمشهر هستم.از مرکز مخابرات امام اینترنت گرفتم.
    از تاریخ18/6/93 تا حالا دارم که اون اوایل سرعت دانلود شبانم حدود 250 تا 260 بود. تا 4-5 گیگ هم دانلود داشتم.ولی این اواخر سرعت دانلود شبانم افتضاح بود.امروز یعنی از ساعت 1 تا 7 22 آذر فقط تونستم 263 مگابایت دانلود رایگان داشته باشم.به نظرتون من باید چه کار کنم؟
    غیر از این مشکل ,مشکل قطعی های پیاپی دارم.از wi-fi استفاده میکنم.مودمم 4 تا چراغش روشنه ولی باز هر چند دقیقه یکبار قطع میشه.
    کسی نیست یه راهنمایی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان در مورد سرویس کمپین من ازشون سوال پرسیدم و گفتند فقط سرویس های 1 ساله و 2 ساله کمپین پاییز دانلود رایگان شبانه دارند.سرعت هم مثل سرویس استاندارد هست و فرقی نمیکنه.

6 ماهه استاندراد هم دیگه شبانه رایگان نداره.من تست کردم حجم ازم کم کرد.

بهشون پیغام داد مببینم میتونم ماب التفاوت بدم و تبدیل کنم به یه ساله یا خیر

خدایی کارهاشون برعکسه ها.یکی بیاد به من بگه وقتی سرعت ها مثل همه 6 ماهه کمپین پاییز چه فرقی با 6 ماهه استاندارد داره در حالیکه استاندراد قیمتش گرونتره؟
    رد دادند به خدا.
    اگر مخواید 6 ماهه بگیرید که توصیه میکنم نگیرید حد اقل سرویس کمپین پاییز رو بگیرید که ارزونتره.

خدایا شکرت

اره چند تا فایل رو همزمان دانلود کنی.تعداد کانکشناها هرچی بیشتر بشه سرعت دانلود بیشتر.سرعت رو بیشتر میکنه ولی چون تعداد فایل هات زیاد میشن یه خورده بیشتر طول میکشه فایل هات دانلود بشن ولی در عوض دانلود تموم بشه شما به جای یه فایل چند تا فایل داری.
    حله؟
    تو idm تعداد کانکشن رو بذار 16 تا و از بالا هم گزین هی آخری رو انتخاب کن تا از کل پهنای باندت بتونه برای دانلود استفاده کنه و به اون تعداد کانکشن برسه
    Last edited by SaЁeD; 13-12-2014 at 21:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان در مورد سرویس کمپین من ازشون سوال پرسیدم و گفتند فقط سرویس های 1 ساله و 2 ساله کمپین پاییز دانلود رایگان شبانه دارند.سرعت هم مثل سرویس استاندارد هست و فرقی نمیکنه.

6 ماهه استاندراد هم دیگه شبانه رایگان نداره.من تست کردم حجم ازم کم کرد.

بهشون پیغام داد مببینم میتونم ماب التفاوت بدم و تبدیل کنم به یه ساله یا خیر

خدایی کارهاشون برعکسه ها.یکی بیاد به من بگه وقتی سرعت ها مثل همه 6 ماهه کمپین پاییز چه فرقی با 6 ماهه استاندارد داره در حالیکه استاندراد قیمتش گرونتره؟
    رد دادند به خدا.
    اگر مخواید 6 ماهه بگیرید که توصیه میکنم نگیرید حد اقل سرویس کمپین پاییز رو بگیرید که ارزونتره.

خدایا شکرت

اره چند تا فایل رو همزمان دانلود کنی.تعداد کانکشناها هرچی بیشتر بشه سرعت دانلود بیشتر.سرعت رو بیشتر میکنه ولی چون تعداد فایل هات زیاد میشن یه خورده بیشتر طول میکشه فایل هات دانلود بشن ولی در عوض دانلود تموم بشه شما به جای یه فایل چند تا فایل داری.
    حله؟
    تو idm تعداد کانکشن رو بذار 16 تا و از بالا هم گزین هی آخری رو انتخاب کن تا از کل پهنای باندت بتونه برای دانلود استفاده کنه و به اون تعداد کانکشن برسه
    آره حتما برو یقه گیری کن بگو که شما تو سایتتون هیچی نزدیدو من از کجا باید میدوستم و از این حرفا ...
    فقط یه زحمت بکش ازشون بپرس که 10 مگ 1 ساله شبانه رایگان داره یه نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید. برای چی تعداد کانکشن باید روی 16 باشه؟ یا اینکه از بالای کجا و کدوم گزینه رو باید انتخاب کنیم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فقط یه زحمت بکش ازشون بپرس که 10 مگ 1 ساله شبانه رایگان داره یه نه
    نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.
    من قائمشهر هستم.از مرکز مخابرات امام اینترنت گرفتم.
    از تاریخ18/6/93 تا حالا دارم که اون اوایل سرعت دانلود شبانم حدود 250 تا 260 بود. تا 4-5 گیگ هم دانلود داشتم.ولی این اواخر سرعت دانلود شبانم افتضاح بود.امروز یعنی از ساعت 1 تا 7 22 آذر فقط تونستم 263 مگابایت دانلود رایگان داشته باشم.به نظرتون من باید چه کار کنم؟
    غیر از این مشکل ,مشکل قطعی های پیاپی دارم.از wi-fi استفاده میکنم.مودمم 4 تا چراغش روشنه ولی باز هر چند دقیقه یکبار قطع میشه.
    سلام
    بنده هم از سلمانشهر هستم و این مشکل رو پیدا کردم چتد شب
    2020 گفتن به ما ربطی نداره به مسول دیتا مخابرات بگید
    به اونا هم امروز زنگ زدم گفتن که دانلود زیاد شده و پهنای باند کم میشه و نمیدونم سرعتتون اومده پایین
    خلاصه با کلی بحث در نهایت گفتم من به بازرسی و 195 گزارش میدم که اونا پیگیری کنن
    که گفت چند روزی صبر کنید حالا ایشالا درست میشه
    من طی چند روز آینده اگه به نتیجه نرسم و درست نشه گزارش میدم و به شدت پیگیری میکنم

11. این کاربر از smj.hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •