تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1312 از 2014 اولاول ... 3128121212126213021308130913101311131213131314131513161322136214121812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,111 به 13,120 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدال پرسپوليس و سايپا با مربيان جديد
    تيم هاي پرسپوليس تهران و سايپا کرج عصر سه شنبه با مربيان جديد برابر هم صف آرايي خواهند کرد.

به گزارش ايرنا،اين دو تيم درحالي يکبار ديگر با يکديگر روبه رو مي شوند که هر سرمربيان پيشين خود را از دست داده و با مربيان جديد وارد زمين خواهند شد.
    "پير ليت بارسکي" پيش از آغاز ليگ برتر بعد از "‌علي دايي"‌ هدايت تيم صنعتي سايپا را در اردوي ترکيه برعهده گرفت، اما با کسب نتايج ضعيف در ليگ و جام باشگاه هاي آسيا، وداع زودهنگامي از فوتبال ايران داشت.
    اين درحالي است که اکثر کارشناسان داخلي و خارجي حضور "ليت بارسکي" بازيکن سال هاي نه چندان دور فوتبال آلمان را در تيم سايپا به فال نيک گرفته واز او حمايت کرده بودند.
    درپايان هم به درستي مشخص نشد که چرا " ليت بارسکي"‌ که به اعتقاد بسياري از کارشناسان داخلي مي توانست براي مطرح شدن ليگ فوتبال ايران بسيار مثمرثمر باشد به ايران آمد و چرا از سمت خود کناره گيري کرد.
    درطرف ديگر "افشين قطبي" مربي که فصل گذشته پرطرفدارترين تيم داخلي و آسيايي را به مقام قهرماني اين رقابت ها رسانده بود بعد از پشت سرگذاشتن مشکلات و حاشيه هاي بسيار که از سوي ‌دستياران خارجي وي و تعدادي از بازيکنان خارجي تيم ناشي شد مجبوربه استعفا از اين پست و ترک پرسپوليس شد.
    "قطبي" درفصل جاري فوتبال ايران به هيچ وجه نتوانست نتايج فصل گذشته را تکرار و موفق باشد و در نهايت در هفته پانزدهم اين تيم را ترک کرد.
    تعويض مربيان سايپا و پرسپوليس جدي ترين تغييري است که از ابتداي اين فصل براي اين دو تيم بوجود آمده است.
    با اين حال سه شنبه سايپا و پرسپوليس درحالي بايکديگر مصاف خواهند کرد که پرسپوليس به يک ثبات منطقي دست يافته اما تيم سايپا همچنان دچار مشکلات عديده داخلي است.
    پيرواني براي برد تيم سايپا و شکست مايلي کهن مربي سابق خود کار دشواري پيش رو ندارد، اما بايد همچنان منتظر ماند تا ديد که کدام يک از اين دو تيم برنده روز سه شنبه خواهند بود.
    در بازي رفت دو تيم که در آغاز ليگ برتر برگزار شد، پرسپوليس با تنها گل دقيقه 43 پژمان نوري سايپا را شکست داد.
    ديدار دو تيم در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

نوري: به خاطر نيمكت‌نشيني از پرسپوليس جدا مي‌شوم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: جنبه نيمكت نشيني ندارم و ترجيح مي دهم از تيم جدا شوم.

پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در بازي مقابل صنايع طلايي و پيكان جزو بهترين هاي زمين بودم و فكر مي‌كنم نمره قبولي گرفته باشم، چون بازيكني نيستم كه حتي براي يك دقيقه حضور در زمين برنامه نداشته باشم.
    وي افزود: با عشق و علاقه به پرسپوليس آمدم و به خيلي از مسائل پشت كردم. نمي گويم تافته جدا بافته هستم؛ اما همواره براي موفقيت تيم تلاش كرده و براي قهرماني پرسپوليس در فصل گذشته از جان مايه گذاشتم.
    هافبك شمالي پرسپوليس كه در بازي مقابل راه آهن نيمكت نشين شد، ادامه داد: كادر فني معتقد است بايد نيكمت نشين باشم و به آن احترام مي‌گذارم. هر مربي سليقه خودش را دارد؛ ولي نمي توانم 90 دقيقه نيكمت نشين باشم و احساس مي كنم ديگر جايي در پرسپوليس ندارم.
    نوري خاطر نشان كرد: با افشين پيرواني و داريوش مصطفوي صحبت كردم تا در صورت تداوم اين شرايط، از پرسپوليس جدا شوم. مي دانم ديگر جايي در تركيب اصلي ندارم چون معتقدند بازيكنان بهتري نسبت به من در تيم هستند.
    وي با بيان اين مطلب كه جنبه نيمكت نشيني ندارد، گفت: از اين تيم جدا خواهم شد تا بتوانم به فوتبالم كمك كنم. عشق و علاقه هواداران هرگز از دل من خارج نمي‌شود ولي جاي من روي نيمكت نيست و هواداران بايد بدانند من ابتداي فصل پيشنهادهاي خوب بسياري را رد كردم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

پيرواني: اطلاعي از جدايي نوري از پرسپوليس ندارم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ هر بازيكني تا هر وقت دوست دارد، در تيم مي‌ماند و من هم اطلاعي از جدايي نوري ندارم.

افشين پيرواني در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هميشه سايپا مقابل تيم‌هاي بزرگي مثل پرسپوليس، دردسرساز بوده است چون داراي امكانات خوب و بازيكنان باهوشي هستند.
    وي افزود: مايلي كهن مانند ياوري، استاد من بوده است. در نقش بازيكن، سال‌ها در خدمت او بوده‌ام. قرار گرفتن مقابل سرمربي سابقم، برايم سخت است؛ ولي سرمربي پرسپوليس هستم و به فكر گرفتن 3 امتياز حساس براي تيم خودم هستم.
    پيرواني عنوان كرد:‌ ‌گرفتن 3 امتياز آسان نيست. نبايد فريب جايگاه سايپا در جدول را بخوريم. با تعامل بين بازيكنان، سعي كنيم يك روز خوب را مانند چند بازي گذشته سپري كنيم.
    پيرواني يادآور شد: فيلم‌هاي بازي سايپا و تيم خودم را ديده‌ام و ضعف آنها را به خوبي مي‌دانم. اميدوارم بازيكنان پرسپوليس با گوش دادن به حرف‌هاي كادر فني، ضربه‌هاي نهايي را به خوبي وارد كنند.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص نتايج استقلال و صدرنشيني آن، گفت: ارتباطي به ما ندارد كه تيم هاي ديگر چه نتيجه‌اي را كسب مي‌كنند. فقط به فكر موفقيت خودمان و بدست آوردن امتيازها هستيم تا در نيم فصل دوم جواب خيلي‌ حرف‌ها را بدهيم.
    وي با رد خبر رفتن برخي بازيكنان پرسپوليس در نيم فصل، اظهار داشت: به تمام بازيكنانم احتياج دارم. خودم اولين نفري بودم كه با آنها در پرسپوليس تمرين كردم. به هيچ كدام از آنها اجازه رفتن را نمي‌دهم؛ اما بايد تعامل آنها نيز با من فقط براي موفقيت باشد.
    وي افزود: هر بازيكني كه دلش با پرسپوليس است، تا هر وقت دوست دارد در تيم مي‌ماند. اطلاعي از جدايي نوري ندارم و براي ثابت شدن حرف‌هاي او، به مصاحبه‌اش توجه نمي‌كنم؛ بلكه در جلسه‌اي رودررو، با او گفت و گو مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

حقيقي: نمي‌دانم چرا بايد به كميته انضباطي بروم
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دنبال حاشيه‌سازي نيستم؛ اما نمي‌دانم چرا بايد به كميته انضباطي بروم.

عليرضا حقيقي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم كه در يك بازي حساس موفق شدم دروازه پرسپوليس را بسته نگه دارم. راه‌آهن در خط حمله، بسيار سخت‌كوش بود و اين مورد از آمار گلزني آنها در ليگ برتر مشخص شده بود.
    وي افزود: كادر فني از عملكرد من رضايت دارد. برايم مهم همين مورد است؛ ولي مطمئن باشيد در بازي بعدي نيز قصد دارم دروازه را بسته نگه دارم.
    حقيقي عنوان كرد: دنبال حاشيه‌سازي نيستم؛ اما نمي‌دانم چرا بايد به كميته انضباطي بروم و در مورد چه موردي صحبت كنم. البته تابع نظرات فدراسيون هستم و در اين خصوص مشكلي ندارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

isn - رحمان رضايى طى اظهار نظرى گفت: تابع دستورات كادر فنى هستم و به نيمكت نشينى اعتراضى نمى كنم.وى در مورد نيمكت نشينى در ديدار مقابل راه آهن اظهار داشت: تابع تصميمات كادر فنى هستم. هدف من خدمت به پرسپوليس است اما نيمكت نشينى در فوتبال حرفه اى جاى انتقاد ندارد و مطمئن هستم در بازى هاى بعدى مى توانم به پرسپوليس كمك كنم. او ادامه داد: خوشحالم كه پرسپوليس مقابل راه آهن به برترى دست يافت. ضمن اينكه بايد بگويم تيم ما در بازى مقابل راه آهن در خط دفاعى كم اشتباه بود. مدافع سابق تيم ملى خاطرنشان كرد: به دليل فشردگى بازى ها كار سختى را در پيش داريم اما در مدت كوتاهى كه در تمرينات بودم، به چشم خود انگيزه بالاى نفرات براى نتيجه گرفتن در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا را ديدم. رضايى تصريح كرد: با تمام قدرت به كار خود ادامه مى دهم. اگر به من نياز بود در خدمت پرسپوليس خواهم بود، در غير اين صورت روى نيمكت به تشويق بازيكنان خواهم پرداخت و هيچ اعتراضى هم ندارم، چون سرمربى حرف اول و آخر را در يك تيم مى زند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيرواني:خاكپور عضو كادرفني پرسپوليس نمي‌شود

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران - قرار بود روز يكشنبه يكي ديگر از اعضاي كادر فني پرسپوليس معرفي شود اما اين امر انجام نشد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، افشين پيرواني سرمربي پرسپوليس براي جلسه در خصوص برخي از موارد بعد از تمرين امروز اين تيم راهي باشگاه پرسپوليس شد. پيرواني اما پيش از حضور در جلسه در مورد حضور محمد خاكپور در جمع كادر فني پرسپوليس گفت: «خاكپور دوست خوب من است اما ايشان قرار نيست در جمع كادر فني پرسپوليس حضور يابند و در واقع يك مربي جديد به جمع كادر فني تيم ما اضافه خواهند شد.»

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كري‌خواني هواداران پرسپوليس براي مايلي كهن

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران - تمرين پرسپوليس ساعت 11 روز يكشنبه در زمين راه‌آهن آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، تمرين امروز پرسپوليس با حضور تمامي بازيكنان اين تيم و بدون غايب برگزار شد. مهدي واعظي نيز در تمرين پرسپوليس به كارهاي اختصاصي و تمرين بدنسازي پرداخت.
    گرم كردن و انجام كارهاي اختصاصي زيرنظر كماسي، آقاوسط، حمله به دفاع، سانتر از جناحين، ضربه به دروازه و شوتزني در دستور كار بازيكنان پرسپوليس قرار گرفت. هواداران پرسپوليس در اين تمرين به تشويق افشين پيرواني پرداختند و براي سرمربي تيم رقيب كري خواندند. ادموند بزيك نيز در تمرين پرسپوليس حضور يافت و به شدت از جانب هواداران اين تيم تشويق گرديد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پرسپوليس- سايپا،اوج هيجان در آزادي/ پيرواني و مايلي كهن فقط برد مي خواهند/ تاريخچه بازيهاي پرسپوليس- سايپا/ زمان مسابقه

در آخرين بازي از هفته هجدهم (آغاز نيم فصل دوم) دو تيم پرسپوليس و سايپا در حالي به مصاف هم مي روند كه شرايط اين دو تيم نسبت به ابتداي فصل دچار تغييراتي شده است. اين دو تيم در حالي فردا به مصاف هم خواهند رفت كه سرمربيان آنها تغيير يافته. در پرسپوليس افشين پيرواني پس از استعفاي قطبي هدايت اين تيم را برعهده گرفته و در سايپا مايلي كهن چند روزي است سرمربي اين تيم گرديده است. تقابل اين دو مربي كه اين روزها تصميم دارند خيلي چيزها را به اثبات رسانند قطعا ديدني و جذاب خواهد بود. تساوي براي هيچيك از اين مربيان بخصوص پيرواني آنهم در حضور تماشاگران پرشماري كه به ورزشگاه خواهند آمد نمي تواند نتيجه دلچسب و راضي كننده اي باشد. پيرواني كه چند هفته اي است سرمربي پرسپوليس شده تاكنون توانسته تيمش را طي 4 بازي به 3 برد و يك تساوي برساند و تا حدود زيادي نظر هيئت مديره و هواداران فراوان و متعصب اين تيم محبوب پايتخت را جلب نمايد. اما پيرواني بخوبي مي داند كه هنوز هواداران وهيئت مديره و در كل جامعه فوتبال شك و ترديدشان نسبت به تداوم روند موفقيت پيرواني در هدايت تيم بزرگ پرسپوليس برطرف نشده است. فردا بهترين زمان ممكن براي افشين پيرواني جوان خواهد بود تا بيش از پيش شايستگي هايش را به اثبات برساند. او بخوبي مي داند دير يا زود تغييراتي در مديريت باشگاه پرسپوليس بوجود خواهد آمد و اگر مي خواهد همچنان نفر اول هدايت پرسپوليس باشد بايد توان خود را نشان دهد. با توجه به برد استقلال، چنانچه پرسپوليس بخواهد در كورس قهرماني بماند بايد حداكثر امتياز بازيهاي خانگي را از آن خود كند و اين مساله راهم پيرواني بخوبي مي داند و اين بر جذابيت بازي خواهد افزود.

در آنطرف، فردي هدايت سايپا را بعهده گرفته كه تقابل ، درگيري و مسائل حاشيه اي بين او و عضو اصلي هيئت مديره سايپا(علي دايي) طي روزها و ماههاي گذشته، نقل محافل ورزشي و مطبوعات و رسانه ها بوده است. فردا مايلي كهن هم مي آيد تا خود و خيلي چيزها را اثبات كند. شنيده ها حاكي است آوردن مايلي كهن به سايپا از بابت زياده خواهي هاي دايي بوده است. مساله اي كه اعضاي هيئت مديره را جان به لب كرده بود. به هر حال مايلي كهن هم فردا براي اثبات خيلي چيزها مي آيد: اولين بازي سايپا پس از ناكامي هاي متوالي در نيم فصل اول، چنانچه با برد همراه باشد مي تواند خوشايندترين مساله ممكنه براي مايلي كهن باشد. هم اثبات خود به اعضاي هيئت مديره، هم عرض اندام به دايي و همچنين بيان غير مستقيم بسياري ديگر از ناگفته ها. به هر حال مايلي كهن حداقل مي خواهد يك امتياز اين بازي را از آن خود كند و اين بر جذابيت بازي خواهد افزود.

ضمن آنكه بازي پرسپوليس و سايپا هميشه زيبا، تهاجمي و تماشاگر پسند بوده است. به هر حال با اوصافي كه رفت به نظر مي رسد فردا اوج هيجان را در ورزشگاه آزادي شاهد باشيم و تماشاگراني كه حضور پررنگ آنها فردا در ورزشگاه آزادي قابل پيش بيني است شاهد يك بازي زيبا و ديدني باشند مگر آنكه اتفاق خاصي بيفتد و تيمها محتاط و ترسو به بازي بپردازند كه بعيد است.

.................................................. .................................................. .........................

نگاهي آمارگونه به تاريخچه ديدارهاي دو تيم پرسپوليس و سايپا نشان مي دهد كه اين دو تيم تاكنون 27 بار به مصاف هم رفتند كه 13 بار پرسپوليس به برتري رسيده، 2 بار سايپا برنده ميدان شده و 12 بازي با تساوي به پايان رسيده است.
    نخستين ديدار دو تيم در تاريخ 30 بهمن 1371 در چارچوب سوپر جام باشگاههاي تهران برگزار شد كه دو تيم به تساوي يك بر يك رسيدند.
    محمد اژدري براي پرسپوليس و فرامرز ميرزايي در آن ديدار براي سايپا گلزني كردند و قضاوت بازي بر عهده منوچهر ايلدرم بود.

نگاهي به تاريخچه كامل بازيهاي پرسپوليس و سايپا:
    رديف/ سال/ عنوان / نتيجه / گلزن
    1 1371 سوپر جام تهران 1 – 1 اژدري
    2 1372 رفت جام سوم آزادگان 1 – 3 (سايپا) شيرمحمدي
    3 1372 برگشت جام سوم آزادگان 0 – 0
    4 1374 رفت جام پنجم آزادگان 1 – 3 (پرسپوليس) براتپوري، محبوب و كلهر
    5 1374 برگشت جام پنجم آزادگان 0 – 1 (پرسپوليس) پيوس
    6 1376 رفت جام هفتم آزادگان 0 – 1 (پرسپوليس) مهدي مهدوي كيا
    7 1377 رفت جام هشتم آزادگان 0 – 1 (پرسپوليس) علي كريمي
    8 1377 برگشت جام هشتم آزادگان 1 – 1 انصاريان
    9 1378 رفت جام نهم آزادگان 1 – 2 (پرسپوليس) امامي فر و استيلي
    10 1378 برگشت جام نهم آزادگان 0 – 0
    11 1379 رفت جام دهم آزادگان 2 – 2 كاويانپور و جباري
    12 1379 برگشت جام دهم آزادگان 2 – 2 خانمحمدي و كريمي
    13 1380 رفت اولين دوره ليگ برتر 1 – 1 انصاريان
    14 1380 برگشت اولين دوره ليگ برتر 2 – 4 (پرسپوليس) انصاريان و اصلانيان (هر كدام 2 گل)
    15 1381 رفت دومين دوره ليگ برتر 1 – 1 انتظاري
    16 1381 برگشت دومين دوره ليگ برتر 1 – 2 (پرسپوليس) انصاريان و برزگر
    17 1382 رفت سومين دوره ليگ برتر 0 – 2 (پرسپوليس) انتظاري و دايي
    18 1382 برگشت سومين دوره ليگ برتر 2 – 3 (سايپا) دايي و باقري
    19 1383 رفت چهارمين دوره ليگ برتر 0 – 1 (پرسپوليس) امامي فر
    20 1383 برگشت چهارمين دوره ليگ برتر 0 – 1 (پرسپوليس) اولادي
    21 1384 رفت پنجمين دوره ليگ برتر 0 – 0
    22 1384 برگشت پنجمين دوره ليگ برتر 2 – 2 انتظاري و كاظميان
    23 1385 رفت ششمين دوره ليگ برتر 2 – 2 فرزانه (مدافع حريف) و بادامكي
    24 1385 برگشت ششمين دوره ليگ برتر 2 – 2 نيكبخت و معدنچي
    25 1386 رفت هفتمين دوره ليگ برتر 0 – 1 (پرسپوليس) خليلي
    26 1386 برگشت هفتمين دوره ليگ برتر 0 – 1 (پرسپوليس) آقايي با دخالت دروازه بان حريف
    27 1387 رفت هشتمين دوره ليگ برتر 0- 1 (پرسپوليس) پژمان نوري

.................................................. .................................................. ......

زمان برگزاري ديدار پرسپوليس- سايپا:

سه شنبه 19/9/1387 راس ساعت 15 (3 بعدازظهر)- ورزشگاه بزرگ آزادي تهران

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پژمان نورى: جنبه نيمكت نشينى ندارم از پرسپوليس جدا مى شوم

تهران IranSport.Net - پژمان نورى هافبك تيم فوتبال پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: جنبه نيمكت نشينى ندارم و ترجيح مى دهم از تيم جدا شوم. وى همچنين اظهار داشت: در بازى مقابل صنايع طلايى و پيكان جزو بهترين هاى زمين بودم و فكر مى كنم نمره قبولى گرفته باشم، چون بازيكنى نيستم كه حتى براى يك دقيقه حضور در زمين برنامه نداشته باشم.او افزود: با عشق و علاقه به پرسپوليس آمدم و به خيلى از مسائل پشت كردم. نمى گويم تافته جدا بافته هستم اما همواره براى موفقيت تيم تلاش كرده و براى قهرمانى پرسپوليس در فصل گذشته از جان مايه گذاشتم.هافبك شمالى پرسپوليس كه در بازى مقابل راه آهن نيمكت نشين شد، ادامه داد: كادر فنى معتقد است بايد نيكمت نشين باشم و به آن احترام مى گذارم. هر مربى سليقه خودش را دارد اما نمى توانم ۹۰ دقيقه نيمكت نشين باشم و احساس مى كنم ديگر جايى در پرسپوليس ندارم. نورى خاطر نشان كرد: با افشين پيروانى و داريوش مصطفوى صحبت كردم تا در صورت تداوم اين شرايط از پرسپوليس جدا شوم. مى دانم ديگر جايى در تركيب اصلى ندارم چون معتقدند بازيكنان بهترى نسبت به من در تيم هستند. وى با بيان اين مطلب كه جنبه نيمكت نشينى ندارد، گفت: از اين تيم جدا خواهم شد تا بتوانم به فوتبالم كمك كنم. عشق و علاقه هواداران هرگز از دل من خارج نمى شود اما جاى من روى نيمكت نيست و هواداران بايد بدانند من ابتداى فصل پيشنهادهاى خوب بسيارى را رد كردم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رحمان رضايى: اعتراضى به نيمكت نشينى در پرسپوليس ندارم

تهران IranSport.Net - رحمان رضايى طى اظهار نظرى گفت: تابع دستورات كادر فنى هستم و به نيمكت نشينى اعتراضى نمى كنم.وى در مورد نيمكت نشينى در ديدار مقابل راه آهن اظهار داشت: تابع تصميمات كادر فنى هستم. هدف من خدمت به پرسپوليس است اما نيمكت نشينى در فوتبال حرفه اى جاى انتقاد ندارد و مطمئن هستم در بازى هاى بعدى مى توانم به پرسپوليس كمك كنم. او ادامه داد: خوشحالم كه پرسپوليس مقابل راه آهن به برترى دست يافت. ضمن اينكه بايد بگويم تيم ما در بازى مقابل راه آهن در خط دفاعى كم اشتباه بود. مدافع سابق تيم ملى خاطرنشان كرد: به دليل فشردگى بازى ها كار سختى را در پيش داريم اما در مدت كوتاهى كه در تمرينات بودم، به چشم خود انگيزه بالاى نفرات براى نتيجه گرفتن در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا را ديدم. رضايى تصريح كرد: با تمام قدرت به كار خود ادامه مى دهم. اگر به من نياز بود در خدمت پرسپوليس خواهم بود، در غير اين صورت روى نيمكت به تشويق بازيكنان خواهم پرداخت و هيچ اعتراضى هم ندارم، چون سرمربى حرف اول و آخر را در يك تيم مى زند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •