این نت مخابرات از دیشب طرفای ساعت 12 ، دوباره شروع کرده به ریپ زدن ( هم دانلود و هم پینگ ) . دوستان مخابراتی ، مال شما هم به همین شکله.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این نت مخابرات از دیشب طرفای ساعت 12 ، دوباره شروع کرده به ریپ زدن ( هم دانلود و هم پینگ ) . دوستان مخابراتی ، مال شما هم به همین شکله.![]()
دیشب ساعت 12.30 داغون شد فنا رفتش الان هم یکم خوبه بازم بعدش قاط میزنه معلوم نیستش چه جانی دارن میدن .
ولی اندیشه مشکلی نداره
الان که دوباره داغونه ، راستی حکایت این چیه این وسط
[URL=http://www.pic1.iran-forum.ir/][/URL
سلام به دوستان عزیز در رشت.
از این که در بین شماها هستم خیلی خوشحالم.
براتون یه وبلاگ با اطلاعات مفید از شرکت شاتل رشت اوردم .امیدوارم بهره کافی رو ببرید
.
در این وبلاگ مناطق تحت پوشش شاتل هم اومده که میتونید ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم یجا گفتش تا 1 ماه آینده صبا نت جون تو رشت فعال میشه.
سلام دوستان همشهری
من بلاخره از اندیشه دل کندم، به شما هم توصیه میکنم اگه سرویس حجمی میگیرید حتما اینکار رو بکنید
توی یک سال و نیمی که از اندیشه سرویس میگرفتم،بجز یکی دوماه اول که نامحدود میگرفتم بقیشو 128، 3گیگ می گرفتم
نهایت نهایت سرعتی که تو روز داشت(در واقع من ثبت کردم) یه چیزی تو مایه های 120-130 بود
شبها هم قبلنا از 1 تا دقیقا 3:30 میرفت رو 35، اما چند ماهی بود بین 15-25 متغییر بود، بعد 3.5 هم اکثرا دوباره میشد عین روزها، شبی بین 1.5تا1.7 گیگ دانلود
2روزه کوچ کردم به پارس آنلاین، اونم کاملا رایگان(برای یک ماه اول) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم 128 و سرعت تو روز :
شب هم سرعت یه مدت کوتاهی شد 50-60 دوباره شد حدود 200 (ظاهرا این طرح رایگان تابستونشون برای ماه اول حجم رایگان شبانه نداره)
خلاصه اینکه زمین تا آسمون با اندیشه تفاوت داره ، البته چون همش 2 روزه گرفتم خیلی نمیشه مطمئن بود به کیفیت سرویس پارس آنلاین ولی هرچی باشه از اون اندیشه خسته بهتره
راستی مرکز pc گلسار (723) هم رو سفیدمون کرد
شنبه رفتم اندیشه فرم جمع آوری پر کردم و پارس آنلاین هم فرم برقراری (اینترنتی) ، منشی اندیشه گفت فردا ارسال میکنیم بین 7تا10 روز طول میکشه، ولی فردایی ساعت 10 رانژه اندیشه قطع و ساعت 11 رانژه پارس آنلاین وصل شد، زنگ زدم پارس آنلاین موضوع رو گفتم مسولش باورش نشد، زنگ زد مرکز مخابرات خطمون رو چک کرد دوباره! (به نوعی فکر کنم رکورد به حساب بیاد!)
خیلی وقت پیش اتفاقی اطلاعیشو تو سایتشون دیده بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این مراکز از مورخ 91/02/01 فعال و آماده واگذاری سرویس می باشند
اما هنوز که هنوزه تو بخش نمایندگی ها، نمایندگی رشت نداره و تو بخش بخش چک کردن شماره تلفن برای امکان ارایه خدمات هم رشت نیست
با این تاخیر و بدقولیشون از همین اول کار خیلی نمیشه روش حساب باز کرد
کلاه برداری شرکت اندیشه سبز خزر در استان گیلان
سلام آقا این چه مسخره بازیه شرکت اندیشه سبز خزر در شهرستان رودسر به مدت حداقل 3 سال داره کار میکنه و در این 3 سال حد اقل 300 تا پورت فروخته و هرکسر که در شرکت اندیشه سبز خزر ثبت نام میکنه 10 هزار تومان بابت نصب راه اندازی مخابرات میگیره این یعنی چی یعنی پول میره به حساب مخابرات ئرسته؟اما مخابرات استان گیلان اینو رد کرده و گفته هیچ پولی نمیگیریم الانم من ثبت نام کردم و 10 هزار تومان بابت راهاندازی و 5 هزار تومان بابات نصب مودم این 10 هزار تومان واقعا چیه مدیر سایت ازت خواهش میکنم این پسا حذف نکن.در آخر اینم مدرک حالا خودتون حساب کنین که چقدر کلاه برداری کرده
این چه مسخره بازیه اگه کسی رو میشناسین که همین کارو با هاش کردن با شماره
01317242420 تماس بگیرین یا به مخابرات شهرتون اطلاع بدین
من شماره موبایل(یا تلفن مستقیم) اون خانم که مسول ادواری هست رو به احتمال زیاد دارم، اگه تونستم حتما واست پیداش میکنم
خودم یه دوران کلی درگیری داشتم باهاشون، من آزمون کتبی رو دادم، بعد یه هفته نمرش امد تو سایت، بعدشم تا 2-3 هفته من هر روز سر میزدم به سایت که زمان عملی معلوم بشه، دیدم خبری نشد رفتم خود سازمان، همین خانم با لحن طلب کارانه می گفت ما اینهمه اطلاعیه زدیم، چطور شما ندیدی!، راست هم میگفت کلی اطلاعیه زده بودن ولی روی بردهای خودشون،طلب کار بود که چرا سر نزدی اینجا، به هر صورت از آزمون جا موندیم
آخه ثبت نام اینترنتی، کارت ورود به جلسه آزمون کتبی اینترنتی، اعلام نمره کتبی اینترنتی، بعدش می گفت چرا سر نزدی اینجا ....!!!؟
تقصیر داییمه که اون موقع نذاشت برم پیش رییسشون یه دعوای درست و درمون کنم تا باز هم به همون روالشون رو ادامه ندن، وگرنه الان تو سایت بیخودشون یه خبری میدادن لااقل
تایم اوت دهن ما رو اسفالت کرد!! نه میشه وب گردی کرد نه میشه بازی کرد نه میشه دانلود کرد این اندیشه دیگه شورش رو دراورده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)