خب اگر منتقل شدی پرتک و نامحدودا اضافه نشدن اونوقت همین شبانه هم میره البته شایدم اضافه شدن معلوم نیست به مخابرات اطمینانی نیست
خب اگر منتقل شدی پرتک و نامحدودا اضافه نشدن اونوقت همین شبانه هم میره البته شایدم اضافه شدن معلوم نیست به مخابرات اطمینانی نیست
من نمیخوام منتقل بشم. همینجوری پرسیدم اخه دوستان همه از همین نمایندگی سرویس میگیرن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
گند زدن . امروز دیگه سیترا باز نمی شه . من فردا میرم بسوی شاتل هر چه بادا باد . خستمون کردن یا پینگ مشکل داره یا مرکز مخابراتی یا کاهش سرعت دارند یا سایتشون داون می شه یا سیترا از مامانش قهر میکنه یا ....
بیخیال ما رفتیم![]()
Last edited by manutd2009; 27-07-2014 at 01:24.
برو شاتل وی پی ان رو تست کن اگه کار کرد یه خبری بده منم بیام بعضیا شبی 20گیگ دارن ازش میکشن ولی باید ببینیم اهواز کار میکنه یا نه
2مگ - شبانه
result/3650169712][/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sh@y@n; 27-07-2014 at 04:05.
سلام
سرویس شما شبانه رایگان داره؟ سرویستون 2مگ با چند گیگ ترافیکه؟ از چه طریقی تمدید سرویس انجام میدید؟ سیترا یا سامانه جدید پرتک؟
شما مشترک ضحی هستید؟ ببخشید که سوالام زیاد شد.
سلام
بله شبانه داره , 2 مگ 8 گیگ , این سرویسم رو از سایت ماناماد خریده بودم هنوز از پارتاک استفاده نکردم اما میتونم وارد شم
اما حجم خوریش وحشتناکه , دست بهش میزنم 200 مگ میپره![]()
دوستان ضحی که فعلا قطعه سیستمش ثبت نام نمی کنه
ماناماد رو تایید می کنید ازش بگیرم؟
فرشاد رفتم مخابرات گفت پورت مشکلی نداره. از شرکت پیگیری کن. پارسم رفتم میگه تلفن خونه مشکل داره حتما و نویز داری!!! ولی به خدا من بهترین خط رو داشتم و دارم. الانم تلفن خونه تست کردم و بوق میخوره و مشکلی نداره. نمیدونم دیگه چیکار کنم. شاید عصر برم درخواست تخلیه بدم
شایان ساعات رایگان سرعتت با idm چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)