یه سوالی داشتم من الات 20 گیگ ترافیکم مونده و فردا دوباره باید تمدید کنم آیا ترافیکم به ماه بعد انتقال میکنه یا نه ؟؟؟
یه سوالی داشتم من الات 20 گیگ ترافیکم مونده و فردا دوباره باید تمدید کنم آیا ترافیکم به ماه بعد انتقال میکنه یا نه ؟؟؟
افتضاحه افتضاحه افتضاح
والا من 2 روز پیش مخابرات بودم واسه خرید 5 مگ و به من گفتند که دیگه 6 ماهه ها شبانه رایگان ندارند
دوستان اکانت های 5 و 10 مگ رو به چه صورت خرید میکتید ؟ چون نو سایت که جیزی در موردش نیست
باید به مرکز مخابراتیتون رجوع کنین
دوستانی که سرویس های ۵ مگ و ۱۰ مگ گرفتن، لطفا دقیقا بگن که دیتا ریت خطشون رو چند بسته شده و همچنین خطشون رو فیبر نوری هستش یا سیم مسی؟
و مودم مقدار max data rate رو چند نشون میده؟
من چند روز پیش سرویس 2 مگ گرفتم 6 ماهه و به نظر میرسه شبانه رایگان نداره.
سرویس استاندارد.
با این احتساب سرویس 6 ماهه بدرد عمشون میخوره!
شورشو در اوردن ح........
Last edited by SaЁeD; 13-12-2014 at 10:06.
آقا نخرین برین آسیا تک ، سرویسهای نامحدود حرف نداره برا اونایی که عشق دانلود هستن آسیا تک عالیه نامحدوداش
اونایی که دانلود زیاد میکنن زیاد به مخابرات دل نبندن ، مخابرات اگه سیاست این بود که مشتریاش دانلود کنن هیچوقت نامحدوداشو برنمیداشت،پولتونو حروم نکنید.
سلام.
من قائمشهر هستم.از مرکز مخابرات امام اینترنت گرفتم.
از تاریخ18/6/93 تا حالا دارم که اون اوایل سرعت دانلود شبانم حدود 250 تا 260 بود. تا 4-5 گیگ هم دانلود داشتم.ولی این اواخر سرعت دانلود شبانم افتضاح بود.امروز یعنی از ساعت 1 تا 7 22 آذر فقط تونستم 263 مگابایت دانلود رایگان داشته باشم.به نظرتون من باید چه کار کنم؟
غیر از این مشکل ,مشکل قطعی های پیاپی دارم.از wi-fi استفاده میکنم.مودمم 4 تا چراغش روشنه ولی باز هر چند دقیقه یکبار قطع میشه.
سلام.من 13ام این ماه همین طرح رو البته پیش پرداخت گرفتم شبانه رایگان هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)