[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...اولا خسته نباشي،كم پيش مياد اهل سوال پرسيدن باشم ولي خب بحث شما جداست:::
سلام سلام
1-از سر و كله زدن با اين همه كاربر خسته نميشيد؟
اگه اونا از سرو کله زدن با من خسته نشن نه .
2-خودتون از كدوم بخش و كدوم تاپيك راضي تر هستيد؟
از خیلی انجمن ها و تاپیک ها . از تاپیک راهنمای وسایل نجومی خوشم میاد . حس میکنم جواب هاش کار راه اندازه .
3-به هدفي كه داشتيد رسيديد؟اصلا هدفتون چي بوده؟
تو کجا ؟ اینجا . آره . تو زندگی نه . تو زندگی یه زندگی آروم و بی دردسر .
4-خودتون جز اينجا معمولا به كجا سر ميزنيد؟
سایت های خبری استکبار جهانی - بالاترین - سایت های نجومی
5-بعنوان يك مدير وظايف اصليتون چيه؟در واقع سوال اصليم اينه كه از پس كاراتون بر ميايد؟
وظیفه من حفذ نظم کلی انجمن ها . یعنی حفظ محتوای مثبت انجمن و حمایت از کاربرانی که قصد فعالیت مفید دارن . ( این تیکه رو هیچ وقت کسی متوجه نشده . وقتی یک اسپمر اخراج میشه چه اتفاقی میوفته ؟ تاپیک هایی که اون بر باد فنا میداده حفظ میشن .
6-خودمونيم ها ولي اين خروسهاي بي محل كه در بين پستها ظاهر شده ن يه ذره تو چشم ميزنن...ان شاءالله كي از شر اين اسپانسر لينكها خلاص ميشيم؟
من بی اطلاعم . اینا در حیطه کاری ادمین هاست .
7-به نظرتون نميتونيد از توانايي بعضي دوستان بيشتر استفاده كنيد؟؟حالا در رابطه با هر موضوعي،از اطلاعات فيلم و سريال گرفته تا آهنگ و ....؟؟
یکی از بزرگترین آفت های اجتماعات اینه که وقتی بزرگ میشن انقدر حواشی کارهاشون زیاد میشه که محتوای اصلی گم میشه در پسش . بعضی آدم ها هم دقیقا اینو میدونن . واسه همین سعی میکنن هی وارد حاشیه بشن و متعاقبش مدیران رو هم وارد همین حاشیه ها کنن . چرا دم خر درازه . چرا در دیزی بازه . خلاصه بعد از یه مدت میبینی ( منه مدیر ) حواسم به همه چی هست الا کار اصلیم تو فروم . یکیش هم همینی که شما میگی . من یکی نرسیدم به این موضوع .
8-چه برنامه اي واسه آينده داريد؟؟مسلما الان اينجا عاليه ولي مشخصا اين حد نهايت يك فروم نيست،نه؟
ارتقا
9-بعضي شبها ديدم كساني براي تصويه حساب شخصي برخي مسائلو اينجا مطرح ميكنن،البته بيشتر موضع گيريا بر ضد شماست و در كل براي وجهه ي فروم بده،به نظرتون لازم نيست مديري به عنوان مدير نيمه شب منصوب بشه كه اين مواردو كنترل كنه؟در حد يك پيشنهاده كه مايلم عملي بشه...
خوب مطرح کنن خالی کنن خودشونو . بعد ما میایم رسیدگی میکنیم . اتفاقا باعث میشه که یه عده دیگه هم اینا رو ببینن اونا هم دق دلی شون خالی بشه .
مدیر نیمه شب هم به چشم .
10-اميدوارم موفق و سرافراز باشيد...ممنونم.
تو هم موفق باشی