تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1311 از 2014 اولاول ... 3118111211126113011307130813091310131113121313131413151321136114111811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,101 به 13,110 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقای گلی این فصل از آن بازیکنان پرسپولیس است!
    حیدری: با پیروزی مقابل سایپا پاداش صبر هواداران را می دهیم
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم پرسپولیس درباره بازی این تیم با سایپا گفت: با پیروزی در مقابل سایپا پاداش صبر هواداران را می دهیم.

سپهر حیدری در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: فشردگی بازی ها در لیگ امسال باعث شده تا تلاش بازیکنان هم بیشتر شود و برای رسیدن به صدر جدول باید سایپا را شکست دهیم.
    وی ادامه داد: پرسپولیس تازه بردهای خود را شروع کرده و دوست نداریم که دوباره دچار شرایط ناخوشایندی شویم. به جرات می توانم بگویم نوار پیروزی های پرسپولیس بیش از پیش ادامه خواهد داشت.
    وی در این رابطه افزود: موتور پیروزی های ما تازه روشن شده و حرکت تیمی بازیکنان نیز بازی به بازی بهتر می شود. در نیم فصل گذشته امتیازاتی از دست دادیم که باید در این نیم فصل آن را جبران کنیم.
    مدافع پرسپولیس عنوان کرد: از طرفی باید بگویم پرسپولیس تازه دل هوادران خود را بدست آورده است و این تیم نمی خواهد دوباره هواداران خود را ناراضی ببیند. پس باید به خاطر هواداران در بازی های خود پیروز شویم.
    حیدری در خصوص گلزنی دوباره در مقابل سایپا به ایسکانیوز گفت: من بیشتر دوست دارم در دفاع به تیمم کمک کنم و اگر هم کاری در حمله از دستم بر آید آن را انجام می دهم و مهم این است که پرسپولیس در دیدارهای خود برنده باشد.
    وی درباره خط دفاعی پرسپولیس عنوان کرد: در طی چند هفته اخیر هیچ مشکلی از بابت خط دفاعی نداشتیم و همان طور هم که می دانید پنالتی مقابل راه آهن هم به اشتباه گرفته شد.
    وی درباره مهاجمین پرسپولیس اظهار داشت: درست است که مهاجمان ما در هفته گذشته گلزنی نکردند ولی این چیز مهمی نیست و قول می دهم که آقای گل امسال قطعا یکی از نفرات پرسپولیس خواهد بود.
    حیدری در پایان در خصوص پیروانی اضافه کرد: پیروانی با عملکرد خود در هفته های اخیر نشان داد که مربی با دانشی است و اگر به او زمان داده شود می تواند پرسپولیس را قهرمان هر سه جام کند./05/158

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    آتسو: به وقتش در ترکیب پرسپولیس هم قرار می گیرم!

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع پرسپولیس درباره نیمکت نشینی خود گفت: برای من نیمکت نشینی مهم نیست و مهم اجرای دستورات سرمربی تیم است و به وقتش در ترکیب هم قرار می گیرم.

فرانک آتسو در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: من تمرینات خود را زیر نظر مربیان انجام می دهم و شرایط بسیار خوبی هم دارم.
    وی افزود: برای بازی مقابل حریفان آماده هستم اما اینکه بازی کنم فقط بسته به نظر سرمربی تیم یعنی پیروانی است که من به آن در هر صورت احترام می گذارم.
    وی ادامه داد: پرسپولیس در هفته های گذشته نتایج بسیار خوبی را کسب کرده است و ما در دو بازی پیروز میدان شدیم که باعث شد روحیه تیم افزایش پیدا کند.
    آتسو عنوان کرد: شرایط در پرسپولیس خوب است و من هیچ مشکلی ندارم و امیدوارم با پیگیری تمرینات خود و بازی کردن در مقابل حریفان بتوانم برای پرسپولیس موثر باشم./05/158

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حضور سعیدلو باعث تقویت پرسپولیس می شود/ تغییرات مدیریتی نخواهیم داشت
    محمد آخوندی با اشاره به مباحث مطرح شده در باره حضور علی سعیدلو در پرسپولیس گفت : بیش از سه ماه است که مهندس علی آبادی از آقای سعیدلو خواسته است که وظایف رئیس مجمع را بر عهده بگیرد اما ایشان تاکنون به علت مشغله فراوان نتوانسته بودند در این بخش همکاری کنند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی سازمان تربیت بدنی امروز با اعلام این مطلب افزود: قطعا حضور آقای سعیدلو با توجه به علاقمندی وی به این باشگاه و سابقه حضور در راس هیئت مدیره و نیز کمک های ایشان به ورزش کشور، موجب تقویت پرسپولیس خواهد شد و همانطور که با حضور آقای زریبافان در مجمع استقلال شاهدیم که روند رو به رشد استقلال سرعت بیشتری گرفته است، حضور آقای سعیدلو هم می تواند موثر و مثبت باشد.

مدیرکل امور بین الملل و روابط عمومی سازمان اضافه کرد: به هرحال این مسئله با هماهنگی کامل مهندس علی آبادی و دکتر سعیدلو پیگیری خواهد شد و در صورت قطعی شدن موضوع و تصمیم گیری نهایی در باره تفویض اختیارات رئیس مجمع به آقای سعیدلو، موضوع به صورت رسمی از طریق سازمان اعلام خواهد شد.

آخوندی افزود : متاسفانه در این موضوع هم که هدف آن تقویت باشگاه پرسپولیس است عده ای با شیطنت های خاص خود تلاش می کنند از آن برای تخریب باشگاه استفاده کنند و هنوز حضور آقای سعیدلو قطعی نشده حکم به تغییرات مختلف در باشگاه حتی تا سطح کارمندان باشگاه می دهند و یا اینکه صحبت از اختلاف آقای سعیدلو با برخی مدیران باشگاه می کنند که همه این صحبت ها در راستای تخریب و ایجاد حاشیه برای باشگاه پرسپولیس است . قطعا هیچ تغییر مدیریتی در باشگاه شاهد نخواهیم بود و این باشگاه و باشگاه استقلال به کمک دولت و سازمان و با حضور این افراد شاهد روند رو به رشد خواهند بود.

سخنگوی سازمان تربیت بدنی گفت : ظاهرا برخی رسانه ها به علت کمبود خبر، چاره ای جز ساختن اخبار خیالی در باره دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس ندارند و هر روز به دنبال انتشار اخبار دروغ و حاشیه سازی هستند که به این افراد تذکر می دهیم از این روند غلط و غیراخلاقی و غیر حرفه ای دست بردارند و یا اینکه بر اساس قوانین کشور پاسخگوی عملکرد خود باشند.

وی در پایان گفت : هواداران پرسپولیس و استقلال تنها به حمایت از باشگاههای خود فکر کنند و توجهی به اخبار دروغ و حاشیه ها نداشته باشند تا این دو باشگاه مردمی همچنان در عرصه های ملی و بین المللی افتخارآفرین باشند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باید سایپا را شکست دهیم / از تجربیات رحمان استفاده می کنم مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای رسیدن به صدر جدول باید با استفاده از امتیاز میزبانی و قدرت بالای روحی و فنی بازیکنان، سایپا را شکست دهیم.
    مجتبی شیری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با کسب دو پیروزی ارزشمند در 2 دیدار گذشته از همه نظر در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و امیدوارم با ادامه این روند خیلی زود به صدرجدول رده بندی لیگ برتر صعود کنیم.

وی تغییرات ایجاد شده در کادر فنی این تیم را شوک مثبتی برای سرخپوشان قلمداد کرد و افزود: بازیکنان امروز با انگیزه بالایی در تمرینات شرکت می کنند و درصدد آن هستند با ارائه شایستگی های خود، به موفقیت پرسپولیس در مسابقات آینده کمک کنند.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران در مورد دیدار این تیم برابر سایپا تاکید کرد: سایپا بازیکنان بسیار خوبی را در اختیار دارد اما در این فصل نتایج خوبی را کسب نکرده است. البته حضور مایلی کهن در این تیم هم می تواند شوک برای آنها محسوب شود به همین دلیل تاکید می کنم بازی بسیار سختی را برابر آنها پیش رو داریم.

وی در مورد حضور رضایی در پرسپولیس و احتمال نیمکت نشینی اش هم اظهار داشت: من به عنوان یک بازیکن جوان به خوبی می توانم از تجربیات رحمان استفاده کنم. ضمن اینکه پست من با وی متفاوت است و می توانیم با همدیگر زوج خوبی را در جناج چپ دفاعی پرسپولیس ایجاد کنیم.

مدافع شیرازی تیم پرسپولیس اضافه کرد: قطعا حضور بازیکنان بزرگ در پرسپولیس باعث افزایش رقابت در تیم می شود که با اتکا بر این انگیزه و قدرت جنگندگی بازیکنان، پرسپولیس می تواند روزهای خوبی را پیش رو داشته باشد و خود را برای موفقیت های بزرگ در ایران و آسیا آماده کند.

شیری در پایان در پاسخ به این سوال که آیا حضور بازیکنان مطرح همانند لیگ سوم می تواند مانع موفقیت این تیم شود؟، گفت: در آن سال حاشیه های زیاد به پرسپولیس ضربه زد ولی فعلا حاشیه ای در تیم وجود ندارد و همه بازیکنان تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم به کار می بندند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پرسپولیس با ستارگانش به مصاف وحدت می رود / تجلیل از همایون بهزادی تورنمنت فوتبال گرامیداشت زنده یاد رسول مددنوعی و یادبود جهان پهلوان غلامرضا تختی روز سه شنبه هفته جاری با برگزاری دو بازی در ورزشگاه اکباتان تهران پیگیری می شود.
    به گزارش خبرنگار مهر، در چارچوب این رقابتها روز سه شنبه ابتدا از ساعت 10:30 دو تیم های فوتبال رسانه ورزش و پیشکسوتان هما در زمین شماره یک ورزشگاه اکباتان مقابل هم صف آرایی می کنند و پس از آن تیم‌های پیشکسوتان پرسپولیس و وحدت از ساعت 12 در همین زمین به میدان خواهند رفت.

تیم فوتبال پیشکسوتان پرسپولیس را نفراتی چون بهروز سلطانی، سعید عزیزیان، مرتضی فنونی زاده، رضا عابدیان، محمود کلهر، سعید نعیم آبادی، مجتبی محرمی، حمید درخشان، محمدحسن انصاری فرد، محمد خاکپور، حمید استیلی، حسن شیرمحمدی و ... تشکیل می دهند. این تیم به احتمال فراوان با هدایت بیژن ذوالفقارنسب و مدیریت همایون بهزادی و سرپرستی حمید جاسمیان به میدان خواهد رفت.

باشگاه راه آهن که میزبان و بانی تورنمنت فوتبال گرامیداشت زنده یاد رسول مددنوعی و یادبود جهان پهلوان غلامرضا تختی است، پیش از آغاز بازی پرسپولیس - وحدت طی مراسمی از همایون بهزادی، بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس تقدیر می کند.

ضمن اینکه در حاشیه این دیدارها از بهترین و با اخلاق ترین بازیکن هر دو دیدار و همچنین یکی از پیشکسوتان رسانه های ورزشی تقدیر خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علوي حق شركت در تمرينات پيروزي را نداشت
    مدير ورزشي پاس همدان اعلام کرد علوي و مسئولين تيم پيروزي تخلف كردند و اين بازيكن نبايد در تمرينات پيروزي شركت كند.

عبدالحميد رمضاني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: حضور محمد علوي بازيكن پاس همدان در تمرينات پيروزي غير قانوني است و مسئولين این تيم هم كه اجازه حضور او را در تمريناتشان داده اند، تخلف كرده اند.

وي تصريح كرد: علوي با حضور در تمرينات پيروزي خود را زير سوال برد. او با ما قرارداد دارد و بايد براي تيم ما بازي كند. كادر فني تيم ما تغيير نمي كند و با جذب چند بازيكن جديد تيم خود را تقويت مي كنيم و به مهره هاي تاثيرگذار تيم خود، اجازه جدايي نمي دهيم./ش

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محمود خوردبين: از بازگشت علوي استقبال مي كنيم
    سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران با اشاره به اينكه محمد علوي بازيكن اين تيم كه به پاس همدان قصد داشت بپيونند اكنون در حال بازگشت به اين تيم است گفت: علوي در مدت حضورش در تيم ما يكي از با اخلاق هاي تيم ما بود و ما از بازگشت دوباره وي به اين تيم خوشحاليم.

محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: علوي ار رفتن به پاس عجله كرد واكنون به وي نياز داريم و فكر مي كنم آقاي پيرواني هم صحبتهاي خوبي با وي داشته است و اميدوارم كه وي هرچه سريعتر دوباره به تيم ما اضافه شود.

خوردبين درباره بازي روز سه شنبه اين تيم مقابل سايپا نيز گفت: سايپا تحولات خوبي در اين چند روز داشته است و من فكر مي كنم كه انگيزه آنها افزايش يافته است و اميداورم كه ما در مقابل اين تيم بتوانيم سه امتياز بازي را بدست بياوريم./ز

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حميد درخشان:
    پرسپوليس نبايد سايپا را دست كم بگيرد
    بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس و عضو كميته فني اين باشگاه درباره ديدار تيم هاي پرسپوليسي و سايپا در هفته هجدهم و آغاز دور برگشت رقابتهاي ليگ برتر گفت: پرسپوليس به هيچ وجه نبايد سايپا را دست كم بگيرد زيرا اين تيم براي تكرار قهرماني به حداكثر امتيازات احتياج دارد.

حميد درخشان عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس ،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: سايپا تحول بزرگي را طي چند روز گذشته پشت سرگذاشته است و قطعا در روز بازي با پرسپوليسي سايپا تيم جديدي خواهد بود و قطعا انگيزه بسياري هم كادرفني اين تيم براي اين بازي خواهد داشت بنابراين پرسپوليس با حريف سرسختي روبرو خواهد بود.

وي تصریح کرد: تيم پرسپوليس در نيم فصل دوم بايد تمام امتيازات بازي هاي داحل خانه را بدست بياورد تا بتواند به كسب عنوان قهرماني اميدوار باشد./ط

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مايلي كهن: پيروزي خانه اول و سايپا خانه دوم من است
    سرمربي تيم فوتبال سايپا كرج گفت: من تجربه حضور در تيم فوتبال سايپا را دارم و در گذشته بازيكنان خوبي را از اين تيم به رده‌هاي ملي معرفي كردم.

محمد مايلي كهن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: طي در خواست كه جمعه شب هفته گذشته مبني بر سرمربيگري ام براي تيم سايپا شد با مسئولين سايپا وارد مذاكره شديم و بعد از مراحل مذاكره و بستن قرار داد از روز شنبه در تمرينات اين تيم شركت كردم.
    وي در خصوص آينده سايپا تصريح كرد: اين تيم در نيم فصل نتايج خوبي را كسب نكرد و نتوانست رده خوبي را در جدول كسب كند، با شناختي كه از بازيكنان سايپا دارم مطمئنا براي كسب موفقيت تلاش خواهيم كرد و اين امر دور از دسترس ما نخواهد بود./ز

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدير برنامه هاي قطبي در گفت و گو با ايپنا: براي پرداخت پول بايد محاسبات زماني انجام شود/هنوز مذاكرات ادامه داردمدير برنامه افشين قطبي گفت: هنوز اختلاف نظر بر سر مبلغ پرداختي قطبي به باشگاه پرسپوليس وجود دارد و مذاكرات فعلا در حال انجام است.

مدير برنامه افشين قطبي گفت: هنوز اختلاف نظر بر سر مبلغ پرداختي قطبي به باشگاه پرسپوليس وجود دارد و مذاكرات فعلا در حال انجام است.

مهدي حاجي باقر در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، عنوان كرد: باشگاه پرسپوليس معتقد است افشين قطبي بايد اندازه بازي هايي كه روي نيمكت حضور داشته با پرسپوليس باز پرداخت كند اما براساس قراردادها بايد به تعداد روزهايي كه وي سرمربي تيم بوده و روزهايي كه از قراردادش باقي مانده،‌پول پرداخت كنيم.

وي ادامه داد: هنوز بر سر اين مساله در حال مذاكره هستيم و بايد اين موضوع را به خوبي حل كنيم.

حاجي باقر خاطر نشان كرد: اگر قرار است پولي پرداخت شود بايد به اساس محاسبات زماني باشد و اگر اين مساله انجام شود به مراتب مبلغي پايين تر از 280 هزار دلار بايد پرداخت كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •