استقلال تهران -3- -1- ابومسلم
پس از تمرين امروز
قلعه نويي: به حجازي تحت هر شرايطي احترام ميگذارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: حجازي از پيشكسوتان بزرگ استقلال است و تحت هر شرايطي به او احترام ميگذارم.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از تمرين امروز صبح استقلال درباره تحليل خود از بازي هاي دور رفت و جايگاه ابتدايي استقلال در شروع فصل اظهار داشت: همين طور كه اكنون ميگويم شرايط استقلال خوب است؛ اما هنوز هم اين تيم را ايده آل خود نميدانم و زماني اين اتفاق ميافتد كه در صدر جدول قرار گرفته و قهرمان باشيم.
وي افزود: سعي كرديم در نگرش بازيكنان تغيير ايجاد كنيم. فكر ميكرديم با قهرماني در جام حذفي اين اتفاق رخ ميدهد؛ اما وقتي وارد مسابقات ليگ برتر شديم اين پيش بيني ما درست از آب در نيامد و بازيكنان همچنان نگرش فصل گذشته را داشتند.
سرمربي آبي پوشان با بيان اينكه پرسپوليس با وجود قهرماني در فصل گذشته امسال دچار مشكل شده است، اضافه كرد: تيم سيزدهم جدول را در اختيار گرفته و با اين امكانات كه به گفته آقاي مصطفوي يك دهم امكانات تيم هاي ديگر نيست تيم همدلي را روانه مسابقات كرديم. گام به گام رو به پيشرفت هستيم تا با صلابت هميشگي استقلال در مسابقات حاضر شويم.
قلعه نويي در پاسخ به اين سوال كه چگونه در زمان قرار داشتن استقلال در رده 17 جدول روحيه خود را از دست نداده بود، گفت: اگر به مصاحبه هاي بعد از بازي با صبا دقت كرده باشيد، هميشه گفته بودم استقلال پتانسيل صدرنشيني را دارد و جايگاه اين تيم پائين جدول نيست. استقلال در حال حاضر يكي از تيم هاي خوب ليگ است، كما اينكه ما دو بازيكن اصلي خود را نيز در اختيار نداريم.
وي درباره بازي فردا مقابل ابومسلم عنوان كرد: اين تيم هميشه ابومسلم است. تيمي ريشه دار كه طرفداران خوبي دارد و امسال به لحاظ بازيكن دچار تغيير و تحول شده است. به آنها احترام ميگذاريم و معتقدم يكي از سخت ترين بازي ها را پيش رو داريم. بازيكنان را توجيه كردم كه ديگر حق اشتباه ندارند و بايد بازي هجومي را انجام دهند.
قلعه نويي درباره اينكه عده اي قصد دارند با طرح بعضي سوالات وي را مقابل ناصر حجازي قرار دهند، گفت: نميدانم چه اتفاقي افتاده؛ اما اگر بحث نقل و انتقالات است اين مسئله را مطرح ميكنم كه با توجه به قانون جديد سازمان ليگ بعضي از باشگاه ها براي به خدمت گرفتن بعضي از بازيكنان ما با من تماس گرفتند و ما هم همين طور. پس كسي نبايد از اين مسئله ناراحت شود چون قانوني مذاكره ميكنيم.
سرمربي استقلال ادامه داد: باز هم ميگويم حجازي از پيشكسوتان بزرگ استقلال است و زحمات زيادي براي اين تيم كشيده است. او چه در اين تيم باشد و چه نباشد جزو خانواده استقلال است و تحت هر شرايطي به وي احترام مي گذارم.
اين مربي در باره كادر فني جديد ابومسلم اظهار داشت: اين موضوع در حيطه من نيست و به مديريت باشگاه ابومسلم بستگي دارد؛ اما امير حسين پيرواني مربي خوبي است كه خود من قصد داشتم اول فصل او را به كادر خود اضافه كنم. او ميخواست روي نيمكت بنشيند و به همين دليل ما نتوانستيم با يكديگر همكاري كنيم.
قلعه نويي در جواب به اين پرسش كه قصد به خدمت گرفتن رضا عنايتي را دارند يا خير، گفت: من بايد با رضا صحبت كنم؛ اما او اگر تحت هر شرايطي تمايل به بازگشت داشته باشد او را ميخواهيم. باز هم تاكيد ميكنم در خطوط هافبك و فوروارد نياز به تقويت داريم.
مربي استقلال همچنين اضافه كرد: فهرست مازاد نداريم؛ اما اگر يكي مثل بيك زاده پيشنهادي داشته باشد به او ميگويم مذاكره كند.
سرمربي آبي پوشان در ادامه صحبت هاي خود در ارتباط با انتقادهايي كه به روزنامه هاي ورزشي ميشود، عنوان كرد: قلم يك مسئله ارزشي بوده و در قرآن هم از آن ياد شده است. وقتي خبرنگاري مطلبي مينويسد 20 ميليون نفر آن را ميخوانند. يكي از اهداف رسانه ها رسالت قلم است. مطبوعات بايد اخبار را بهتر و بدون تنش منعكس كنند.
وي افزود: قبول دارم در مطبوعات امكانات كم و دستمزدها بسيار ناچيز است. مشكلات كاغذ هم وجود دارد؛ ولي اين مهم است كه آنها بستر سازي سالمي انجام دهند.
قلعه نويي در پاسخ به اين انتقاد كه چرا وي با حضور خبرنگاران همراه تيم به شهرستان ها يا خارج از ايران مخالف است، گفت: به عنوان مسئول كادر فني نام 31 نفر را به باشگاه تحويل ميدهم. مديريت در ساير موارد تصميم ميگيرد و بنده هيچ دخالتي در اين زمينه ندارم.
زدن 5 گل به خاطر قدرت استقلال بود نه ضعف پيام
بيگ زاده: تا پايان قراردادم با استقلال خواهم بود
هافبك تيم استقلال تهران با اشاره به ديدار تيمش برابر پيام خراسان گفت: با وجود اينكه بازي سختي را پشت سر گذاشتيم اما توانستيم با نهايت استفاده از موقعيت ها قدرت تيم خود را به حريف ديكته كنيم.
هاشم بيگ زاده در گفت و گو با ايلنا، افزود: ضمن زدن گل هاي زياد توانستيم سه امتياز ديگر به جمع امتيازات خود اضافه و تا در رده دوم جدول بالا برويم. در اين بين وقتي خوشحالي هواداران كه به ورزشگاه آمده بودند را مي بينم خداي خود را شكر مي كنم.
وي ادامه داد: من پس از مدت ها در تركيب اصلي قرار مي گرفتم. خوشبختانه تا حدود بسياري توانستم انتظارات كادر فني را برآورده كنم و بازي قابل قبولي را از خود به نمايش بگذارم. مي توانم بگويم از بازي خودم در اين مسابقه راضي هستم. اميدوارم در مسابقات آينده نيز فرصت بازي به من داده شود تا توانايي هايم را نشان دهم.
هافبك تيم استقلال تهران اضافه كرد: زدن پنج گل به تيم پيام نشان دهنده ضعف اين تيم نيست بلكه اين تيم استقلال بود كه با قدرت خود توانست به پنج گل دست يابد. بازيكنان با جان و دل يك بازي خيلي خوب برابر اين تيم انجام دادند. ضمن اينكه تيم پيام اگر ضعيف بود در رويارويي با ساير تيم هاي ليگ برتر هم پنج گل مي خورد، پس نشان مي دهد تيم استقلال كه مدعي اول قهرماني است از چه قدرت بالايي برخوردار است.
بيگ زاده در مورد شايعات اخير مبني بر جدايياش از تيم استقلال گفت: هيچ صحبتي در خصوص جداييام مطرح نيست، من هم تا پايان قراردادم در استقلال خواهم ماند. چرا كه استقلال تيم بزرگي است و فقط همان طور كه گفتم اميدوارم با تلاش بيشتر بتوانم در ادامه مسابقات ليگ برتر حق خود را در اين تيم بگيرم.
قلعه نويى خواستار پاداش نايب قهرمانى نيم فصل شد
امير قلعه نويى سرمربى استقلال توانست تيمش را در پايان نيم فصل رقابت هاى ليگ برتر به مقام نايب قهرمانى برساند. طبق شنيده هاى ما سرمربى آبى پوشان طى تماسى از واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال خواست پاداش نايب قهرمانى نيم فصل بازيكنان را پرداخت كند تا آنها با روحيه بيشترى در ادامه رقابت هاى ليگ برتر به مصاف حريفان خود بروند.
جريمه قلعه نويى امروز پرداخت مى شود
امير قلعه نويى سرمربى استقلال از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال به پرداخت مبلغ ۵۰۰ هزار تومان جريمه نقدى محكوم شد. طبق شنيده هاى ما قرار است امروز اين پول از سوى باشگاه استقلال به حساب اين كميته ريخته شود تا قلعه نويى بتواند اين تيم را در ديدار فردا مقابل ابومسلم در مشهد همراهى كند.گفتنى است اگر اين پول به حساب فدراسيون فوتبال ريخته نشود قلعه نويى نمى تواند در نيمكت آبى پوشان بنشيند.
در گفت و گو با فارس
پيرواني: قلعهنويي براي اجراي تاكتيكهاي مختلف دغدغه ندارد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: قلعه نويي براي اجراي تاكتيك هاي مختلف دغدغه ندارد و ما هم به دنبال ارائه يك بازي قابل قبول هستيم.
اميرحسين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ابتدا قرار بود ناصر حجازي سرمربي ابومسلم شود و از من خواست كه در كنارش باشم و من هم با كمال افتخار اين پيشنهاد را پذيرفتم تا در خدمتش باشم؛ اما در ادامه به دليل مشكلات شخصي و مشغله كاري از حضور در ابومسلم عذر خواهي كرد و من هم قصد جدايي از اين تيم را داشتم؛ اما حجازي مرا به عنوان سرمربي تيم به مسئولان باشگاه پيشنهاد داد.
وي افزود: گفتم فقط در صورتي اين سمت را مي پذيرم كه ايشان با باشگاه همكاري كند و به فعاليت خود ادامه دهد و قرار شد با ابومسلم همكاري داشته باشد؛ اما نه از نوع نزديك آن زيرا با شبكه دوبي اسپورت قرارداد همكاري دارد.
سرمربي تيم ابومسلم در خصوص سمت حجازي در باشگاه ابومسلم گفت: وي به عنوان استاد بنده در باشگاه حضور دارد و در تصميم گيري هاي كلان در حوزه فوتبال صاحب نظر است.
پيرواني در مورد اين كه حجازي در ديدار با استقلال در مشهد حاضر خواهد بود يا نه، گفت: اميدوارم ايشان را در ورزشگاه ببينم؛ اما اگر در اين ديدار هم به دليل مشغله كاري به مشهد نيامد، از مسابقه بعدي حتما در ورزشگاه حاضر خواهد بود.
سرمربي ابومسلم در مورد رويارويي با استقال تهران گفت: اين تيم بسيار پر مهره و خوب است و از سرمربي خوبي هم بهره مي برد كه دغدغه اي براي اجراي تاكتيك هاي مختلف ندارد، زيرا ابزار لازم را در اختيار دارد و اين تيم روند رو به رشدي داشته است و هم اكنون به در مكان دوم جدول قرار دارد؛ اما نبايد توانايي هاي ابومسلم را ناديده بگيريم.
وي ادامه داد:با راهنمايي هايي كه از حجازي مي گيرم، قول مي دهم ابومسلم روز يكشنبه فوتبالي در خور نام اين تيم ارائه دهد. از شكست قطعي هيچ حريفي حرف نمي زنم بلكه به دنبال ارائه يك فوتبال قابل قبول هستيم.
در گفت و گو با فارس
نوروزي: جباري از 10 روز ديگر عصا را كنار ميگذارد
خبرگزاري فارس: فيزيوتراپ تيم فوتبال استقلال گفت: مجتبي جباري ميتواند از 10 روز ديگر بدون عصا در تمرين شركت كند.
امين نوروزي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره آخرين وضعيت مجتبي جباري اظهار داشت: او مشغول فيزيوتراپي است. فعلا با عصا حركت مي كند؛ اما از 10 روز ديگر مي تواند در زمين، تمرينات اختصاصي خود را شروع كند.
پيش از اين گفته شده بود اين بازيكن از هفته نوزدهم ليگ برتر مي تواند براي استقلال به ميدان برود.
وي در مورد وضعيت اميد روانخواه عنوان كرد: اين بازيكن اكنون تمرين سبك را آغاز كرده و روند خوبي هم داشته است. او از يك ماه و 10 روز ديگر مي تواند در محل تمرين حاضر شود. البته با بازگشت به تمرين، بايد به صورت انفرادي كار كند.
علیزاده تهدید به جدایی از استقلال کرد
علی علیزاده مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران اظهار داشت چنانچه نیمکت نشینی وی ادامه یابد از این تیم جدا خواهد شد.
به گزارش شبکه خبر ، علیزاده که به خاطر پرتاب بلند اوت مشهور است اعلام کرد اگرچه یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارد اما چنانچه مربیان و مسوولان این تیم اجازه دهند وی مایل است در نیم فصل از استقلال جدا شده و به تیم دیگری ملحق شود.
وی با اشاره به اینکه اعتراضی به عملکرد مربیان تیم نداشته و و به انتخاب آنها احترام می گذارد افزود : تیم با ترکیب فعلی خوب
نتیجه می گیرد و غیر منطقی است كه انتظار داشته باشیم كادرفنی به خاطر چند بازیكن نیمكت نشین دست به تغییر تركیب فعلی بزند اما شرایط حرفه ای ایجاب می کند من نیز به دنبال شرایطی برای بازی کردن باشم و به همین دلیل قصد دارم از این تیم جدا شوم.
علیزاده اضافه کرد : در حال حاضر چهار تیم لیگ برتری خواهان وی هستند
برو به جهنم.... فکر کرده کیه.
ولی این شایعه ای بیش نیست.
تازه اونی که می خواستیم شده.حالا بدیمش بره.الشباب به دنبال برهانى؟
هفته گذشته نوشتيم كه گلزنى هاى مداوم آرش برهانى باعث شده واسطه هاى تيم هاى عربى به دنبال جذب وى باشند. ظاهراً اين مسأله با تداوم عملكرد مطلوب برهانى حالت جدى ترى به خود گرفته و بعيد نيست اين بازيكن با ارئه يك پيشنهاد خوب از سوى اماراتى ها وسوسه شود. در همين ارتباط ظهر پنجشنبه يكى از ايرانيان فوتبالدوست مقيم امارات كه اتفاقاً رابطه خوبى هم با برخى باشگاه ها و خبرنگاران اين كشور دارد، خبر مهمى را در اختيارمان گذاشت كه به نوعى تأييد كننده خبر قبلى «ابرار ورزشى» بود. بر اساس اطلاعاتى كه اين متخصص به ما داد، مسئولان باشگاه الشباب امارات به دنبال تقويت خط حمله خود در ليگ حرفه اى اين كشور هستند اما جست وجوى آنها براى جذب يك فوروارد اروپايى و آمريكايى به جايى نرسيده است و به همين خاطر نگاهشان را معطوف به ليگ ايران كرده و اتفاقاً چشمشان آرش برهانى را گرفته است. به همين دليل نوار چند بازى آخر استقلال را در اختيار سرمربى تيم خود قرار داده اند تا در صورت تأييد نهايى وى، زمينه را براى آغاز مذاكرات به صورت جدى فراهم كنند. حتى احتمال دارد مديران الشباب نماينده خود را براى پيگيرى مسأله به تهران بفرستند تا پاى ميز مذاكره با استقلالى ها بنشيند.گفتنى است برهانى اوايل هفته جارى مدعى شده بود تا پايان مرحله گروهى ليگ قهرمانان آسيا راهى هيچ تيمى نمى شود و مى خواهد با درخشش در اين پيكارها مسافر اروپا گردد.
برای فصل بعد هم باید باشه.حیف از دستش بدن.هشدار امنيتى استقلالى ها:
جان واريو را از دسترس دلال ها دور كنيد!
اگر چه سياوش اكبرپور و آرش برهانى در جدال با پيام به معناى واقعى كلمه خوش درخشيدند اما نبايد فراموش كنيم كه يك بازيكن ديگر هم در پيروزى پرگل استقلال نقش مؤثرى ايفا كرد. او كسى نبود غير از فابيو جانواريو هافبك طراح آبى ها كه به خوبى براى مردان خط حمله خلق موقعيت مى كرد. البته جان و اريو چند هفته اى است كه در اوج قرار دارد و انصافاً يكى از مردان برتر استقلال در نيم فصل اول محسوب مى شود به همين خاطر استقلالى ها به نوعى نگران وضعيت وى هستند! اين طور كه ما مطلع شديم؛ مربيان استقلال به مديران باشگاه هشدار داده اند كه مراقب گفت و گوى واسطه ها با جان واريو باشند زيرا كافيست كه يك پيشنهاد وسوسه برانگيز به وى ارائه شود تا تمركز اين بازيكن برهم بخورد و يك مهره خوب در ليگ قهرمانان آسيا از دست برود! جالب اينجاست كه استقلالى ها از همين حالا به دنبال تمديد قرار داد جان واريو هستند تا در صورتى كه جدايى او قطعى شد حداقل از نظر مالى ضرر نكنند.
محمد رضا و علیرضا ممنون بابت اخبار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)