تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1311 از 1805 اولاول ... 311811121112611301130713081309131013111312131313141315132113611411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,101 به 13,110 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که این قدر به مخابرات فوحش میدن در مورد سرویس دهی مخابرات بد میگن میخوام بدونم تا حالا از چه شرکتایی اینترنت گرفتید که بعد به این نتیجه رسیدین مخابرات از همه بد تره.
    خیلی ها فکر میکنن که الان "آسیاتک " بهترین سرویس دهی adsl هست علتش اینه که هیچی نمیدونن و تاحالا از جای دیگه اینترنت نگرفتن.
    من دو سال شاتل داشتم بعد از اینکه روی دانلود های شبانه فیلم درآورد و سرعت ها رو بست مخابرات گرفتم،2 سال هم مخابرات داشتم ولی از قطعی هاش مخصوصا تو چند ماه اخیر واقعا به تنگ اومدم و با اینکه خودم نمایندگی مخابرات رو دارم و هزینه هاش واسم کمتر درمیومد رفتم پرتم رو تخلیه کردم و آسیا تک گرفتم الان دارم افسوس میخورم چرا زودتر این کار رو نکردم،به جرات میتونم بگم تو این 6 ماهی که آسیا تک دارم دو ساعت هم قطع نبوده،سرویسی هم که گرفتم سرعتش 10 مگه 880 گیگ هم دانلود شبانه داره.

2. 2 کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من دو سال شاتل داشتم بعد از اینکه روی دانلود های شبانه فیلم درآورد و سرعت ها رو بست مخابرات گرفتم،2 سال هم مخابرات داشتم ولی از قطعی هاش مخصوصا تو چند ماه اخیر واقعا به تنگ اومدم و با اینکه خودم نمایندگی مخابرات رو دارم و هزینه هاش واسم کمتر درمیومد رفتم پرتم رو تخلیه کردم و آسیا تک گرفتم الان دارم افسوس میخورم چرا زودتر این کار رو نکردم،به جرات میتونم بگم تو این 6 ماهی که آسیا تک دارم دو ساعت هم قطع نبوده،سرویسی هم که گرفتم سرعتش 10 مگه 880 گیگ هم دانلود شبانه داره.
    نظر من هم اینه که اگه مخابرات مشهد، مشترکین کافو نوری رو انحصار نمی کرد هیچکی حاضر نبود بره ازش سرویس بگیره. به جز کیفیت افتضاحش ، اون پنل کاربریش و شرکت بی لیاقت گلدنت که فکر کنم برنامه نویس هاش ترم 1 کاردانی باشن، هر روز یک مشکلی داخلش پیش میومد و از خودم خیلی حجم کم شده بود .

هر موقع هم که شارژ تمام می شد باید دعا می کردی که الان پرداخت اینترنتی درست کار می کنه ، وقتی هم که خرید کامل می شد یک بار دیگه باید دعا می کردی که براشون ثبت بشه ( یک بار این اتفاق افتاد که پرداخت انجام شد اما حجمی اضافه نشد و شاید دو برابر پول حجمی که گرفته بودم هزینه پیگیری کردم اما فایده نداشت )

اشتباه و مشکلات همه جا وجود داره اما در اینترنت مخابرات مشهد به شدت زیاده و چون میدونن خط های ما انحصاری هست و چاره ای جز این نداریم که ازشون بگیریم هیچ تلاشی هم نمی کنن که نظر ما رو جلب کنن ، اتفاقا بر عکس هر روز گزینه ها هم محدود می کنن ( مثلا اینکه برای داشتن دانلود شبانه باید حتما اشتراک یک ساله بگیری)

4. 4 کاربر از X-FeaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

داداش سرویس 10 مگ رو از آسیاتک گرفتی مشخصه که خیلی هم براش پول دادی.هر چقدر هم بیشتر پول بدی مسلما کیفیت بهتر هم میگیری و در مورد این قضیه ربطی هم نداره از چه سرویس دهنده ای بگیری. در ضمن سرعت 10 مگ برای طول روز هست. برای ساعات رایگان شما هم فکر کنم سرعتتون محدود میشه به 2 یا احتمالا 4 مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    در مورد حجم دزدی من برام مدتیه مشکلی پیش اومده که شاید برای دوستان دیگه هم پیش بیاد و خواستم نظر دوستان رو بدونم
    بعضی وقتا برای من پیش میاد که با اونکه هیچ دانلودی ندارم و هیچ صفحه ای هم لود نمیشه ولی تمام پهنای باند من که با نرم افزار dumeter چک میکنم در حال استفاده است و این مشکل بارها برام پیش اومده واتو آپدیت همه برنامه ها رو هم بستم ولی باز هم گاهی این مشکل رو دارم و حتی یکبار حدود 500 مگ از حجم اینترنت من رو گرفت دیروز پسرم میگفت اینها حملات دیداس بهش میگن که آی پی طرف رو گیر میارن و با یک برنامه دائم پهنای باند طرف رو درگیر میکنن میخواستم بدونم آیا این مسئله درسته و آیا برای شما هم پیش اومده و راهکار باید چکار کرد؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    در مورد حجم دزدی من برام مدتیه مشکلی پیش اومده که شاید برای دوستان دیگه هم پیش بیاد و خواستم نظر دوستان رو بدونم
    بعضی وقتا برای من پیش میاد که با اونکه هیچ دانلودی ندارم و هیچ صفحه ای هم لود نمیشه ولی تمام پهنای باند من که با نرم افزار dumeter چک میکنم در حال استفاده است و این مشکل بارها برام پیش اومده واتو آپدیت همه برنامه ها رو هم بستم ولی باز هم گاهی این مشکل رو دارم و حتی یکبار حدود 500 مگ از حجم اینترنت من رو گرفت دیروز پسرم میگفت اینها حملات دیداس بهش میگن که آی پی طرف رو گیر میارن و با یک برنامه دائم پهنای باند طرف رو درگیر میکنن میخواستم بدونم آیا این مسئله درسته و آیا برای شما هم پیش اومده و راهکار باید چکار کرد؟
    آخه مگه بیکارن به یه سیستم عادی که هیچ سودی نداره ddos کنن! هر چی هست زیر سر مخابراته

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    سلام ، وقتی این اتفاق میفته روی DU Meter راست کلیک کنید و گزینه View Network Connections رو بزنید . در اون حالت چک کنید چه Process هایی در حال استفاده از اینترنت هستند؟ ( بعضی وقت ها Process ها یا سرویس هایی در Windows هستند که از پهنای باند استفاده می کنند و نیاز است که غیر فعال بشن
    مانند سرویس Background Intelligent Transfer Service که به BITS معروفه
    )

همچنین اگر از Windows استفاده می کنید می توانید در Run عبارت perfmon.exe /res بزنید تا Resource Manager باز شود. بعدش به تب Network برید و از قسمت Network Activity نگاه کنید که چه Process یی به چه اندازه ای در حال Send یا Recieve است. ( اینطوری میتونید چیزی که از پهنای باند شما استفاده می کنه رو شناسایی کنید و بعد غیر فعالش کنید )

اگر باز هم به جواب قانع کننده ای نرسیدید در این صورت اینکه مشکل از مخابرات هست شکی نیست.
    Last edited by X-FeaR; 06-08-2014 at 11:16.

9. 3 کاربر از X-FeaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

سلام به همه ، من بازی آنلاین انجام می دم و دیگه واقعا خسته شدم از این وضعیت مخابرات مشهد مخصوصا مرکزی که هستم ( فرشچی ) . چون کافو نوری هم هستم فقط میتونم از مخابرات سرویس بگیرم . هیچ موقع نمیتونم مطمئن باشم که اینترنتم درست هست که با خیال راحت بازیمو انجام بدم و همیشه این استرس رو دارم که الان تایم اوت میشه .

امیدوارم که یک فکری به حال این پینگ بد و تایم اوت ها انجام بدن . برای من بعضی وقت ها یهو پینگ میره +450 و بعضی وقت ها +600 و هر کاری هم بکنم پایین نمیاد تا اینکه بعد از چند ساعت خودش باز درست میشه . من نمیدونم پای کسی میره رو سیم که یهو اینطوری میشه یا چی...

حالا هم که مجبور کردن برای داشتن اینترنت شبانه فقط سرویس یک ساله بخرم که دیگه هر کاری دوست داشتن بکنن اما پولشو قبلا گرفته باشن .

عکس هایی که می ذارم وضعیت الانه منه، برای اونایی که قلبشون ضعیفه توصیه نمیشه.

و این هم وضعیت Trace که کاملا مسیر رو میشه فهمید از بس که واضحه .

یعنی شما برین این رو توی فروم یا تالار گفتمان گیم های انلاین hardcore پست بدید فکر کنم برامون کمک های اینترنتی بفرستن
    خانومه داخل Raid پینگشون از 10 به 32 ms رسیده ناراحته و میگه وااااااااااای لگم . 32 MS !!!!!!
    هاهاها شاهد بودی که : p

11. 2 کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ، وقتی این اتفاق میفته روی DU Meter راست کلیک کنید و گزینه View Network Connections رو بزنید . در اون حالت چک کنید چه Process هایی در حال استفاده از اینترنت هستند؟ ( بعضی وقت ها Process ها یا سرویس هایی در Windows هستند که از پهنای باند استفاده می کنند و نیاز است که غیر فعال بشن
    مانند سرویس Background Intelligent Transfer Service که به BITS معروفه
    )

همچنین اگر از Windows استفاده می کنید می توانید در Run عبارت perfmon.exe /res بزنید تا Resource Manager باز شود. بعدش به تب Network برید و از قسمت Network Activity نگاه کنید که چه Process یی به چه اندازه ای در حال Send یا Recieve است. ( اینطوری میتونید چیزی که از پهنای باند شما استفاده می کنه رو شناسایی کنید و بعد غیر فعالش کنید )

اگر باز هم به جواب قانع کننده ای نرسیدید در این صورت اینکه مشکل از مخابرات هست شکی نیست.
    سلام و ممنون بابت پاسخ
    من چند بار چک کردم و فقط تنها برنامه متصل به اینترنت فایرفاکس بود و وقتی اونو میبندم وضعیت درست میشه یکبار هم ویندوز عوض کردم ولی باز هم نشد

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امروز از ساعت 9 صبح که بیدار شدم پینگ به شدت بالائه و پایین هم نمیاد ، برای بقیه هم همینطور هست؟ ( مرکز فرشچی ) چیکار دارن میکنن این اعجوبه ها؟

14. این کاربر از X-FeaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام و ممنون بابت پاسخ
    من چند بار چک کردم و فقط تنها برنامه متصل به اینترنت فایرفاکس بود و وقتی اونو میبندم وضعیت درست میشه یکبار هم ویندوز عوض کردم ولی باز هم نشد
    خب پس مطمئنا یک مشکلی در Firefox وجود داره . پیشنهاد می کنم اگر آپدیت نیست آخرین نسخه موجودش رو دانلود کنید. همچنین میتونید با یک Browser دیگه مثل Chrome تست کنید آیا این مشکل باز هم به وجود میاد یا نه .

همچنین این بار که این حالت پیش اومد از Resource Manager تایید کنید که فقط Firefox در حال استفاده از پهنای باند باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •