برای بسته های ویژه اون میزان حجمی که هر ماه به حساب اضافه میشه آیا اطلاعاتش ثبت میشه؟
الان از یک ماه بیشتر شده که این بسته تندباد رو خریدم ولی برای این ماه چیزی اضافه نشده نه چیزی ثبت شده
برای بسته های ویژه اون میزان حجمی که هر ماه به حساب اضافه میشه آیا اطلاعاتش ثبت میشه؟
الان از یک ماه بیشتر شده که این بسته تندباد رو خریدم ولی برای این ماه چیزی اضافه نشده نه چیزی ثبت شده
اگه منظورتون بسته طوفانه که این بسته با فشفشه فعال میشه که میتونید توی پنل قسمت بانک مجازی > مشاهده کد تخفیف فعالش کنید
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه تندباد رو میگم که باید ماهی 1گیگ اضافه بشه که نشده
من در طول ماه از فشفشه زیاد استفاده کردم گفتم شاید اضافه شده من متوجه نشدم ولی فکر نمیکنم اینطور باشه چون تو قسمت (سرویس و پرداخت) چیزی ثبت نشده
بانک مجازی رو چک کنید
اگه چیزی ندیدید با پشتیبانی تماس بگیرید.
منم یه اینترنت سه ماهه گرفته بودم، ۲ ماه اول فشفشه ۳۰ روزه زده بودم اول ماه سوم حجم رو نوشته بود 0 :|
بعد نیم ساعت بحث با پشتیبانی ۱۲ گیگ اضافه کردن
Last edited by Aria.A97; 21-06-2016 at 10:32.
این چرا نصف سایتها رو که میزنم باز نمیکنه؟!
این سایت برای شما باز میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مسخرست
این خانم تلفن گویا های وب چقدر ضایع صداشو کش میده
حداقل 2 تومن از دیروز صرف پشت صف موندن های وب کردم فقط
برا منم باز نمیشه
گیت ویتون چیه ؟
واسه من باز میشه
گیت وی 46.224.0.13
به نظرم تمام این مشکلات باز نشدن سایت ها و ... برمیگرده به اجرای آزمایشی فازهای مختلف این طرح مزخرف فی. لتر. ینگ هوشمند که دو ساله گند زده به اینترنت کشور (آسیاتک هم چند ماهه همین مشکل رو داره بقیه شرکتها هم کم و بیش همین طوری شدن) چون قبل از عید هم یه فاز دیگه شو رو داشتن اجرا میکردن اون موقع هم اینترنت کشور به هم ریخت
از منم همینه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)