فکر نکنم ، برید سایت :ببینید هست یا نه ، ولی فکر نکنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم ، برید سایت :ببینید هست یا نه ، ولی فکر نکنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
لینک دانلود بازیهارو گم کردم. کجا رفته؟ میشه یکی لطف کنه بزاره؟ ممنون.
دوست عزیز چند وقتی هست که دسرسی به بخش دانلود بازی ها و فیلم ها محدود شده و شما نمیتونی به اون قسمت دسترسی داشته باشی.بهتره از از سایت های دیگه استفاده کنی.
فقط امیدوارم این مشکل حل بشه.
برنامه ی بهتری از bookr برای خوندن pdf سراغ ندارید؟
این برنامه برای خودن pdf هایی که فقط متن هستن فوق العادس ولی اگه عکس یا چیزی غیر متن خالی توش باشه
سریع میترکه دستگاه رو از حالت کپی خور در میاره!!!
من داداشم چند روز پیش رفته بود پشت شهرداری میگفت شنیده که پی اس پی 3000 کپی خور دایم شده درسته؟
خیر
توی پشت شهرداری خیلی چیز ها می گن .
شاید فردا گفتن PS4 اومده !!!
بچه ها یه خبر خوب ، طبق اعلام سایت Psp-H A C K S اولین برنامه دست ساز روی فرمور 6.30 اجرا شد و تا هَک کامل چند قدمی بیشتر نمونده .
همچنین SDK برای برنامه نویسیش هم رلیز شده ، خلاصه این فرمور هم پکید .
هر وقت فریمور جدید میاد از این حرفها میزنن ولی هیچ وقت عملی نمیشهبچه ها یه خبر خوب ، طبق اعلام سایت Psp-H A C K S اولین برنامه دست ساز روی فرمور 6.30 اجرا شد و تا هَک کامل چند قدمی بیشتر نمونده .
همچنین SDK برای برنامه نویسیش هم رلیز شده ، خلاصه این فرمور هم پکید .
این یکی رو خداوکیلی راست گفتی .
هر دفعه یک فریم ویر می آید یک H A C K E R میاد می گه H A C K کردم . پس فردا می گه د نشد .
آقا من یه سوال داشتم : از یکی تو این سایت شنیده بودم که میگفت با PSP GO توی ژاپن میشه تلویزیون دید درسته ؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه این کنسول راهی برای هـک کردنش هست ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)