با تشکر از شما بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون در این زمینه . دو تا مطلب هست که من به تجربیات دوستمون می تونم اضافه کنم. این مطلب رو که می گم تاریخش قبل مطالب شماست.
اولین گروه دانلود افلاین برنامه ریزی شده خصوصی درتاریخ دانلود افلاین گروهی بود به نام گروه بالکان با محوریت دوستانی از یوگوسلاوی که اتفاقا عضو ایرانی هم داشت به عنوان کاربر نه مبحث مدیریتی.
همین موضوع باعث شد ایده مطلب دوم اتفاق بیافته.
اما مطلب دوم اینکه اون موقع دیال اپ اولین اموزش فارسی برای دانلود افلاین بخصوص برنامه ریزی شده توسط دو نفربا هزینه شخصی اجاره مک و صرف ساعتها وقت به صورت رایگان و پابلیک قبل از ایجاد این گروههایی که نام بردین در فروم pcseven و isforum گذاشته شد با جزییات کامل و توضیح رفع مشکلات، ترمیم فایلها و ....
طبق معمول این مواقع هستند عزیزانی که شروع می کنن به پول دراوردن از اون و این شد که سروکله فروم های دانلود افلاین برنامه ریزی شده (ایلست و ....) پیدا شد و باقی ماجرا که فرمودین
من فکر می کردم شما یکی از اون دو نفر باشین برای همین صبر کردم ببینم تا کجا شما وارد این مطلب شدین. عزیزانی که قدیمی هستن و در فروم معین و وحید بودن یادشون هست و اون دو تا ای دی ها رو می شناسن.
این مطالب رو به عنوان تارخچه دانلود افلاین با ایجاد تاپیک مستقل به یادگار تو همین فروم در جای مناسب خواهم گذاشت.