تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1312 از 1805 اولاول ... 312812121212621302130813091310131113121313131413151316132213621412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,111 به 13,120 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

پینگ منم با شروع ثبت نام طرح تابستانه مزخرف شد اولش اینجوری نبود

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

نامحدود هم میدن. ولی شرایط داره

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

نامحدود هم میدن. ولی شرایط داره
    چه شرایطی؟ کجا؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

4. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

داداش سرویس 10 مگ رو از آسیاتک گرفتی مشخصه که خیلی هم براش پول دادی.هر چقدر هم بیشتر پول بدی مسلما کیفیت بهتر هم میگیری و در مورد این قضیه ربطی هم نداره از چه سرویس دهنده ای بگیری. در ضمن سرعت 10 مگ برای طول روز هست. برای ساعات رایگان شما هم فکر کنم سرعتتون محدود میشه به 2 یا احتمالا 4 مگ
    من به آسیاتک کاری ندارم ولی صبانت سرویس 12 مگ با 3 گیگ دانلود در ماه= 24 تومن...... سرعت شبانه تک لینک کمه ولی می شه به نهایت سرعت یعنی یک مگ رسید

شما به این نگاه نکن که مخابرات 5 گیگ در ماه میده چون همین 5 گیگ طی 3 هفته تموم می شه

برادر من گیم نت داره و از صبانت استفاده می کنه.... در روز کلی بازی آنلاین انجام میدن و کلی سایت باز می کنن ولی آخر ماه حدود 10 تا 15 گیگ مصرف داره.... اونوقت من که فقط سایت باز می کنه و هیچی دانلود ندارم در ماه 6 گیگ از مخابرات مصرف می کردم

همینکه می گه باید یک ساله بگیرید تا شبانه داشته باشه بزگترین ظلم نسبت به کاربراست
    Last edited by shylord; 06-08-2014 at 14:59.

6. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها من دارم دیوونه می شم از این مخابرات. یه سایتو باز نمی کنه یکی رو باز میکنه ، گوگل رو باز نمی کنه و یاهو رو باز می کنه، یک ساعت طول می کشه همین سایت خودمونو باز کنه.
    حدود 2 هفته است اینجوری شده ، پینگشم که داغونه.
    این مسئولین مخابرات، ما رو چی فرض کردن که هر چیزی که می خوان می خورن و هیچکی هم هیچی نمگه.

8. 2 کاربر از Ali14 persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

منم همین طورم.یکی در میون باز میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش سرویس 10 مگ رو از آسیاتک گرفتی مشخصه که خیلی هم براش پول دادی.هر چقدر هم بیشتر پول بدی مسلما کیفیت بهتر هم میگیری و در مورد این قضیه ربطی هم نداره از چه سرویس دهنده ای بگیری. در ضمن سرعت 10 مگ برای طول روز هست. برای ساعات رایگان شما هم فکر کنم سرعتتون محدود میشه به 2 یا احتمالا 4 مگ
    نه اتفاقا پارسال که من گرفتم ارزون تر هم بود،یک ساله 10 مگ 1200 گیگ دانلود شبانه 100 تومن الان شده 150 با 880 گیگ دانلود شبانه،یه مزیتی که الان هست روی خط های مسی فضا رقابتی شده و شرکت های دیگه واسه این که بازار رو به دست بگیرن آفرهای عالی میذارن که باید استفاده کرد،مثلا آسیا تک همین طرح رو فکر کنم تو عید میداد 80 تومن.

11. این کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مشکل dns ها زیاد شده از dns jumper استفاده کنید الان من با تغییر dns مشکلم یکم کمتر شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه مشکلی نیست. اسم طرح عوض شده.( کمپین تابستان93 )از شماره خط که در عکس مشاهده میکنید حذف شده.

این سرویس که در عکس نشون دادم تغیر نام به (مودم دار- 2Mbps سه گیگ یکساله پیش پرداخت) شده است.
    برای همه طرح ها همین اسم میخوره نگران نباشید دوست عزیز:

خیلی ممنون دوستان خیلی نگران این قضیه بودم، به پشتیبانی هم زنگیدم اونا هم همینو گفتن، یکی از دوستامم که اونم کمپین گرفت، گفت اسم طرح اونم همینطوره ،
    پس
    هیچ مشکلی نیست ، مرسی
    Last edited by تابستانه; 06-08-2014 at 19:37.

14. این کاربر از تابستانه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشکل dns ها زیاد شده از dns jumper استفاده کنید الان من با تغییر dns مشکلم یکم کمتر شده
    اخه تا کی مجبور باشیم خودمونُ اینور و اونور بزنیم ؟ من چند تا کانکشن دارم و هر کدوم یه DNS جدا . ولی مجبورم راندومی هر کدوم رو تست کنم تا یکی به اینترنت منتهی بشه .
    موندم ما که اینقدر بی سر و زبونیم و تو کشور خودمون نمی تونیم حق خودمونُ بگیریم ، چطور می خوایم رودرروی امریکا و بقیه وایسیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •