دوستان مشکل بنده اگه براتون آشنا نیست پس بگین شما چجوری Grand Theft Auto Episodes From Liberty City رو بازی کردید؟
اول بازی ازتون اکانت windows live میخواد واسه save کردن بازی... شما چه کاری انجام دادین؟؟
دوستان مشکل بنده اگه براتون آشنا نیست پس بگین شما چجوری Grand Theft Auto Episodes From Liberty City رو بازی کردید؟
اول بازی ازتون اکانت windows live میخواد واسه save کردن بازی... شما چه کاری انجام دادین؟؟
شما باید اکانت آفلاین بسازید نه آنلاین!!(توی یکی از سایتهای فارسی همراه با تصویر دیدم گفتم برات بگذارم)
محتوای مخفی: نحوه ساختن پروفایل آفلاین:
Last edited by mehdy.z; 28-05-2011 at 13:02.
جوای من چی شد
شما باید بگذاری تیک use frame skipping باشه!!
ثانیا اگه این کارها جواب نداد اونوقت درایور گرافیکت رو به روز کن ببین بهتر میشه یا نه...
خوب تیک که از اول بود دوستان گفتن تیک رو بردارم
داریور هم آخرین ورژن تست کردم هم قدمیتر که رو سیدی گرافیک بود
مشکل همچنان باقی ست یکی بگه چی کار کنم این سیستم چه مرگشه
هارد چون ideهست که ربطی نداره
جواب مارو کسی نمیده؟
نه به اون ربطی نداره....
با این اوصاف و کارهایی که شما کردی اگه فقط توی این بازیه ممکنه مشکل از خود بازی باشه...ولی اگه بین توی بازیهای دیگه هم پیش میاد باید سخت افزارت رو چک کنی!!
برای crysis که پچ خاصی نیاز نبود!!
نمیدونم شما دقیقا چه پچ و برای چه منظوری نصب کردی ولی از من میشنوی کلا پچ رو پاک کن و ببین بازی چطور اجرا میشه..
سلام
بازی آساسین کرید2من سیو نمی شد همه گفتن باید براش کرک بگیری من براش این کرک:
رو که جنابmehdy.zدر تایپیک درخواست کرک و... بازی ها گذاشته بودن دانلود کردم حالا چه طور باید از این کرک استفاده کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر![]()
سلام :
بازی Call of Duty 6 رو ریختم ... خیلی میره جلو اما وقتی یه جا مرحله تموم میشه میخواد وارد مرحله بعدی بشه
صفحه سیاه میشه و ارور میده
ارورشم میگه فایا iw4sp.exe ایراد داره
چی کار باید بکنم ؟
با ati 5670 512 mb بازی pes رو میتونم فول فریم بازی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)