عزیزان این سوالو پاسخ بدین بی زحمت
عزیزان این سوالو پاسخ بدین بی زحمت
ده مگ شبانه نداره !!!!
پنج مگ بگیر داره
من متاسفانه نمیدونستم و رفتم 2 مگ 48 گیگ خریدم 6 ماه و الان پس از 15 روز فهمیدم که شبانه نداره ! کلا 200 تومان حبف شد
این اکانت 5 مگ که شبانه هم داشته باشه رو به چه صورت میشه خرید و قیمتا چیجوری هست ؟
سرعت دانلود شبانه به 60 رسیده
2مگ 5 گیگ دارم
واسه شما هم اینطوری شده ؟!
یه سوالی داشتم من الات 20 گیگ ترافیکم مونده و فردا دوباره باید تمدید کنم آیا ترافیکم به ماه بعد انتقال میکنه یا نه ؟؟؟
سلام به شدت کم شده با اینکه سرعت ماکزیمم مخابرات دو مگ به جای 256 کیلوبایت شده 360 کیلوبایت اما اون کیفیت سابق رو نداره !!!!! اینقدر یوزر جدید اضافه شده که کیفیت خظ به شدت پایین اومده !!!
من دیشب از p30day که سرور هاش داخل ایرانه 4 گیگ دانلود داشتم !!! با اینکه قبلا با سرعت 256 میانگین سرعتم 230 بود و نزدیک 5 گیگ میگرفتم !!!! البته ساعت های زیادی سرعتم 340 میرقت اما با توجه به نرم افزار BWmeter ساعت 2تا 3 فقط 300 مگ دانلود داشت !!! دو شب پیش تا یک گیگ تو یه ساعتم دانلود داشت !!!!
دوست عزیز کلا دیگه 6 ماهه شبانه نداره ! اما تمام طرح های 1 ساله شبانه رابگان دارند . ما ها که 6 ماه یکبار یا 1 سال یکبار نتمون رو تمدید میکنیم بهتره که هر بار به مرکز مخابراتی رجوع کنیم چون مخابرات هر چند وقت یکبار طرح هاشو عوض میکنه و سایتشم که داغونه
داداش مطمینی ؟ چون اونجا بهم گفتن طرح های 1 ساله شبانه رایگان دارند و الان به این فکر افتادم که نکنه برای 10 مگ 1 ساله هم شبانه رایگان اضافه کرده باشند . از دوستان کسی اطلاع دقیق داره ؟
آره سرعت تک لینک به شدت پایین اومده . برای بهره گیری از نهایت سرعت شما الان باید حداقل 4-5 لینک به صورت همزمان بزارید . دیشب سرعت تک لینک من 220 بود اما 5 لینک همزمان سرعتم حدود 650-660 بود ( 5 مگ )
من یک ماه پیش گرفتم 1 مگ کمپین پاییز 6 ماه 48 گیگ شبانه داره .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)