آقای گلی این فصل از آن بازیکنان پرسپولیس است!
حیدری: با پیروزی مقابل سایپا پاداش صبر هواداران را می دهیم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم پرسپولیس درباره بازی این تیم با سایپا گفت: با پیروزی در مقابل سایپا پاداش صبر هواداران را می دهیم.
سپهر حیدری در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: فشردگی بازی ها در لیگ امسال باعث شده تا تلاش بازیکنان هم بیشتر شود و برای رسیدن به صدر جدول باید سایپا را شکست دهیم.
وی ادامه داد: پرسپولیس تازه بردهای خود را شروع کرده و دوست نداریم که دوباره دچار شرایط ناخوشایندی شویم. به جرات می توانم بگویم نوار پیروزی های پرسپولیس بیش از پیش ادامه خواهد داشت.
وی در این رابطه افزود: موتور پیروزی های ما تازه روشن شده و حرکت تیمی بازیکنان نیز بازی به بازی بهتر می شود. در نیم فصل گذشته امتیازاتی از دست دادیم که باید در این نیم فصل آن را جبران کنیم.
مدافع پرسپولیس عنوان کرد: از طرفی باید بگویم پرسپولیس تازه دل هوادران خود را بدست آورده است و این تیم نمی خواهد دوباره هواداران خود را ناراضی ببیند. پس باید به خاطر هواداران در بازی های خود پیروز شویم.
حیدری در خصوص گلزنی دوباره در مقابل سایپا به ایسکانیوز گفت: من بیشتر دوست دارم در دفاع به تیمم کمک کنم و اگر هم کاری در حمله از دستم بر آید آن را انجام می دهم و مهم این است که پرسپولیس در دیدارهای خود برنده باشد.
وی درباره خط دفاعی پرسپولیس عنوان کرد: در طی چند هفته اخیر هیچ مشکلی از بابت خط دفاعی نداشتیم و همان طور هم که می دانید پنالتی مقابل راه آهن هم به اشتباه گرفته شد.
وی درباره مهاجمین پرسپولیس اظهار داشت: درست است که مهاجمان ما در هفته گذشته گلزنی نکردند ولی این چیز مهمی نیست و قول می دهم که آقای گل امسال قطعا یکی از نفرات پرسپولیس خواهد بود.
حیدری در پایان در خصوص پیروانی اضافه کرد: پیروانی با عملکرد خود در هفته های اخیر نشان داد که مربی با دانشی است و اگر به او زمان داده شود می تواند پرسپولیس را قهرمان هر سه جام کند./05/158