من سرویسم 2 مگ بود الان 5 مگ دارم , برای آزمایش 100 مگ رو گذاشته بودم کنار تا ببینم وقتی سرویس جدید میگیرم چجوری مشه که دیدم کلا حذف شد
بنظرم همه رو دانلود کن بره ریسکش زیاده که نگهداشته باشی
من سرویسم 2 مگ بود الان 5 مگ دارم , برای آزمایش 100 مگ رو گذاشته بودم کنار تا ببینم وقتی سرویس جدید میگیرم چجوری مشه که دیدم کلا حذف شد
بنظرم همه رو دانلود کن بره ریسکش زیاده که نگهداشته باشی
کاربر saeed هم گفتند 6 ماهشون شبانه رایگان نداره ! من از مرکز مخابراتی این سوال و پرسیدم و اونا گفتند که دیگه شبانه ی 6 ماهه ها رو برداشتند . علی ای حال این بحث الکی کش دار شد اون دوستایی که فکر میکنن 6 ماهه شبانه رایگان داره برن بخرن خب .
دوست عزیز منظورت از تک لینک و چند لینک چیه ؟ یعنی چند فایل رو هم زمان میزاری دانلود؟ جنین کاری سرعت رو کمتر نمی کنه؟![]()
دوست عزیز منظورت از تک لینک و چند لینک چیه ؟ یعنی چند فایل رو هم زمان میزاری دانلود؟ جنین کاری سرعت رو کمتر نمی کنه؟![]()
کسی نیست یه راهنمایی کنه؟سلام.
من قائمشهر هستم.از مرکز مخابرات امام اینترنت گرفتم.
از تاریخ18/6/93 تا حالا دارم که اون اوایل سرعت دانلود شبانم حدود 250 تا 260 بود. تا 4-5 گیگ هم دانلود داشتم.ولی این اواخر سرعت دانلود شبانم افتضاح بود.امروز یعنی از ساعت 1 تا 7 22 آذر فقط تونستم 263 مگابایت دانلود رایگان داشته باشم.به نظرتون من باید چه کار کنم؟
غیر از این مشکل ,مشکل قطعی های پیاپی دارم.از wi-fi استفاده میکنم.مودمم 4 تا چراغش روشنه ولی باز هر چند دقیقه یکبار قطع میشه.
دوستان در مورد سرویس کمپین من ازشون سوال پرسیدم و گفتند فقط سرویس های 1 ساله و 2 ساله کمپین پاییز دانلود رایگان شبانه دارند.سرعت هم مثل سرویس استاندارد هست و فرقی نمیکنه.
6 ماهه استاندراد هم دیگه شبانه رایگان نداره.من تست کردم حجم ازم کم کرد.
بهشون پیغام داد مببینم میتونم ماب التفاوت بدم و تبدیل کنم به یه ساله یا خیر
خدایی کارهاشون برعکسه ها.یکی بیاد به من بگه وقتی سرعت ها مثل همه 6 ماهه کمپین پاییز چه فرقی با 6 ماهه استاندارد داره در حالیکه استاندراد قیمتش گرونتره؟
رد دادند به خدا.
اگر مخواید 6 ماهه بگیرید که توصیه میکنم نگیرید حد اقل سرویس کمپین پاییز رو بگیرید که ارزونتره.
خدایا شکرت
اره چند تا فایل رو همزمان دانلود کنی.تعداد کانکشناها هرچی بیشتر بشه سرعت دانلود بیشتر.سرعت رو بیشتر میکنه ولی چون تعداد فایل هات زیاد میشن یه خورده بیشتر طول میکشه فایل هات دانلود بشن ولی در عوض دانلود تموم بشه شما به جای یه فایل چند تا فایل داری.دوست عزیز منظورت از تک لینک و چند لینک چیه ؟ یعنی چند فایل رو هم زمان میزاری دانلود؟ جنین کاری سرعت رو کمتر نمی کنه؟
حله؟
تو idm تعداد کانکشن رو بذار 16 تا و از بالا هم گزین هی آخری رو انتخاب کن تا از کل پهنای باندت بتونه برای دانلود استفاده کنه و به اون تعداد کانکشن برسه
Last edited by SaЁeD; 13-12-2014 at 21:25.
آره حتما برو یقه گیری کن بگو که شما تو سایتتون هیچی نزدیدو من از کجا باید میدوستم و از این حرفا ...
فقط یه زحمت بکش ازشون بپرس که 10 مگ 1 ساله شبانه رایگان داره یه نه
میشه بیشتر توضیح بدید. برای چی تعداد کانکشن باید روی 16 باشه؟ یا اینکه از بالای کجا و کدوم گزینه رو باید انتخاب کنیم؟تو idm تعداد کانکشن رو بذار 16 تا و از بالا هم گزین هی آخری رو انتخاب کن تا از کل پهنای باندت بتونه برای دانلود استفاده کنه و به اون تعداد کانکشن برسه
نداره![]()
سلام
بنده هم از سلمانشهر هستم و این مشکل رو پیدا کردم چتد شب
2020 گفتن به ما ربطی نداره به مسول دیتا مخابرات بگید
به اونا هم امروز زنگ زدم گفتن که دانلود زیاد شده و پهنای باند کم میشه و نمیدونم سرعتتون اومده پایین
خلاصه با کلی بحث در نهایت گفتم من به بازرسی و 195 گزارش میدم که اونا پیگیری کنن
که گفت چند روزی صبر کنید حالا ایشالا درست میشه
من طی چند روز آینده اگه به نتیجه نرسم و درست نشه گزارش میدم و به شدت پیگیری میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)