تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1311 از 1635 اولاول ... 311811121112611301130713081309131013111312131313141315132113611411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,101 به 13,110 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[QUOTE]
    نوشته شده توسط pedram9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دنبال یه دوربین دیجیتال خوب میگردم که تا 350 تومن باشه , عکسش بیشتر واسم مهمه تا فیلمش .

چه چیز های خوبی هست تو این قیمت پیشنهاد بدید ؟؟

[QUOTE]

با کمی افزایش بودجه:
    Fujifilm FinePix F500...375.000
    با 375 تومن فوجی بهتر از کانونه ؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فیلمبرداری FullHd در این کلاسها بیشتر از 30فرم نیست. بهترین حالت هم در 23 فرم هستش که فیلمهای بلوری هم بر
    اساس این استاندارد هستن.بالاترین و بهترین کیفیت از آن استاندار H.264/MPEG-4 AVC هستش که در دربینهای فیلمبرداری
    حرفه ای هم از اون استفاده میشه که با استاندارد اون 23.97fps هستش و یک استاندار کلی برای بلوری و 1080P , 720p
    میباشد. فریم60 یکی از قدیمیترین استاندارهای فیلمبرداری هستش که معمولا سونی و پانوسیک یکی از پرطرفدارترینهای
    اون هستند. پس برای داشتن کیفیت عالی دور استانداردهیا قدمی نباید رفت!!!
    در مورد پیکسلاژ هم قبلا توضیح دادم. باید ابتدا به اندازه سنسور دقت داشت بعد پیکسل. چون اساسا سنسورهای کوچک
    با پیکسل بندی بالا اصلا کارا ظاهر نمیشن. و عکس این موضوع نتیجه بهتری داره! البته پیکسل بالا هم اهمیت داره. ولی در
    مرتبه دوم یا سوم اهمیت.
    در مورد سایر گزینه ها توضیحی لازم نیست. با تمام این تفاسیر مدل زیر رو توصیه میکنم:
    در حال حاضر این مدل بیشترین نزدکی رو با معیارهای شما داره:
    Sony Cybershot HX20...725.000
    البته از استاندردهای قدیمی فیلمبرداری بهره برده که با تنظیمات دستی و کمی حوصله، میشه نتیجه نسبتا مطلوبی رو
    گرفت. اگر چه در نور کم زیاد خوب عمل نمیکنن. ولس سعی کنید تنظیمات فیلمبرداری رو دستی انجام بدین.
    یعنی برای فیلمبرداری، در هر ثانیه تعدادی عکس گرفته شده و به صورت پشت سرهم به فرمت های ویدئویی تبدیل میشن و اگه حالت مثلا 60 فریم بر ثانیه باشه برای هر فریم حساسیت زیادی به کار نمیره و زود پردازش میشه اما اگه 30 فریم باشه عملیات پردازش روی هر فریم نسبت به حالت 60، با دقت و زمان بیشتری انجام میگیره و کیفیت بهتری بدست میاد؟
    چون کیفیت فیلمبرداری برام خیلی مهمه به نظرتون در مورد این دوربین اگه سرعت رو رو 23 فریم برثانیه قرار بدیم کیفیت فیلم گرفته شده خوبتر میشه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

متوجه منظورتون از مشکل ساز بودن،نشدم!!!
    معمولا برای سبکهای عمومی بهتره دوربینی با زوم بالا رو بردارین تا بتونید در صحنه های مختلف بخوبی مانور بدین.
    من از کیفیت عکس G12 به شدت خوشم میاد، فقط همین زومش باعث شده مردد شم تو خریدش

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی Fujifilm FinePix F500 داره ؟
    کیفیت عکس و فیلمش چطوره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من یه دونه Canon A3350 گرفتم ولی حالت پانوراما رو تو تنظیماتش پیدا نمیکنم...
    و همینطور سوژه ای که میخوام ازش عکس بندازم تا زمانی که عکس رو نگرفتم و فقط از lcd نگاش میکنم کیفیت خوبی تو lcd نداره ولی وقتی عکس رو میندازم کیفیتش خیلی عالی میشه!!!
    سلام
    چه قیمتی گرفتی و یه مرور ازش اگه ممکنه بزارید چوم منم امروز دیدم ولی چون آشنایی نداشتم فعلا معوق مونده. کیفیت عکس و .....

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    سبک عکاسی؟؟؟
    سقف بودجه؟؟؟
    فیلمبرداری براتون مهمه؟؟؟
    سلام
    سبک خانوادگی + طبیعت + دم دستی( عکس های بیرون از خونه و محل کار )
    سقف بودجه 250 ( هرچه کمتر بهتر )
    فیلم برداری قابل قبولی بده ( توقع ندارم با این بودجه full hd برام بگیره ولی حداقل hd بگیره و توش بشه زوم کرد)

ممنون

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

یعنی برای فیلمبرداری، در هر ثانیه تعدادی عکس گرفته شده و به صورت پشت سرهم به فرمت های ویدئویی تبدیل میشن و اگه حالت مثلا 60 فریم بر ثانیه باشه برای هر فریم حساسیت زیادی به کار نمیره و زود پردازش میشه اما اگه 30 فریم باشه عملیات پردازش روی هر فریم نسبت به حالت 60، با دقت و زمان بیشتری انجام میگیره و کیفیت بهتری بدست میاد؟
    چون کیفیت فیلمبرداری برام خیلی مهمه به نظرتون در مورد این دوربین اگه سرعت رو رو 23 فریم برثانیه قرار بدیم کیفیت فیلم گرفته شده خوبتر میشه؟
    ممنون
    دقیفا همینطوره.
    بحث بیشتر روی تراکم تصویر هستش یا تعدا فریم در ثانیه!!!
    پردازش سریع تصویر معمولا نویز رو بالا و تفکیک پذیری رو کم میکنه. البته باید به این
    نکته هم اشاره کنم که نباید از فیمبرداری دوربینهای عکاسی زیاد انتظار بالایی داشت.
    چون اصولا برای این کار بهینه نشدن و امکانات مختص فیلمبرداری کمی هم دارن.بالانس
    نوری ضعیف در همه(یا لاقل99درصدشون!)ف دیده میشه.

8. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    سبک خانوادگی + طبیعت + دم دستی( عکس های بیرون از خونه و محل کار )
    سقف بودجه 250 ( هرچه کمتر بهتر )
    فیلم برداری قابل قبولی بده ( توقع ندارم با این بودجه full hd برام بگیره ولی حداقل hd بگیره و توش بشه زوم کرد)

ممنون
    سلام.
    Fujifilm - FinePix T300...235.000

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام
    چه قیمتی گرفتی و یه مرور ازش اگه ممکنه بزارید چوم منم امروز دیدم ولی چون آشنایی نداشتم فعلا معوق مونده. کیفیت عکس و .....

ممنون
    سلام رفیق
    همونطور که گفتم کیفیت عکسش خیلی خوبه ولی تا زمانی که عکس رو ننداختی و فقط از lcd نگاش میکنی, با عکسی که از همون سوژه انداخته شده زمین تا آسمون فرق داره که البته حامد خان گفت میتونه از کیفیت پایین رنگ نمایشگر باشه که به نظرم چون تو کیفیت نهایی خود عکس تاثیری نداره پس زیاد مهم نیس.
    فیلمبرداریش هم hd هست که من خیلی راضی ام.
    حالت ها و فانکشن های زیادی برای عکاسی داره که هرچی بیشتر ور میرم بیشتر چیز میز پیدا میکنم...
    5x زوم اپتیکال داره که البته اگه بیشتر از این زوم کنی کیفیت میاد پایین.
    درکل به نظر خودم برای عکاسی خانوادگی ایده آله و نه عکاسی حرفه ای.
    راستی من از ایران نگرفتم,از دوبی گرفتم...حدودا 220 دراومد که البته اگه یه روز بیشتر میموندم کوپن تخفیف 30 تومانی هم میتونستم ازشون بگیرم...تازه تو پکیج دوربین یه کیف کنن +مموری 4 گیگ هم بود
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

با توجه به قیمت نزدیک دو مدل کنن 550D و نیکون 3100D کدوم گزینه ارجحیت داره؟البته دانسیته پیکسل کنن در مقایسه با این مدل نیکون کمتر هست ولی تکنولوژی جدیدتر D3100 باعث کمتر شدن نویز در عکس نشده؟

ممنون میشم از نظر کیفیت عکس و فیلم یکی از این دو مدل رو پیشنهاد بفرمائید.

با سپاس فراوان

پیروز و پاینده باشید
    سلام
    این موضوع بستگی به خودتون داره.
    اما به طور خلاصه:
    دوربین های SLR کنون: جوری طراحی شدن با شما با کمترین تنظیمات بتونید زیباترین عکس هارو بگیرید.
    دوربین های SLR نیکون: جوری تنظیم شدن که برای گرفتن زیبا ترین عکس باید خودتون تنظیمات دستی زیادی نجام بدید.

راحت تر بگم.... دوربین های کنون یوزر اینترفیس راحت تر با تنظیمات کمتر داره. در حالی که دوربین های نیکون یوزر اینترفیس پیچیده تر با تنظیمات بیشتر داره.

من چندین نفر رو دیدم که با کنون عکاسی رو شروع کردند و بعدش به نیکون کوچ کردند.

در حالت کلی هر دو برند واقعا دوربین های باکیفیتی رو میزنه.

12. این کاربر از Ehsan_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •