پینگ منم با شروع ثبت نام طرح تابستانه مزخرف شد اولش اینجوری نبود![]()
پینگ منم با شروع ثبت نام طرح تابستانه مزخرف شد اولش اینجوری نبود![]()
نامحدود هم میدن. ولی شرایط داره![]()
چه شرایطی؟ کجا؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
من به آسیاتک کاری ندارم ولی صبانت سرویس 12 مگ با 3 گیگ دانلود در ماه= 24 تومن...... سرعت شبانه تک لینک کمه ولی می شه به نهایت سرعت یعنی یک مگ رسید
شما به این نگاه نکن که مخابرات 5 گیگ در ماه میده چون همین 5 گیگ طی 3 هفته تموم می شه
برادر من گیم نت داره و از صبانت استفاده می کنه.... در روز کلی بازی آنلاین انجام میدن و کلی سایت باز می کنن ولی آخر ماه حدود 10 تا 15 گیگ مصرف داره.... اونوقت من که فقط سایت باز می کنه و هیچی دانلود ندارم در ماه 6 گیگ از مخابرات مصرف می کردم
همینکه می گه باید یک ساله بگیرید تا شبانه داشته باشه بزگترین ظلم نسبت به کاربراست
Last edited by shylord; 06-08-2014 at 14:59.
بچه ها من دارم دیوونه می شم از این مخابرات. یه سایتو باز نمی کنه یکی رو باز میکنه ، گوگل رو باز نمی کنه و یاهو رو باز می کنه، یک ساعت طول می کشه همین سایت خودمونو باز کنه.
حدود 2 هفته است اینجوری شده ، پینگشم که داغونه.
این مسئولین مخابرات، ما رو چی فرض کردن که هر چیزی که می خوان می خورن و هیچکی هم هیچی نمگه.
منم همین طورم.یکی در میون باز میکنه
نه اتفاقا پارسال که من گرفتم ارزون تر هم بود،یک ساله 10 مگ 1200 گیگ دانلود شبانه 100 تومن الان شده 150 با 880 گیگ دانلود شبانه،یه مزیتی که الان هست روی خط های مسی فضا رقابتی شده و شرکت های دیگه واسه این که بازار رو به دست بگیرن آفرهای عالی میذارن که باید استفاده کرد،مثلا آسیا تک همین طرح رو فکر کنم تو عید میداد 80 تومن.داداش سرویس 10 مگ رو از آسیاتک گرفتی مشخصه که خیلی هم براش پول دادی.هر چقدر هم بیشتر پول بدی مسلما کیفیت بهتر هم میگیری و در مورد این قضیه ربطی هم نداره از چه سرویس دهنده ای بگیری. در ضمن سرعت 10 مگ برای طول روز هست. برای ساعات رایگان شما هم فکر کنم سرعتتون محدود میشه به 2 یا احتمالا 4 مگ
مشکل dns ها زیاد شده از dns jumper استفاده کنید الان من با تغییر dns مشکلم یکم کمتر شده
خیلی ممنون دوستان خیلی نگران این قضیه بودم، به پشتیبانی هم زنگیدم اونا هم همینو گفتن، یکی از دوستامم که اونم کمپین گرفت، گفت اسم طرح اونم همینطوره ،
پس هیچ مشکلی نیست ، مرسی
Last edited by تابستانه; 06-08-2014 at 19:37.
اخه تا کی مجبور باشیم خودمونُ اینور و اونور بزنیم ؟ من چند تا کانکشن دارم و هر کدوم یه DNS جدا . ولی مجبورم راندومی هر کدوم رو تست کنم تا یکی به اینترنت منتهی بشه .
موندم ما که اینقدر بی سر و زبونیم و تو کشور خودمون نمی تونیم حق خودمونُ بگیریم ، چطور می خوایم رودرروی امریکا و بقیه وایسیم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)