تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1312 از 1364 اولاول ... 31281212121262130213081309131013111312131313141315131613221362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,111 به 13,120 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقل قول:
    نوشته شده توسط Babak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 سوال جناب بابک :
    سلام سلام رفیق قدیمی
    1-آیا قبول دارید که شخصیت و مدیر محبوبی در P30 نیستید ؟؟؟
    هم آره هم نه . آره به این دلیل که اصولا در ایران کسی که کار کنه محبوب نمیشه . تفکر جامعه ضد مدیرانه . تا جایی که یادمه از ناظم مدرسه - پلیس خیابون - رییس اداره - مبصر کلاس تا رییس جمهور مملکت تو ایران فحش میخورن . منم نسخه مجازی اینا . نه به این دلیل که ملاکی دقیق برای این قضیه وجود نداره . رای گیری یا آمار .
    جدا از اینکه تجربیات روزمره من در انجمن باعث شده چندان سخت گیر بر محبوبیتم نباشم . همه کسانی که من رو سخت گیر میشناسن ( بعضی هاشون همونان که دم به دقیقه رپرت میدن ، میدونین که ؟ ) اگر کسی به خودشون توهین کنه تحمل نمیکنن و از من درخواست برخورد دارن . برخورد میکنی و باز هم سخت گیر خواهی بود در مرامشون . خیلی ها بااز ها گفتن که من این حرف و میزنم میدونم ممکنه بن بشم و فلان . من چند بار نمونه آوردم که کسی بن نشد بخاطر نقد و اعتراض اما داستان برقراره . یعنی قضاوت ها لزوما مبتنی بر واقعیت ها نیستن .
    نکته دیگه مثال امین هست مدیر انجمن فیلم . وقتی مدیر بود جماعت چشم دیدنش رو نداشتن . بعد که رفت از مدیریت همه شدن طرفدار امین . که ای مدیر با لیاقت چرا رفتی وای بر پی سی بی امین . حالا امین برگشته دوباره شده آدم بده قبلی . پس زیاد درباره محبوبیت های یک شبه و نفرت های دو شبه حساس نباشیم بهتره .
    من شرفم رو نفروختم در پی سی . و با شرفم تا بحال کسی رو بی دلیل اخطار ندادم و بن نکردم یا تاپیکی رو حذف نکردم . از سر حب و بغض و هر چیز خارج از وظایف یک مدیر . پس غم ندارم از اینکه کسانی از من بیزار باشن . در ضمن دارم میرم از مدیریت . این باعث میشه تا اگر مدیر خوبی نبودم فرصت به مدیران بهتری داده بشه تا رویه مناسب تری اختیار کنن .
    2-آیا کدورت قدیمی بین شما و کاربری به نام ya30n سبب اخراج این کاربر نبود ؟ ( آخرین کل کل شما هم در تاپیک پرسپولیس بود)
    کدورت اگر بود ایشون به حال نمیرسید حضورش . جدا از اینکه برخلاف ایشون ( بنابر گفته خودشون ) من اصلا کینه ای نیستم .
    تا حالا فکر کردین دلیل این دشمنی با من چیه ؟ ایشون لحن نامناسبی در تاپیک رپ داشتن . اخطار گرفتن . بعد از اون با من در افتادن . به همین خوشمزگی . در حالی که خودشون خیلی رپرت میدادن . یعنی مرگ برای دیگران خوبه . اما کسی نباید به ایشون حرفی بزنه .
    اتفاقا من بخاطر همین مسئله ( کینه ایشون از من ) با ایشون بیشتر صبوری کردم . ایشون به کاربر ها بی احترامی کردن . تهدیدشون کردن . خود من رو تهدید کردن و بی احترامی کردن و من برخوردی نکردم .
    اگر در مورد آخر هم ای دی من تنها بود باز هم برخورد نمیکردم . اما هاپو خطاب کردن دیگر مدیران نه .راستی من معمولا کاربر ها رو از روی آی پی شناسایی نمیکنم . از روی گفتارشون میشنایم
    .

با تشکر از جواب منطقی شما.

یک نکته . بعد از این پست از طرف یکی از آشنایان به دروغ گویی متهم شدم . ( با رپرت دادن به این پست ) من برای تمام مواردی که عرض کردم اتفاق افتاده ( خط 8 و 9 از سوال دوم ) ، پست یا پی ام موجود دارم . هم برای تهدید خودم و کار بر ها و هم برای بی احترامی ها .
    اشاره غیر مستقیم اما مشخص : ( پی ام : ما ها کینمون شتریه - نوشتن در پروفایل کاربر : دور و ور تاپیکی که من توش پست دادم نیاین و ... )

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

یک نکته . بعد از این پست از طرف یکی از آشنایان به دروغ گویی متهم شدم . ( با رپرت دادن به این پست ) من برای تمام مواردی که عرض کردم اتفاق افتاده ( خط 8 و 9 از سوال دوم ) ، پست یا پی ام موجود دارم . هم برای تهدید خودم و کار بر ها و هم برای بی احترامی ها .
    اشاره غیر مستقیم اما مشخص : ( پی ام : ما ها کینمون شتریه - نوشتن در پروفایل کاربر : دور و ور تاپیکی که من توش پست دادم نیاین و ... )
    اواخر که دیگه ایشون به کنایه بسنده نمیکردند من خودم هم شخصا مورد لطفشون قرار گرفتم در پروفایلم گرچه اینهایی که من میگم دلیل هیچ کدوم از اخطارهاشون یا بنشون نبود و همیشه اعتراض من حد اکثر به یک تذکر خیلی مهربونانه ختم میشد ( مدارک مستند در پروفایلها موجوده ) حتی مواردی هم جو سازی مستقیم در تاپیک ها علیه من یا کل مدیریت بود که یکم مساله فراتر از یه پیغام خصوصی یا پروفایلیه که باز هم به همون تذکرهای دوستانه ختم شد و موجب تعجب من .. حالا نمیدونم چطوریه انقدر طرفدار پیدا کرده ! گرچه شخصیت خودشون رو با تاپیکهایی توهین آمیز با یوزر جدید نشون دادند و جای شکی باقی نمیمونه ..

3. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

باسلام

1) آخرین باری که توپ خندیدید کی بود و واسه ی چی ؟
    2) آخرین باری که توپ گریه کردید کی بود و واسه ی چی ؟
    3) دلیل انتخاب آواتارتون ؟
    4) غذای مورد علاقه تون ؟
    5) از چه غذایی بدتون میاد ؟
    6) بچه درس خون بودید ؟
    7) دوس دارید جشن تولد چی هدیه بدن بهتون ؟
    8) مدل گوشیتون ؟
    9) ورزش می کنید ؟ چی ؟
    10) نظرتون در مورد رئیس جمهورمون ! ؟

ببخشید اگه زیاد شد

MER 29+1

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

سلام خدمت بابك جان
    ميريم سراع سوال ها
    1-معمولا در طول روز چند ساعت ميخوابيد؟
    2-معمولا وقت استراحت چيكار ميكنيد؟
    3-معمولا چند بار در سال به مسافرت ميرويد؟
    4-مشخصات سيستمتون چيه ؟
    5- چه سبك بازي هايي دوست داريد؟
    6-از چه بازي خوشتون مياد؟
    ادامه دارد...
    اقا بابك ببخشيد اگر زياد سوال پرسيدم ،تا بعد خداحافظ

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    فقط 4 تا سوال کوچولو دارم تا وقتتو هم نگیرم

1-منو که قاعدتا نباید بشناسید درسته؟؟
    2-دوست داشتید کدوم انجمن فعال تر از الانش بود؟؟
    3-چه سوالی بود که دوست داشتید ازتون اینجا بپرسن ولی تا حالا نپرسیدن(خوب فکر کنید ها)؟؟
    4-کار routine داری که هر روز انجام بدی و دوست داشته باشی فردا دیگه انجامش ندی؟؟

موفق باشی
    Last edited by ORIGINAL; 14-09-2008 at 08:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ،

این امضاهاروکه یادتونه ، امضای پرسپولیس که موجب بن شدن یکی از کاربرا شد ، که نه بی احترامی بود و نه ... اما با این وجود برای شما تغییرش داد ، ولی بازم متاسفانه ایراد گرفتید و گفتید کلا این کار اشتباهه ، در صورتی که هیچ ایرادی نداشت و تو سه تا پست به صورت واضح یا با کنایه گفتید که دسترسی اون کاربر به این تالار بسته میشه ، ولی ییهو بن شد بدون اخطار !!!!

ازتون نمیپرسم که " به نظرتون کارتون اشتباه بوده یا نه ؟ " چون جوابش از قبل معلومه فقط میخوام بدونم بهتر نیست مدیریت و کنترل بعضی از انجمن هارو ( مخصوصا قسمت ورزشی ) به کاربرای دیگه بسپرید و به خودتون استراحت بدین و مارو.... ؟
    -
    خلاصه و ساده گفتم و وارد جزییات نشدم ، تا مثل دیگر دوستان که از میونمون رفتن مورد توجه و عنایت شما نشم
    Last edited by e.khafan!; 14-09-2008 at 17:34.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Center Of Iran

پيش فرض

ازتون نمیپرسم که " به نظرتون کارتون اشتباه بوده یا نه ؟ " چون جوابش از قبل معلومه فقط میخوام بدونم بهتر نیست مدیریت و کنترل بعضی از انجمن هارو ( مخصوصا قسمت ورزشی ) به کاربرای دیگه بسپرید و به خودتون استراحت بدین و مارو.... ؟
    -
    خلاصه و ساده گفتم و وارد جزییات نشدم ، تا مثل دیگر دوستان که از میونمون رفتن موجب توجه و عنایت شما نشم

من برای شما خبر خوشی دارم!:
    در آستانه بازنشستگی
    ======
    سلام بابک خان..

-:- چه درجه ای از مدیرها میتونن بفهمن آخرین باری که یک کاربر اینویز از سایت بازدید کرده کی بوده؟

اختیارها
    نقل قول پست قبلي در اين پست ؟
    -:- چرا هیچموقع فعال نیست؟ / یـا / چطور میشه فعالش کرد؟

ممنون..

سربلند باشی
    Last edited by TEC; 14-09-2008 at 16:40.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام.خوبی شما؟
    سلام سلام مرسی
    یه راست میرم سر اصل مطلب
    نظری راجع به من نداری که نه؟
    نه . خیلی تو بعضی تاپیک ها میبینمت . نمیدونم چرا
    تا حالا شده بخوای منو بن بکنی؟
    بن نه . اما یادمه خواستم بهت اخطار بدم
    چه فکری میکنی وقتی میبینی توی کلیه تاپیکای جنجالی دینی که میرن ترش یه پای ثابتش من هستم؟
    آها همین بود
    خودت تاپیکای جنجالی که میفرستی ترش میخونی بعد از ترشیدن یا قفل کردن؟

کامل
    تا حالا شده یه پستی رو بخونی بعد آرزو بکنی صاحبش دم دستت بود تا حسابی از خجالتش درمیومدی؟
    نه
    چرا مدیرای انجمنا در غیاب مدیرای ارشد در مواقعی مثل شلوغ کاری حق دخالت ندارن و همه باید منتظر بشن تا شما یا ادمین بیاد و قضیه رو حل بکنه؟
    توی یک سیستم اگه چارت سازمانی نباشه و سلسله مراتب وجود نداشته باشه سیستم نابود میشه . انگار ما تو مملکت 100 تا رییس جمهور داشته باشیم چون همشون خوبن . هر کسی بنابر وظایفش دسترسی هایی داره . خود من خیلی وقتا باید منتظر بمونم تا ادمین ها بیان و مشکل رو حل کنن .
    درسته که مدیرای سبزرنگ حتی نمیتونن به ترش بفرستن تاپیکارو؟
    اصلا درست نیست . یعنی اینهمه تاپیک رو فقط ارشد ها میفرستن ترش ؟
    نظرت درباره تاپیک تریبال وارز چیه؟
    حاشیه اش زیاده
    چرا چند روز پیش قفل شد؟
    برای اینکه محیطش آروم بشه . این یکی از روش های منه وقتی میبینم تاپیکی از کنترل در اومده کوتاه قفلش میکنم تا آب ها از آسیاب بیوفته و همه آروم بشن .
    چرا اکثر کسایی که بن میشن توی تاپیک مخصوص علتش نوشته نمیشه؟
    اکثر کسانی که بن میشن نوشته میشه توسط من . مگر اینکه آی دی چندان شناس نباشه ( من بیام یه کاربر رو که 2 تا ÷ست داده فقط برای تبلیغ زیر مجموعه اش برای فروش موبایل رو بنویسم تو اون تاپیک ؟ ) یا اینکه آی دی دوم باشه .
    کاربر p30khol رو یادت میاد؟دربارش بهت پخ هم زدم.فکر میکردم سر اون قضیه بن بشم چون خیلیا بهم پخ زدن که برو پیاماتو ویرایش کن وگرنه بن میشی ولی نشدم
    نه یادم نمیاد
    توصیه خاصی برام نداری؟
    انقدر تو این تاپیک های دردسری نرو .
    در آخر موفق باشی
    یو تو

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اقا بابک میخواستم بدونم که چرا تاپیک استقلال یا پرسپولیس رو بستی قرار بود در اون تاپیک هیچ کس نظر نده فقط رای بدند و همین طوری بی احترامی به کسی نمیشد یا حرف های نامربوط به هم نمیزدند.؟؟

سلام
    کاش اینجور سوال ها رو نیارین تو صندلی داغ . وگرنه من باید دونه دونه به اینکه هر تاپیکی چرا ترش شده یا چرا اخطار گرفته کسی و غیره جواب بدم . 10000 صفحه هم کمه برای این کار .
    اما جواب :
    ببخشید که انقدر صریح میگم . شما جوری میگی قرار بود انگار ملت نشستن که شما یه قراری بزاری اونا هم بگن چشم ؟ ادمین سایت چند تا قرار گذاشته به اسم قوانین . چند نفر توجه میکنن ؟ که اگه میکردن ما اینهمه اخطاری و اخراجی و ترشی نداشتیم . تاپیک شما صد در صد به کل کل اونهم از نوع تندش کشیده میشد . باید در جایی که قطعا مطمئنم نتیجه چی میشه بشینم و بزارم که جماعت تحریک شن و حرف هایی به هم بزنن که عاقبتش چند تا بن بده بیرون ؟
    کسی به رای دادن صرف اکتفا نمیکرد . مطمئن .

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به به ! سلام بر حاج آقا!
    سلام علیکم
    1. مکه رفتی؟
    نه
    2.چند ساله ازدواج کردی
    خاک بسرم . منفی چند ماه . یعنی چند ماه دیگه ایشالا
    3.قبلا" روی صندلی داغ نشستی؟
    یه دفعه . زمانی که مدیر انجمن موسیقی بودم .
    4.آخرین جوک خنده دار را که شنیدی چی بود؟
    یادم نیست
    5.تحصیلات؟
    دیپلم
    6.چند بار با من برخورد داشتی (به غیر از پروفایل)
    چند دفعه ( آخر جواب بود )
    7.z.z هستی یا نه
    نمیدونم چیه . به همسرم شدید احترام میزارم .
    8. فرزند داری؟ دختر یا پسر؟ چند سالشه
    خاک به سرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •