تو سایت نظام وظیه که چیزی اعلام نشده.
تاریخش دقیقاً کیه؟
تو سایت نظام وظیه که چیزی اعلام نشده.
تاریخش دقیقاً کیه؟
من هم تو خبر انلاین یه همچین چیزی دیدم
با این تیتر بازگشت کسری ایثارگران
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
من سومین مرخصی خودمو اومدم. همونطور که قبلا گفته بودم مرزبانی شهید رجایی هستم.
هفته ی سوم خوب شروع شد. شنبه زیاد بهمون سخت نگرفتن. یکشنه بعد از صبحگاه ورزش داشتیم. با اسلحه ی ژ3 نیم ساعت دویدیم. بعدش تمرین هایی بهمون دادن که فیل هم نمیتونست انجامش بده! روزهای بعدش آسان گذشت تا 5 شنبه که امروز باشه!!! واقعا پوستمون رو کندن! فکر کنم حس کردن شل شدیم. همین الان پاهام بی حس شده و موقع برگشتن نمیتونستم راه برم! با بدبختی راه میرفتم. موقعی که میومدیم هم دژبان ها کلی اذیت کردن. نیم ساعت گیرمون دادن و اذیت میکردن.
در کل به نظر من هرکی میگه آموزشی دوره ی خوبیه سخت در اشتباهه.
[QUOTE=sharpy;7421124]من هم تو خبر انلاین یه همچین چیزی دیدم
با این تیتر بازگشت کسری ایثارگران
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2[/QUOT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا زده بازگشت کسر خدمت ایثارگران رد شد.
این که خیلی ستمه یعنی یه نفر پدرش اگه ۲۹ ماه جبهه بوده باشه هیچ فرقی با اونی که اصلا جنگ نبوده نداره
این ضلمه سردار جان ظلم
نمیگذرم ازت
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
حالا چه بگذری چه نگذری ... 21 ماه خدمت داره لحظه شماری میکنه برات(( اگر آَشنایی چیزی داری برو حداقل 6 ماه کسری بسیج بگیر خیلی ها با آشنا تونستن 6 ماه بسیج جور کنن! ما که نتونستیم
))
اولش میگی بعد نظرت عوض میشهکلا 1 ماه اول اموزشی سخته چون عادت نداری به صبح زود بلند شدن یا دویدن و کارای غیره
ما خودمون اخرای اموزشی اینقدر اذیت میکردن بچه ها تا کلاغ پر یا سینه خیز برن....![]()
من که الان دارم توی یگان خدمت میکنم ولی هنوز نظرم درباره آموزشی عوض نشده!... بدترین دوران زندگیم آموزشی بود.
سلام دوستان
خوب ما دومین مرخصی آموزشی رو هم اومدیم.... الحمدلله این هفته همش صبحها عزاداری وسخنرانی بود و از صبحگاه خبری نبود
البته چند باری دست فنگ و دوش فنگ و .... توی روزها کار کردیم
کلاسها هم برخی واقعا آموزندس، مثل قانون به کارگیری سلاح......... برخی هم خیلی بیخوده!!!
این هفته برای اولین بار در عمرم با سلاح گرم شلیک کردم
چون افراد موقع شلیک خیلی به هم نزدیک بودیم، همون 3 تیر قلق رو که شلیک کردیم، گوشهای من یکی که کلا از رده خارج شدو کلا سوت کشید
در هر صورت کار خدا بود که شلیک از 50 متر کلاش، من نمرم شد85
جزو 10 نفر اول گروهان 180 نفره شدم
دوستانی که در ناجا آموزش دیدن، از مبنای، دادن درجه ها مطلع هستن؟؟؟
برخی میگن اصلا مبنایی نداره و به صورت رندوم از تهران انتخاب میشه
برخی میگن فقط بر اساس نمره کتبی درجه داده میشه
فرمانده گروهان ما اصرار داره که درجه بر اساس مجموع همه نمرات داده میشه(کتبی+فرماندهی+تیراندا ی و ....)
برخی میگن بر اساس معدل کل مدرک تحصیلی درجه میدن
![]()
تو ناجا کاملا رندوم هستو این امتحانا همش الکی هست البته مانند همیشه نقش پارتی رو نمیشه نادیده گرفت
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)