كجاس؟شهرتونو ميگم.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
كجاس؟شهرتونو ميگم.
ديوونه شدي؟؟!دیسمیش کنم ؟![]()
طرف فوندر پروتوتايپ بوده كه چيني ها شهرشو گرفتن(نمي دونم چطور!!) و خودشو انداختن بيرون!! فونر الان پروتوتايپ هم چينيه!! بهش ميل داده بودم كه جريان چيه جواب نداد.این را با هزار مصیبت و خواهش و تمننا آوردم به شهرمون لیدرشیب کاره برای تکمیل کردن فورتمون با ناله و وعده و ... آوردم شهرمون
gaffey را 10 روز می شه برکنار کردند از شهر انداختنش بیرون چون وقتی به فورت میدیل ها آتاک دادیم هماهنگی با فاندر ها را نکرده بود به من گفته بود به فاندر ها تلگرام دادم منم با فاندر ها که صحبت کردم گفتم چرا از شهرتون با اینکه کمک خواستیم نیامدید گفتند کسی به ما نگفته که بلاخره از شهر بیرونش کردند البته شاید دوباره به عنوان فقط عضو سیلور برگرده ولی احتمالش خیلی کمه
اینم نمی دونم کی لیدر کرد باخبر ندارم یک روز بهم تلگرام داد که من لیدر شدم منم موندم کی کرد یادش بخیر لیدر اول سیلور ها از همش بهتر بود
اون بيچاره گافي رو چرا انداختين بيرون؟؟! گناه داره!! حالا فوندر نباشه از شهر ها چرا انداختينش بيرون؟! عجب اوضاع قمر در عقربي داره سيلور!! يهو يكي پيدا ميشه مي گه من رييسم!! مي خواين منم برم يه شهر ديگه بگم رييس منم؟؟!
اینا کلمه های رمزی هست تا جاسوس ها نفهمن چی داریم میگیم
دیروز اسکیلای خیار را برگردوندم به ایم البته 34 تاش را الان خود خیار می تونه هیت بزنه یکم دیگه برگردونم به ایم فکر کنم حتی می تونه دوئل ها را ببره
![]()
امير جان شما اين صفحه رو بخونتا آشنايي كلي با بازي پيدا كني :
پست نداده ويرايش شد!! براتون پيغام خصوصي مي فرستم!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by مطلق السلطنه; 07-08-2009 at 13:46.
فکر کنم با خیار به فاندر ها تلگرام بدم که می خواهم لیدر سیلور بشم قبول کنند چون اونقدر بهشون در این امر فورت و ... تلگرام دادم که دیگه وقتی تلگرام می دهم بهشون احوال پرسی هم می کنند
الان اسکیلای خیار را به طور کلی با مرور بر می گردونم همش را به اسکیلای فورت تا با 3 تا یوزر در فورت شرکت کنم
یک قانون جدیدم اینه که اونایی که اینرنتتشون شیر هست و یا خونه اشتراکی استفاده می کنند ( همون مولتی یوزرچون از کجا بدونند طرف اینترنتش شیر هست یا مولتی یوزر ) نمی تونند با هم دوئل کنند و به یک نفر در عرض 24 ساعت آتاک بدند ولی می تونند در یک جنگ فورت همزمان شرکت کنند
![]()
واقعا اسم خیار چه پر شکوهه ... همه خیار را میشناسند
واقعا حال میکنین چه اسم هایی برای یوزر ها انتخاب کردم ؟![]()
فاندر که یعنی صاحب شهر
عضو سیلور هم یعنی کسی که ساکن شهر Silversnake هست.
دیسمیس هم یعنی عزل کردن از مشاور شهر یا صاحب شهر بودن
بععععله.! اسم يوزر بعديت رو بزار ....!!!واقعا اسم خیار چه پر شکوهه ... همه خیار را میشناسند
واقعا حال میکنین چه اسم هایی برای یوزر ها انتخاب کردم ؟![]()
آهان. داشتم نا اميد ميشدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)