من كه مشكل ندارم از صبح تا الان 4 دست بازي كردم حتي بدون اخ
من كه مشكل ندارم از صبح تا الان 4 دست بازي كردم حتي بدون اخ
الان تو گیم استارت همه گیر کردن هیچ کس هم نمیتونه ریکانکت کنه
خوبه یه بار مشکل از ریوت شد.![]()
الان 30 دقیقه گذشته و هنوز کانکت نمیشه . روی ریکانکت کلیک میکنم هیچ عملی نشون نمیده
vas manam injorie
زدن public chat بستن چطوري گروه واسه rank درست كنن با اين كار احمقانشون
گفتن public چت کارایی که باید داشته باشه رو نداره،راستم میگن همه میومدن تبلیغات rp رایگان میدادن spam میدادن و ازین کارا،تازه تا ابد که نبستن گفتن روش کار میکنیم ،در آینده دور دوباره public چت میاد،شما هم تو این فرصت تشریف بیار چت روم iran
------
واسه من آپدیت شد فقط آخرای step دوم برق رفت دوباره که زدم دیدم 400 mg اضافه شده دقیقا مثل دوستان![]()
آخی ... امروز عصر cowgirl از فیلترینگ در اومد. آپدیت شد بالاخره. بی هیچ مشکلی چند دست زدم
اوه اوه این کارما عجب چیزی ؟! وقتی R بزنی بعد Q حتی از نیدل بیشتر AP میزنه به طرف شدیدا متونه به تیم پشتیبانی ساپورت بده
اون E شیلد Speed بالا میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها همین مشکل و داشت با vpn گذاشت درست شد...همون موقع که فیتلر بودآخی ... امروز عصر cowgirl از فیلترینگ در اومد. آپدیت شد بالاخره. بی هیچ مشکلی چند دست زدم
کارما بازی باهاش یکم سخته یه چند تا بازی اسپکت کن یه چند دستم تمرین کن میشه یکی از اولویت هات برا ساپورتاوه اوه این کارما عجب چیزی ؟! وقتی R بزنی بعد Q حتی از نیدل بیشتر AP میزنه به طرف شدیدا متونه به تیم پشتیبانی ساپورت بده
اون E شیلد Speed بالا میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خیلی جلوی چمپای تانکی جواب نمیده جلوی ap ها خوبه
با braum و gragas راحت میشه خاموشش کرد![]()
من خیلی وقت این چمپ داشتم حتی قبل rework بازی میکردم باهاش بعد rework زیاد نرفتم باهاش فکر نمیکردم انقدر OP شده چون تو کمتر بازی دیده بودمنوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست دوم داشتم با Syndra میرفتم یکی کارما اورد جلوم گفتم کارش تمومولی تا اخر بازی پدر من کل تیم درد اورد تیمونم میدیدی واقعا چمپ عالی داشتیم Cho lee varus bliz
اونقدر سخت نیست دیگه در حد Lee sin یا Yashu بیشتر سرعت عمل میخواد
Last edited by Fusi0n; 16-07-2014 at 20:47.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)