4 مگ هست خطم
در مورد مودم هم بگم که نباید TP-link میگرفتی(اصلا برای سرعت های بالاتر حوابگو نیس-خیلی اذیت میکنه)(الان ببر بده گارانتی)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
4 مگ هست خطم
در مورد مودم هم بگم که نباید TP-link میگرفتی(اصلا برای سرعت های بالاتر حوابگو نیس-خیلی اذیت میکنه)(الان ببر بده گارانتی)
سلام دوستان. يه سوال. واسه سرويس هاي نامحدود هم بايد سرعت دانلود و مرور صفحات بعد ساعت دو كم بشه؟ چند شبي هست من بعد اين ساعت اصلا نه مي تونم دانلود كنم نه مي تونم گوگلو باز كنم ؟! سرويسم 128 نامحدود هستش. مرسي
توربو مخابرات
![]()
![]()
شب و روز 300 الی 330![]()
Last edited by محمد باقر ذكري; 20-07-2013 at 07:26.
یک روز تاریخی 6 ساعت و :
من دیشب دانلود شبانم خوب بود تقریبا 9.5 گیگ دانلود داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 20-07-2013 at 08:45.
با پشتیبانی حرف میزنم میگم خطم رو ببرین رو 4 مگ میگه نمیشه میگم پس چرا واسه بعضی ها رو گذاشتید رو 4 مگ میگه اونا تو مودمشون 4 مگ ثبت شده الکیه... میگم دانلودشون از من بیشتره میگه امکان نداره![]()
منم حدودا 7 گیگ .تمام لینک هایی که از اون سرور قوی گذاشته بودم رو دانلود کرده بود ولی بقیه لینکا که از چند روز پیش مونده فقط یکمش دانلود شده
. اگه کلا از اون سرور میگذاشتم منم میزدم 9 گیگ رو راحت . آخه 10 تا لینک همزمان از اون سرور گذاشتم دیدم 3.6 مگ پهنا میگیرم
![]()
اينِ وضعيت،شديدتر از قرص خواب آوره
حداقل چندتا صفحه
ميشد باز كرد كه جديدا اين امكان هم فراهم نيست!
البته به 10 گیگ من نگاه کنی بری از هر سرور انتظار داشته باشی دانلود خوب داشته باشی اینجوری
نیست
از سایت پی سی دانلود یکی بذار ببین چه حالی میده![]()
من مودم خوبی گرفتم رو کاغذ حداقل اپ کردمش مشکلم حل شد
چرا میگید رو سرعت بالا خوب نیست !!!
مودم خودتون چیه؟ :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)