تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1314 از 4105 اولاول ... 31481412141264130413101311131213131314131513161317131813241364141418142314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,131 به 13,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این که خیلی ستمه یعنی یه نفر پدرش اگه ۲۹ ماه جبهه بوده باشه هیچ فرقی با اونی که اصلا جنگ نبوده نداره

این ضلمه سردار جان ظلم
    نمیگذرم ازت

Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
    دوست من فکر نکنم که ظلم باشه. چون پدرای ما برای امنیت مملکت رفتن جبهه و دستشون هم درد نکنه. چرا سودش به ماها باید برسه. یعنی او کسایی که پدراشون بنا به دلایلی مثل بیماری فوت و... خدمت نرفتن باید کامل خدمت کنن!!!!!!!!!
    بنظر من اگر شرایط برای همه (بجز کسری تحصیلی چون طرف خودش زحمت کشیده در خونده پس باید یه فرقی با آدمهایی با مدرک پایین تر از خودش داشته باشه) یکسان باشه در حق هیچکسی ظلم نمیشه. من خودم 17 ماه کامل خدمت کردم و کسیو که سرباز صفر بود و تازه 2 ماه خدمت کرده بودو دیدم که با کسری جبهه خدمتش تموم شد نمیدونی چقدر روحیه بچه های پادگان ضعیف شده بود. این کسر خدمتهای جبهه و بسیج ظلمه. اره یه عده حال میکنن ولی اونایی که کامل خدمت کی کنن آدم نیستن!!!!!!!!!
    شرایط باید یکسان باشه.

2. 10 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

دوست من فکر نکنم که ظلم باشه. چون پدرای ما برای امنیت مملکت رفتن جبهه و دستشون هم درد نکنه. چرا سودش به ماها باید برسه. یعنی او کسایی که پدراشون بنا به دلایلی مثل بیماری فوت و... خدمت نرفتن باید کامل خدمت کنن!!!!!!!!!
    بنظر من اگر شرایط برای همه (بجز کسری تحصیلی چون طرف خودش زحمت کشیده در خونده پس باید یه فرقی با آدمهایی با مدرک پایین تر از خودش داشته باشه) یکسان باشه در حق هیچکسی ظلم نمیشه. من خودم 17 ماه کامل خدمت کردم و کسیو که سرباز صفر بود و تازه 2 ماه خدمت کرده بودو دیدم که با کسری جبهه خدمتش تموم شد نمیدونی چقدر روحیه بچه های پادگان ضعیف شده بود. این کسر خدمتهای جبهه و بسیج ظلمه. اره یه عده حال میکنن ولی اونایی که کامل خدمت کی کنن آدم نیستن!!!!!!!!!
    شرایط باید یکسان باشه.
    اینو هم باید در نظر داشت که خیلی ها با همین کسری جبهه سر جمع خدمتشون 6 ماه نشد!! ولی الان ما باید 21 ماه خدمت کنیم!! الان ظلم نیست در حق ما؟؟ چون ما هم دقیقا شرایط اونا رو داشتیم که 7؛؛8 ماه خدمت کردن!! و الان باید 21 ماه خدمت کنیم!
    اگر از اول چنین قانونی وجود نداشت و شخصی ازش استفاده نمیکرد حرف شما متین بود ... ولی الان که این کسری ها رو برداشتن یه خیلی از سربازا ظلم شده! .
    مگه پدر اون سربازایی که کسری جبهه گرفتن رفته بودن برای کسری خدمت فرزندش از میهن دفاع کرده بودن؟؟؟؟
    یا حداقل نباید بین فرزند شخصی که پدرش نزدیک 30 ماه جبهه داشته و کسی که به خاطر ترس از جبهه و جنگ خودش رو به انواع بیماری ها و سیاست ها زده تا معاف بشه فرقی گذاشت؟ من فقط زمینه نظام وظیفه رو میگم کاری به جای دیگه ندارم! اگرم کسی تونسته کسر خدمت گرفته و خدمتش تموم شد نوش جونش باشه ..حالا شما روحیتون خورد شده تقصیر اون بوده ؟؟

4. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Hamid_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان کسی رو میشناسید که تونسته باشه به خاطر فتق دیافراگم (hiatal hernia) معافیت گرفته باشه؟ شنیدم برای مدرک لیسانس به این راحتی ها معافی نمیدن، به نظرتون اگر هم امکانش باشه بهتر نیست حین خدمت براش اقدام کنم؟ یک دوازده اعزامم موندم برای سرباز معلمی اقدام کنم یا برم دنبال معافیت، یا هر دو؟ اگر بشه.

6. این کاربر از Hamid_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان

خوب ما دومین مرخصی آموزشی رو هم اومدیم.... الحمدلله این هفته همش صبحها عزاداری وسخنرانی بود و از صبحگاه خبری نبود
    البته چند باری دست فنگ و دوش فنگ و .... توی روزها کار کردیم

کلاسها هم برخی واقعا آموزندس، مثل قانون به کارگیری سلاح......... برخی هم خیلی بیخوده!!!

این هفته برای اولین بار در عمرم با سلاح گرم شلیک کردم
    چون افراد موقع شلیک خیلی به هم نزدیک بودیم، همون 3 تیر قلق رو که شلیک کردیم، گوشهای من یکی که کلا از رده خارج شد و کلا سوت کشید

در هر صورت کار خدا بود که شلیک از 50 متر کلاش، من نمرم شد85
    جزو 10 نفر اول گروهان 180 نفره شدم

دوستانی که در ناجا آموزش دیدن، از مبنای، دادن درجه ها مطلع هستن؟؟؟
    برخی میگن اصلا مبنایی نداره و به صورت رندوم از تهران انتخاب میشه
    برخی میگن فقط بر اساس نمره کتبی درجه داده میشه
    فرمانده گروهان ما اصرار داره که درجه بر اساس مجموع همه نمرات داده میشه(کتبی+فرماندهی+تیراندا ی و ....)
    برخی میگن بر اساس معدل کل مدرک تحصیلی درجه میدن
    توی سپاه از هفته ای هفت روز فکر کنم 8 روز عقیدتی داشتیم ما!.. .
    کلاس اخلاق ما واقعا خوب بود به خصوص مربیش ولی بقیه کلاس ها همشون الکی بود.

8. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان کسی رو میشناسید که تونسته باشه به خاطر فتق دیافراگم (hiatal hernia) معافیت گرفته باشه؟ شنیدم برای مدرک لیسانس به این راحتی ها معافی نمیدن، به نظرتون اگر هم امکانش باشه بهتر نیست حین خدمت براش اقدام کنم؟ یک دوازده اعزامم موندم برای سرباز معلمی اقدام کنم یا برم دنبال معافیت، یا هر دو؟ اگر بشه.
    عزیز حین خدمت اگر واقعا هم معاف باشی از ترس اینکه حتی یه درصد هم معاف نشی و بخوای خلاء خدمتی بخوری نمیری کمیسیون.
    پس بهتره تا خدمت نرفتی هر مشکی داری رو به پزشک بگی.

10. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینو هم باید در نظر داشت که خیلی ها با همین کسری جبهه سر جمع خدمتشون 6 ماه نشد!! ولی الان ما باید 21 ماه خدمت کنیم!! الان ظلم نیست در حق ما؟؟ چون ما هم دقیقا شرایط اونا رو داشتیم که 7؛؛8 ماه خدمت کردن!! و الان باید 21 ماه خدمت کنیم!
    اگر از اول چنین قانونی وجود نداشت و شخصی ازش استفاده نمیکرد حرف شما متین بود ... ولی الان که این کسری ها رو برداشتن یه خیلی از سربازا ظلم شده! .
    مگه پدر اون سربازایی که کسری جبهه گرفتن رفته بودن برای کسری خدمت فرزندش از میهن دفاع کرده بودن؟؟؟؟
    یا حداقل نباید بین فرزند شخصی که پدرش نزدیک 30 ماه جبهه داشته و کسی که به خاطر ترس از جبهه و جنگ خودش رو به انواع بیماری ها و سیاست ها زده تا معاف بشه فرقی گذاشت؟ من فقط زمینه نظام وظیفه رو میگم کاری به جای دیگه ندارم! اگرم کسی تونسته کسر خدمت گرفته و خدمتش تموم شد نوش جونش باشه ..حالا شما روحیتون خورد شده تقصیر اون بوده ؟؟
    باهاتون موافقم. این قانون و کلاً نباید می گذاشتن . در ضمن خیلی ها نه بخاطر ترس بلکه بیماری و فوت پدر و هزار و یک دلیل موجه نتونستن برن جبهه. کسایی که هم رفتن به بچه هاشون چه ربطب داره.
    سخته وقتی ببینی یه سرباز با مدرک سیکل 3 ماه خدمت کنه و تویی که فوق لیسانس داری 21 ماه کامل خدمت کنی.

12. 3 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

باهاتون موافقم. این قانون و کلاً نباید می گذاشتن . در ضمن خیلی ها نه بخاطر ترس بلکه بیماری و فوت پدر و هزار و یک دلیل موجه نتونستن برن جبهه. کسایی که هم رفتن به بچه هاشون چه ربطب داره.
    سخته وقتی ببینی یه سرباز با مدرک سیکل 3 ماه خدمت کنه و تویی که فوق لیسانس داری 21 ماه کامل خدمت کنی.
    خب عزیز خودت هم داری میگی اونایی که رفتن که برای کسر خدمت پسرشون نرفتن جبهه!!! ولی وقتی هم که شخصی با استفاده از این قانون به قول شما 3 ماه خدمت کرده به من هم فشار میاد که باید 21 ماه کامل خدمت کنم!! و دقیقا شرایطم مثل همون طرفی بوده که 3 ماه خدمت کرده!.. پس دو حالت پیش میاد یا چنین قانونی رو کلا نباید اجرا میکردن ... یا الان هم که اجرا کردن یاید برای همه افراد به طور یکسان انجام بشه نه مثل الان که سرباز کم دارن دهن سرباز رو سرویس کنن!! .
    البته به امید خدا تا چند سال دیگه اینا هر چی هم زور بزنن و محدودیت قائل بشن برای کسانی که خدمت نرفتن بازم کسی خدمت نمیره ما دیگه تقریبا آخری هاش هستیم. نهایتا بتونن 10 سال دیگه هم سرباز بگیرن ...

راستی این نکته رو هم در نظر داشته باش که اون فردی که سیکل بود و سه ماه خدمت کرد از شخصی که فوق لیسانسه و میخواد 21 ماه خدمت کنه هر طوری که حساب کنیم عقب تره ... فقط خدمتش کمتر شده.!

14. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب عزیز خودت هم داری میگی اونایی که رفتن که برای کسر خدمت پسرشون نرفتن جبهه!!! ولی وقتی هم که شخصی با استفاده از این قانون به قول شما 3 ماه خدمت کرده به من هم فشار میاد که باید 21 ماه کامل خدمت کنم!! و دقیقا شرایطم مثل همون طرفی بوده که 3 ماه خدمت کرده!.. پس دو حالت پیش میاد یا چنین قانونی رو کلا نباید اجرا میکردن ... یا الان هم که اجرا کردن یاید برای همه افراد به طور یکسان انجام بشه نه مثل الان که سرباز کم دارن دهن سرباز رو سرویس کنن!! .
    البته به امید خدا تا چند سال دیگه اینا هر چی هم زور بزنن و محدودیت قائل بشن برای کسانی که خدمت نرفتن بازم کسی خدمت نمیره ما دیگه تقریبا آخری هاش هستیم. نهایتا بتونن 10 سال دیگه هم سرباز بگیرن ...

راستی این نکته رو هم در نظر داشته باش که اون فردی که سیکل بود و سه ماه خدمت کرد از شخصی که فوق لیسانسه و میخواد 21 ماه خدمت کنه هر طوری که حساب کنیم عقب تره ... فقط خدمتش کمتر شده.!
    اون کسی که سیکل داره میخواست درس بخونه تا عقب نیفته. الان درس و تو خونت هم میتونی بخونی چون هزینه ای نداره و اگر دانشگاه دولتی هم قبول بشی نمیخواد پول بدی. پس میخواست درس بخونه تا عقب نیفته به اون بدبختی که 6 سال حداقل درس خونده تا فوق بگیره چه ربطی داره که اون طرف تا سیکل خونده. حالا که اون تا سیکل خونده باید بی دلیل کمتر خدمت کنه.

16. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اون کسی که سیکل داره میخواست درس بخونه تا عقب نیفته. الان درس و تو خونت هم میتونی بخونی چون هزینه ای نداره و اگر دانشگاه دولتی هم قبول بشی نمیخواد پول بدی. پس میخواست درس بخونه تا عقب نیفته به اون بدبختی که 6 سال حداقل درس خونده تا فوق بگیره چه ربطی داره که اون طرف تا سیکل خونده. حالا که اون تا سیکل خونده باید بی دلیل کمتر خدمت کنه.
    شما هم چسبیدی به همون سیکل و فوق لیسانس؟
    ول کن بابا ... میدونی فاصله سیکل تا فوق لیسانس چقدره؟ ؟ ؟
    و الانم میبینی که این اتفاق ها زیاد میفته!! کسی نمیبینه مدیر یه شرکت معتبر دولتی دیپلم داره ولیسانس و فوق لیسانسش دارن بیکار میگردن! شماچسبیدی به 2 سال خدمت!! .
    راستی اینو هم میدونی که یه فوق لیسانس توی خدمت چه کاری انجام میده و یه سیکل چه کاری؟؟ فکر نکنم اینو ببینی و فقط یکیشو دیدی که معاف شده!! ... .

18. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما هم چسبیدی به همون سیکل و فوق لیسانس؟
    ول کن بابا ... میدونی فاصله سیکل تا فوق لیسانس چقدره؟ ؟ ؟
    و الانم میبینی که این اتفاق ها زیاد میفته!! کسی نمیبینه مدیر یه شرکت معتبر دولتی دیپلم داره ولیسانس و فوق لیسانسش دارن بیکار میگردن! شماچسبیدی به 2 سال خدمت!! .
    راستی اینو هم میدونی که یه فوق لیسانس توی خدمت چه کاری انجام میده و یه سیکل چه کاری؟؟ فکر نکنم اینو ببینی و فقط یکیشو دیدی که معاف شده!! ... .
    دوست من. شما یا خدمت نرفتی یا تو ناجا خدمت نکردی.
    تو ناجا من سربازهایی رو دیدم مخصوصاً تو راهور و پلیس دیپلماتیک که با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد به مراتب سخت تر از سرباز سیکل که تو قسمت اداری کار میکنه صبح میاد 3 میره خدمت می کنه.
    تو ناجا فرقی بین سیکل دیپپلم کارشناسی و کارشناسی ارشد نیست. الا تو راهور با مدرک فوق 4-4 پست میدن. پست ویژه هم دارن.
    پس خواهشا نگو سرباز صفر خیلی سخت تر از فوق لیسانس خدمت میکنه.
    البیه بهتون حق میدم. چون یا خدمت نرفتی یا تو ناجا خدمت نکردی.

20. 4 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •