+2 ADSL تکنولوژی جدیدتری از ADSL هست که امروز حدود 90% شرکتها دارن استفاده می کنن
اما اون تعرفه هایی که مدنظر شماست همون تعرفه های تصویبی سازمان تنظیم مقرراته که تو لیست همه هست و به صورت اشتراک 1 به 10 هست
یعنی پهنای باندش بین 10 نفر تقسیم میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
+2 ADSL تکنولوژی جدیدتری از ADSL هست که امروز حدود 90% شرکتها دارن استفاده می کنن
اما اون تعرفه هایی که مدنظر شماست همون تعرفه های تصویبی سازمان تنظیم مقرراته که تو لیست همه هست و به صورت اشتراک 1 به 10 هست
یعنی پهنای باندش بین 10 نفر تقسیم میشه
اون فیبر نوری نیست . PCM
رو خط های پی سی ام نمیشه از ADSL استفاده کرد
چرا از وایمکس استفاده نمی کنه ؟؟ من داشتم آشناهایی که این مشکل رو داشتن و الان دارن از وایمکس استفاده می کنن
دوستان مخابرات رشت
یه اعلام وضعیت کنین ببینیم اوضاع چجوریاس ماله من ترکیده سرعت دانلود + پینگ
پینگ 185 هستش سرعت هم اینه ببین .
![]()
اندیشه مرکز 4 محدود
اینجا افتضاحه از صبح
الان وایمکس چه جاهایی رو پوشش میده تو رشت بعد سرعت دانلود و تعرفه هاش چنده
مخابرات به این افراد نمیتونه سرویس adsl بده
بله خودم اونجا تمدید کردم
تایید میشه. فعلا مخابرات وضعش خوبه. چندتا لینک با هم بذاری ، برای همه رو 60 کیلو بایت ثابته و اگه تک لینک ( سرور عالی ) باشه ، تا 180 تا میره.پینگ 185 هستش سرعت هم اینه ببین .
پینگم 150
الان دو الی 3 روزی هست که خدا شکر مشکلی نداره ، البته تا طوفان بعدی
![]()
Last edited by TimeWarp; 12-07-2012 at 17:37.
سلام.خواهشن منو راهنمایی کنید که پشیمون نشم.من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم و با خود چیز پی ان کانکت می شم و سرعتمم عالیه،به خاطر همین اصلا" نیازی به ساکس نیست .حالا می خوام از مخابرات سرویس بگیرم،اما می ترسم مخابرات سرعت چیز پی انش محدود شده باشه و منم مجبور بشم از ساکس استفاده کنم..می خواستم ببینم از این نظر مشکلی وجود داره یا نه؟با تشکر
سلام دوستان من چند روزه سرعت اینترنتم خیلی پایینه .
اندیشه ی سبز
128 نامحدود
منطقه 3
قطعی های مکرر هم اعصاب من رو به هم زده هر 15 دقیقه قطع میشه دلیلش چیه ؟
من 3ساله اندیشه دارم ولی 3 4 ماهه واقعا قطعی ها داره کلافم میکنه بیشتر از قبل شده .
برای شما هم اینطوره ؟
Last edited by pedram9; 12-07-2012 at 21:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)