قلعهنويي: واعظ پدر استقلال است
امير قلعهنويي پس از برتري پنج بر صفر تيمش در مقابل پيام اظهار كرد: خدا را شكر كه سه امتياز بازي را به دست آورديم كه بسيار براي ما مهم بود. ضمن آنكه پيام نيز با وجود مشكلاتي كه داشت فوتبال تميزي را ارايه داد و حتي در دقايقي بر روي دروازه استقلال مشكلاتي را ايجاد كرد، با اين حال بسيار خوشحالم كه تيم ما توانست سه امتياز بازي را بهدست آورد، ضمن آنكه گلهاي بسياري را نيز به ثمر رسانديم اما آنچه كه براي من اهميت دارد سه امتياز بازي است و بعد تعداد گلها.
قلعهنويي درباره سياوش اكبرپور نيز گفت: اكبرپور در تمامي بازيها براي استقلال خوب بازي ميكند اما در اين بازي به دليل آنكه گلزني كرد بيشتر به چشم آمد. وي درباره جذب بازيكن خارجي نيز گفت: در هر صورت ما وضعيت فابيو را بررسي كرديم و در نهايت به دليل شرايط پزشكي تا اندازهاي از جذب او منصرف شديم.
سرمربي استقلال درباره برخي اخبار پيرامون جدايي برخي بازيكنان از استقلال گفت: ما هيچ فهرست مازادي در تيم نداريم اما امكان دارد با استفاده از قانون جديدي كه سازمان ليگ در نظر گرفته و تيمهايي كه فهرستشان پر نشده ميتوانند به تبادل بازيكن با باشگاههاي ديگر بپردازند، در برخي پستها بازيكنانمان را با باشگاههاي ديگر مبادله كنيم و اينگونه نقاط ضعف خود را برطرف كنيم.
قلعهنويي در پاسخ به سوالي پيرامون اظهارات ناصر حجازي؛ كه مذاكره با عرفان اولروم مهاجم اين تيم را نوعي حاشيهسازي خوانده بود، نيز گفت: در همين هفتههاي اخير با هاشم بيگزاده و فرهاد مجيدي از سوي باشگاه مس كرمان تماس گرفته شده يا آنكه با تقيپور از طرف باشگاههاي ديگر تماس گرفتند. آيا ما بايد اين موضوعات را جوسازي بخوانيم، در هر صورت جويباري مذاكراتي را با قائم مقام باشگاه ابومسلم داشته اما هنوز نه بازيكناني كه از استقلال ميروند و نه بازيكناني كه به استقلال ميآيند مشخص نشدهاند. در هر صورت من ميدانستم زماني كه استقلال خوب نتيجه بگيرد، چنين صحبتهايي بيان ميشود. من پس از سه، چهار سال حضور در استقلال به اين مسايل عادت كردم. سرمربي استقلال در پايان درباره شايعه اختلاف نظرش با مديرعامل استقلال به دليل حضور در رختكن در بين دو نيمه يكي از بازيها گفت: چنين چيزي صحت ندارد و آشتياني پدر خانواده استقلال است.
بایرن جان ممنون بابت خبرها
این هم از اون داستانها هست!
چقدر اینها بدبخت هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)