تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1311 از 2608 اولاول ... 31181112111261130113071308130913101311131213131314131513211361141118112311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,101 به 13,110 از 26071

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سوال دیگه آیا اینترنت مخابرات دانلود رایگان داره ؟شبانه ؟از کی تا کی کلا رایگانه ؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با سلام سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین:
    میزان مصرف اینترنت 128 با 2 مگ فرق میکنه؟ منظورم اینه که مثلا من روزی 10 15 تا سایت دیدن میکردم ماهی هم شاید 40 مگ هم دانلود نمیکرئم با سرعت 128 البته با این وجود آخر ماه حتی 2 گیگم نمیتونم کامل مصرف کنم حالا سرعت دو مگ مخابرات گرفتم ولی تو عرض یه ساعت وبگردی و بدون انلود الان چک کردم دیدم نوشته میزان مصرف تو همین دو ساعته 110 مگ بوده اینجوری باشه که خیلی میشه مصرف
    این چجوریه همون سایتا همون عمکرد و همون تعداد چنجر باز کردن ولی باسرع بیشتر چقدر رو میزان مصرف تاثیر داره مثلا 40 تا پیج تو اون سرعتو با40 تا پیجو با این سرعت دیدن میکنم مصرفش زیاد میشه

چیکار باید کرد که اینجوری نشه و مصرفش کم بشه؟

با تشکر
    حجم صفحات وب و در نتیجه میزان مصرف ربطی به سرعت اینترنت نداره اما خب دو نکته هستش:

• طی یکی دو سال اخیر با فراگیرتر شدن وب 2 حجم صفحات وب هم به شدت افزایش پیدا کرده.... گوگل و یاهو و مایکروسافت و .... الان سایتشون 6 -7 برابر نسبت به دو سال پیش حجیم تر شدن....
    • وقتی سرعت بیشتر باشه صفحات سریعتر لود میشن در نتیجه در اکثر مواقع به طور کامل لود میشن.... وقتی سرعت کمتر باشه خیلی وقتا صفحه رو آدم قبل از اینکه کامل لود بشه میبنده و در نتیجه ترافیک کمتری مصرف میشه.....

به نظر من برای کاهش حجم مصرفی دو تا کار تمیز میشه انجام داد.... بقیه ی روش ها آدم رو عملا بر میگردونه به دوران دایال آپ :

کش بروزر (browser cache) یا همون temporary internet files رو پاک نکنید و ترجیحا حجمش رو هم افزایش بدین طوری که حداقل 1 گیگ فضا برای این کار اختصاص داده شده باشه.
    از ادبلاکر استفاده کنید تا تبلیغات سایتا رو براتون بلاک کنه.... هم کروم و هم فایرفاکس پلاگ-این های خوبی برای این کار داره....

3. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله به نظر منم کاملا خطرناکه ادم باید از ip های یک isp های مطمئن مثلا سرویس شبانه از اسیاتکه یا اقای سینا پارس انلاینه اینجوری خیلی مطمئن تره.
    من میرم از سایتای خارجی اکانت پیدا میکنم همینا که لیستی میزارن و همیشه آپدیت میشن الان چه خطری منو تهدید میکنه؟
    استفاده ام برا بالا بردن سرعت دانلوده
    Last edited by farshad0123; 08-09-2014 at 23:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگر مال ایران باشه خطرناکه تو از کجا می دونی طرف کیه و اطلاعاتت دست کی می افته
    خطرش زیاد فرقی نداره تازه وقتی شما اکانت میخری به مراتب خطرش بیشتره...چون وقتی اکانت میخری طرف از روی پرداختی که انجام دادی یه سری اطلاعات شخصیت رو به دست میاره... تمام کارایی هم که با اون اکانت انجام میدی رو میتونه ریز به ریز ردیابی کنه...

بله به نظر منم کاملا خطرناکه ادم باید از ip های یک isp های مطمئن مثلا سرویس شبانه از اسیاتکه یا اقای سینا پارس انلاینه اینجوری خیلی مطمئن تره.
    اونایی که ای-پی شون مال یه جای مطمئنه فقط معنیش اینه که طرف رفته از یه جایی سرور گرفته که اینترنتش رو از این شرکتا میگیره همین... حتی ممکنه هاست رو مستقیم از این شرکتا نگرفته باشه....

من میرم از سایتای خارجی اکانت پیدا میکنم همینا که لیستی میزارن و همیشه آپدیت میشن الان چه خطری منو تهدید میکنه؟
    استفاده ام برا بالا بردن سرعت دانلوده
    تقریبا هیچی... تازه در واقع از این که بری از یه جا اکانت بخری امن ترم هستش.....

پ.ن: راستی شما وقتی اکانت میگری معمولاً طرف یه نرم افزار چیز- پی-ان کلاینت هم بهت میده که اونم احتمالش هست آلوده باشه و خطرناکه.....
    Last edited by netstat; 08-09-2014 at 23:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مخابرات نت 1 مگ یا 512 نامحدود داره؟
    یا شبانه رایگان
    قیمتشم بگید ممنون میشم

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خطرش زیاد فرقی نداره تازه وقتی شما اکانت میخری به مراتب خطرش بیشتره...چون وقتی اکانت میخری طرف از روی پرداختی که انجام دادی یه سری اطلاعات شخصیت رو به دست میاره... تمام کارایی هم که با اون اکانت انجام میدی رو میتونه ریز به ریز ردیابی کنه...

اونایی که ای-پی شون مال یه جای مطمئنه فقط معنیش اینه که طرف رفته از یه جایی سرور گرفته که اینترنتش رو از این شرکتا میگیره همین... حتی ممکنه هاست رو مستقیم از این شرکتا نگرفته باشه....

تقریبا هیچی... تازه در واقع از این که بری از یه جا اکانت بخری امن ترم هستش.....

پ.ن: راستی شما وقتی اکانت میگری معمولاً طرف یه نرم افزار چیز- پی-ان کلاینت هم بهت میده که اونم احتمالش هست آلوده باشه و خطرناکه.....
    اقا فکر بد به دلت راه ندین همشون خوبن از هر کدومشون میخاین استفاده کنین.ما هم که اصلاعات خاصی رو pc نداریم پسورد facebook شخصی ترینشونه که اونم اگه بخان براشون راحت میدیم دیگه نیاز به دزدی نیست.

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اقا فکر بد به دلت راه ندین همشون خوبن از هر کدومشون میخاین استفاده کنین.ما هم که اصلاعات خاصی رو pc نداریم پسورد facebook شخصی ترینشونه که اونم اگه بخان براشون راحت میدیم دیگه نیاز به دزدی نیست.

آره.... در کل با این حرفت موافقم.... کسایی مثل خانم جنیفر لاورنس باید بترسن...

10. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سرویس من نامحدوده
    در بخش کاربری در قسمت گزارشات وقتی یک تاریخ رو انتخاب میکنم نمایش حجم مصرف شده رو نشون نمیده
    برای شما هم اینجوریه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سرویس من نامحدوده
    در بخش کاربری در قسمت گزارشات وقتی یک تاریخ رو انتخاب میکنم نمایش حجم مصرف شده رو نشون نمیده
    برای شما هم اینجوریه؟
    آره چند روزی هست اینجوری شده.........

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا چند هفته ای هست کیفیت زیر صفره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •