[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Babak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.2 سوال جناب بابک :
سلام سلام رفیق قدیمی
1-آیا قبول دارید که شخصیت و مدیر محبوبی در P30 نیستید ؟؟؟
هم آره هم نه . آره به این دلیل که اصولا در ایران کسی که کار کنه محبوب نمیشه . تفکر جامعه ضد مدیرانه . تا جایی که یادمه از ناظم مدرسه - پلیس خیابون - رییس اداره - مبصر کلاس تا رییس جمهور مملکت تو ایران فحش میخورن . منم نسخه مجازی اینا . نه به این دلیل که ملاکی دقیق برای این قضیه وجود نداره . رای گیری یا آمار .
جدا از اینکه تجربیات روزمره من در انجمن باعث شده چندان سخت گیر بر محبوبیتم نباشم . همه کسانی که من رو سخت گیر میشناسن ( بعضی هاشون همونان که دم به دقیقه رپرت میدن ، میدونین که ؟ ) اگر کسی به خودشون توهین کنه تحمل نمیکنن و از من درخواست برخورد دارن . برخورد میکنی و باز هم سخت گیر خواهی بود در مرامشون . خیلی ها بااز ها گفتن که من این حرف و میزنم میدونم ممکنه بن بشم و فلان . من چند بار نمونه آوردم که کسی بن نشد بخاطر نقد و اعتراض اما داستان برقراره . یعنی قضاوت ها لزوما مبتنی بر واقعیت ها نیستن .
نکته دیگه مثال امین هست مدیر انجمن فیلم . وقتی مدیر بود جماعت چشم دیدنش رو نداشتن . بعد که رفت از مدیریت همه شدن طرفدار امین . که ای مدیر با لیاقت چرا رفتی وای بر پی سی بی امین . حالا امین برگشته دوباره شده آدم بده قبلی . پس زیاد درباره محبوبیت های یک شبه و نفرت های دو شبه حساس نباشیم بهتره .
من شرفم رو نفروختم در پی سی . و با شرفم تا بحال کسی رو بی دلیل اخطار ندادم و بن نکردم یا تاپیکی رو حذف نکردم . از سر حب و بغض و هر چیز خارج از وظایف یک مدیر . پس غم ندارم از اینکه کسانی از من بیزار باشن . در ضمن دارم میرم از مدیریت . این باعث میشه تا اگر مدیر خوبی نبودم فرصت به مدیران بهتری داده بشه تا رویه مناسب تری اختیار کنن .
2-آیا کدورت قدیمی بین شما و کاربری به نام ya30n سبب اخراج این کاربر نبود ؟ ( آخرین کل کل شما هم در تاپیک پرسپولیس بود)
کدورت اگر بود ایشون به حال نمیرسید حضورش . جدا از اینکه برخلاف ایشون ( بنابر گفته خودشون ) من اصلا کینه ای نیستم .
تا حالا فکر کردین دلیل این دشمنی با من چیه ؟ ایشون لحن نامناسبی در تاپیک رپ داشتن . اخطار گرفتن . بعد از اون با من در افتادن . به همین خوشمزگی . در حالی که خودشون خیلی رپرت میدادن . یعنی مرگ برای دیگران خوبه . اما کسی نباید به ایشون حرفی بزنه .
اتفاقا من بخاطر همین مسئله ( کینه ایشون از من ) با ایشون بیشتر صبوری کردم . ایشون به کاربر ها بی احترامی کردن . تهدیدشون کردن . خود من رو تهدید کردن و بی احترامی کردن و من برخوردی نکردم .
اگر در مورد آخر هم ای دی من تنها بود باز هم برخورد نمیکردم . اما هاپو خطاب کردن دیگر مدیران نه .راستی من معمولا کاربر ها رو از روی آی پی شناسایی نمیکنم . از روی گفتارشون میشنایم
با تشکر از جواب منطقی شما.
یک نکته . بعد از این پست از طرف یکی از آشنایان به دروغ گویی متهم شدم . ( با رپرت دادن به این پست ) من برای تمام مواردی که عرض کردم اتفاق افتاده ( خط 8 و 9 از سوال دوم ) ، پست یا پی ام موجود دارم . هم برای تهدید خودم و کار بر ها و هم برای بی احترامی ها .
اشاره غیر مستقیم اما مشخص : ( پی ام : ما ها کینمون شتریه - نوشتن در پروفایل کاربر : دور و ور تاپیکی که من توش پست دادم نیاین و ... )