من تا به عمرم اينقدر دانلود نداشتم!از 2 به بعد من كه بايد متمايل شم سمت دايل اپ!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من تا به عمرم اينقدر دانلود نداشتم!از 2 به بعد من كه بايد متمايل شم سمت دايل اپ!
![]()
ایکی نفر اینترنت گورممیشمنیم کیمی اولسا دا اینترنت گالماز کی
![]()
روزا از 128 نامحدودم استفاده میکنم . فقط 200 مگ اونم برا تست سرعت روز از طرح تابستانه استفاده کردم![]()
من مجبورم فردا 1 گیگ یا 3 گیگ بخرم![]()
چند لحظه پیش دیدم اینترنت قطع شده اعتبارم تموم شده بود (128 نامحدود).. گفتم زنگ بزنم همارا ببینم میشه موقتی تمدید کرد یا نه که موقتا تمدید کردن واقعا جای تشکر داره ..
خدایا اونور دنیا یه سال اینترنت مفت یک گیگابیتی میدن مردم نه فقط ذوق نمیکنن شاید دو تا هم فش بدن که چرا دو گیگ ندادن ما اینجا یه روز 128 فوق پر سرعت دادن اینقد ذوق کردم که نگو
ولی جدا همارا به نظر داره آدم میشه .. قبلا خیلی سخت گیر بود .. ایول دمش گرم
فانوس دیشب ایپیت رو نزدیک اصفهان داده بود یا تبریز ؟ مال من نزدیک اصفهان میده نکنه افت سرعتم به خاطر اون بود ؟
'گفتم که عقب نشینی نمیکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا مال من که تبریز بود چه گلی به سرمون زد که اصفهان بزنهفانوس دیشب ایپیت رو نزدیک اصفهان داده بود یا تبریز ؟ مال من نزدیک اصفهان میده نکنه افت سرعتم به خاطر اون بود ؟![]()
من الان دوباره قطع کردم وصل شدم تبریز داد . دارم با پهنای 3 مگ دانلود میکنم![]()
واللا اِلَ اُنو دِ!اشكالي نداره من با سرعت نزديك 30 يه 20 مگ دانلود كردم
فكر كنم كافيه و بايد به ديگران هم امان بدم
![]()
خظ شما رو چند مگ بسته شده؟
دوستان من بالاخره مودم تیپی لینک 8968 رو خریدم اما فکر کنم خراب از اب در اومده چون تا به خط نلفن وصل میکنم قاط میزنه و حتی نمیشه با ایپیش واردش شد
تا از خط در میام میرم کنترل پنلش
نمیدانم چه کنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)